Problem VirtualBox Manager
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Problem VirtualBox Manager

23.03.2012 | 19:33
Problem VirtualBox Manager kompletna instalacija prodje kako treba ali kada treba da pokrenem(instaliram) win izbacuje mi gresku "no bootable medium find system halted" ako neko zna kako srediti problem.Hvala
23.03.2012 | 21:53
Aj malo više detalja. Pretpostavljam da ima bootabilni ISO image instalacijskog CD-a za windowse? Moraš ga, prije nego startaš virtualnu mašinu mountati u virtualni CD-drive od virtualnog stroja.
23.03.2012 | 21:53
saint.png
23.03.2012 | 21:54
Ili, ako imaš pravi instalacijski CD, onda umjesto "Choose a virtual disk file" odabereš "Host Drive..." i u njega ubaciš medij pa onda startaš virtualnu mašinu.
23.03.2012 | 22:18
Hvala smayoo probao obje vatijante i na kraju instalirao preko parallels jer nisam uspio pokrenuti i izbjeci ovaj eror

Pravo puno ljudi ima problem sa VB,sad kada sam sredio sa parallels malo cu se igrati sa VB nadam se da cu uspjeti srediti .
23.03.2012 | 22:32
Kod mene je upravo obratno. Deset tisuća problema s Parallelsima, na koje njihov support reagira sporije od hrvatskih državnih službi, tako da je to prvi put da sam požalio što sam nešto pošteno platio.

A VirtualBox radi super kod mene. Da nije problem u Lionu?
  • mileni
  • Posjetitelj
23.03.2012 | 22:52
Parallels ima support koji reagira kao prosjecni hrv politicar. Ne reagiraju uopce.
Primjera radi, nemaju uopce unblock opciju pod propertisima od filesa. Imaju jos dosta problema, no njihov coherance mode mi nekako bolje lezi od konkurencije. Na kraju sam otkrio da 100 sitnih, ali za neke velikih problema sa parallelsima rijesis vrlo jednostavno.

Malo sam se igrao, napravio bootcamp winze, i onda preko parallelsa pokrenuo iste. Trenutacno sam prezadovoljan kako sve to djeluje i radi. Bolje od ovoga za moje potrebe ni ne treba. VMWare Fusion je recimo jedno veliko razocaranje za mene, iako sam od njih ocekivao puno vise
  • Sank
  • Moderator
  • 221
23.03.2012 | 23:44
Ah, eto, a ja imam Parallelse još od doba Snow Leoparda i sada na Lionu i rade ko vurica. Nemam baš nikakvih problema sa njima, a sad na Lionu još ova mogućnost Full screena mi je fenomenalna. Magic trackpad radi s njima i Windozama 7 ko da je Trackpad rađen za Windowse

Nema mi ništ ljepše nego kad sa tri prsta napustim windowse i u djeliću sekunde se nađem u Lionu, nešt poklikam i onda se opet sa tri prstića (multitouch gestom) vratim nazad u windoze i u njima nastavim raditi.

Naravno ne volim da mi se Mac OS i Windoze miješaju pa sam isključio sve osim sheranja diskova. Ipak ne volim da mi Prozorsi kvare OS-ovu ljepotu

Windows experience je prilično dobar s obzirom da su u virtualki:

ParallelsWinExperience.png
  • mileni
  • Posjetitelj
24.03.2012 | 00:31
Taj win experience je obicna glupost, ne obracaj uopce pozornost na to.
Mene iskreno briga za dizajn, posebice u mojoj vrsti posla. Ne da mi se prebacivati u full screen mode kad sve uredno i ovako radi. Jedino kad se prebacim u full screen je priliko igranja dota-e, ali to je svega 1-2x tjedno, pa nije cesta pojava da koristim full screen
24.03.2012 | 02:16
Parallels oduvijek još od Leoparda. Nikada problema. Radi sve za 10. Od XP-a pa do Win 8 Dev Preview, preko ML Previewa. VMFusion mi je bio alternativa neko vrijeme ali nije dorastao.

