09.01.2012 | 08:50
Nije ni ovo uspjelo.
Ma... mislim da cu jednostavno iznova instalirati OS. Samo je li netko zna je li se pri reistalaciji Liona svi file-ovi brisu ili on samo makne OS i stavi novi? Cisto da znam dal da sve skopiram negdje, iako ono najvaznije imam sacuvano na eksternom pa onda i nije bed ako rikne, vise pitam da znam hocu li morati iznova sve aplikacije instalirati pa da ocekujem dodatno vrjeme za to.
Jer imam i bizarnost da nakon restarta, novog ulogiravanja ili paljenja kompa, sve promjene koje sam napravio zaboravi i vrati na stanje od tog nekog trena prije par dana kad je sve pocelo. Npr. Broj spaces-a smanjim na jedna, promijenim wallpaper, u reading list u safariju nesto spremim, na docku stavim nesto, drugo nesto pak maknem... sve to lijepo kad ja opet upalim komp nestane i vrati se stari wallpaper, dock je u stanju od tog trena kad je sve pocelo zezati, reading list u Safariju nema to novo sto sam stavio, popale se odmah safari i mail, kao da je pri gasenju bilo oznaceno ono novo cudo u Lionu da ponovo iduci put otvori sve sto je bilo otvoreno u trenu gasenja, iako jasno odznacim tu opciju kad gasim komp. AAAAAAAAAAAAAAA.... samo me zanima, tj. pitam jer me strah, je li netko zna dal to ima ikakve veze sa samim kompom, tj. je li ugrozen da mozda rikne, jer to mi je zadnje sto mi treba do kraja ovog mjeseca
Dobra stvar je da file-ove koji izmijenim ili napravim i sl. pamti, tako da bar mogu raditi u miru bez straha da ih necu naci iduci put kad pokrenem komp
P.S. isprika adminima, ovo je sad vec skrenulo malo s naslova teme koju sam je pokretao, ali kad vise ne znam sto da radim, svako 5 min skuzim neku novu glupost koja ne radi kako treba i vec posteno ludim zbog ovog, jer je sve bilo ok do prije 3 dana, nikad u 3 godine koliko imam ovaj komp nije imao nijedan problem i sad sve naopako, a ne mogu reci da sam s njim radio ista drugacije nego inace.
Jedino novo je sto sam instalirao SugarSync. Je li moguce da tako glup programcic zbuni cijeli komp???