04.11.2011 | 19:57
Pozdrav!
Dakle muci me malo cijeli koncept organizacije albuma (ili eventa)! Prije iOS5, organizirao bi si albume Importirao na ipad/iphone i sve 5! Ali izadje iOS5 i mogucnost stvaranja albuma direktno na ipadu recimo! Kupim ja i vamera kit za njega, jer mi nekako sve to lakse i brze odraditi preko ipada! I stvorim ja tako x albuma, da bi u jednom trenu shvatio kako ne vidim nacina da ja te iste albume nekako syncam sa albumima na iphotou (dali sam nesto falio?)! Mislim, cemu onda stvaranje albuma ako ne mogu to kasnije syncati! + sto ne shvacam zasto na ipadu pod albume ubaci i "last imported" kad to mogu naci i pod "events"! i jos jedna stvar, slike koje ubacim iz photo streama u album (na ipadu), kad im istekne rok od mjesec dana jednostavno nestanu! Dakle prvo ih moram sejvat u camera roll, pa onda u album... I opet mi je to glupo jer bi OS mogao sam odraditi taj posao ubacivanja fotke u camera roll ako ju dodam u neki album! Ukratko, organiziranje albuma na iOSu mi nema nikakvog smisla u ovoj situaciji, pa i dalje posao obavlja iPhoto!
Imate li vi neke hintove glede organizacije fotografija? Bitno mi je da se syncaju na relaciji mac - ipad, i ne bi lose bilo da imam kao dva "foldera" jer jedan dio slika koristim za posao, a drugi dio je privatan, pa mi je ovako malo glupo kad klijentu pokazujem neke slike a malo nize se vidi album men na moru... :/