VirtualBox sam također probao i radi uredno, ali nisam odlučio ostati na njima jer su mi Parallels uvijek bili prvi i najbolji bez ikakvih problema.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 2 dana, 7 sati
  • jmustac: poslano
  • Riba: Javi se meni s detaljima.
  • jmustac: kako obrisati profil na ovom forumu?
  • rusty: @marioart - ovisi o hipervizoru, ali ukratko da. Moguće je dobiti emulaciju x86 na ARM bare metal stroju. UTM hypervisor kojeg osobno koristim nudi u mogućnost. Jasno, to zovu emulacijom, ne virtualizacijom ali eto
  • marioart: @rusty .. moze li se ikako dobiti x86 win kroz virtualizaciju?
  • stefanjos: drlovric. pa odgovaranje poruka na aplikacijama koje namu mac app i ako se puni da ne secem po mob, rijesim preko maca i to je to
  • rusty: Virtualizacija bi bio moj odabir, e sada da li je besplatno ili ne, ovisi o tome kako ćeš tu kopiju licencirati
  • VanjusOS: ima li nekakav besplatni način za imati Windows na Macbook sa M čipovima?
  • drlovric: Za sta ti konkretno mirroring sluzi? Ja mu nisam nasao primjenu :/
  • stefanjos: affinty na popustu 50%. ja sam si uzeo novu licensu. do sada sam bio na v1
  • stefanjos: tako da, meni je to top feature
  • stefanjos: ja imam australski app store i iphone mirroring koristim svaki dan
  • drlovric: To ces probati jednom i nikad vise. Nema razloga za biti razocaran :)
  • Zdravac: - NIJE :/
  • Zdravac: Jel proradio iPhone Mirroring? :)
  • Yonkis: iOS 18.1.1 / macOS Sequoia 15.1.1 [link]
  • kupus: pretpostavljam da to ide meni, znaci fino radi.
  • kupus: hahaha
  • drlovric: Znas kako lijepo klepece. Mozes i mijenjati zvuk. Merak pravi ????????
  • kupus: svejedno hvala smayoo
  • smayoo: Ma nemoj me zajebavat... :D
  • drlovric: Prekrasna aplikacija ako zelite zvuk fancy mehanicke tipkovnice :) [link]
  • drlovric: I ja to ocekujem. Na proljece cu u USA i iskreno se nadam da ce izaci do tada. Da donesem makar dva komada :)
  • Borisone: Osim ako nisi na ti s Tim Cookom, najbliže nagađanju kada je: [link]
  • VanjusOS: zna li netko, hoće li izaći uskoro Air sa M4 čipom?
  • smayoo: Pokušao sam, ali sam odustao kad me zavrtio u krug s registracijom i sign-inom na Epic games. Najprije kaže da može iskoristiti moj AppleID, kad napravi login preko AppleID i kažem da ne želim pokazati svoj AppleID onda me opet svejedno traži login. Tako da... sorry, ne bih.
  • kupus: hvala
  • kupus: moze li netko probat ovaj besplatan virtualan masterpiece na m macovima? [link]
  • ping: @drlovric imaš besplatne konvertere na netu pdf to excel ili konvertiraj u jpeg pa potrazi online free konverter ocr to excel
  • drlovric: nemam Acrobat....smo PDF Exprt i Wondershare.... Raspadne se na oba
  • drlovric: Daj mi mail na poruku pls, pa da ti posaljem....a kakav Pentagon, prosla su ta vremena, glupost neka :)
  • Zdravac: negdje ju uploadaj, pošalji mi link pa ak hoćeš, da vidimo kak će ispasti (osim ako nisu neke secret Pentagon pi*darije :)
  • Zdravac: @drlovric - "export to excel" ?! Adobe acrobat
  • drlovric: Imam fakturu u PDF, htio bih od nje napraviti Excel file. Sta da radim? :)
  • mariolino1971: Pozdrav. Pokušavam poslati oglas no stalno dobivam poruku 413 Request Entity Too Large. U čemu je problem?
  • kupus: UK korisnici vs Apple [link]
  • Yonkis: Jeste li znali da se iPhone sam reboota ako nije otključan u 72 sata? [link]
  • Yonkis: jeste čitali komentare na [link]
  • Ender: takodje zainteresovan za neki IPTV, predlog moze u PM.
  • cariblanco: Ako hočeš ja ti svog "provajdera" kojeg koristim 4-5 godina, pošaljem na pp ?
  • cariblanco: Kako veli Zdravac dobar iptv za 10 E i imaš sve i gdjedaš od kud hočeš. Meni je to jako važno pošto puno putujem, trebam samo dobar net i mirna bosna
  • drlovric: Moj Telemach nema Arene vec Sport Klubove....ali postoji kabelska u zgradi koja ima Arene, preko koaksijalnog kabela.... Pa sam se tehnloski vratio deteljece unatrag. Ali radi evo :)
  • Zdravac: Ali to je paket ex yu kanala, nema samo sport vec sve
  • Zdravac: Kvalitetni, koji mogu preporučiti 10 eur/mj
  • Zdravac: Ima, iptv
  • kupus: hometv to go ili kako već
  • kupus: znači ide i eronet aplikacija
  • kupus: u bih prava ima arenasport ako se ne varam
  • drlovric: Jel ima neki nacin da se HNL Supersport liga gleda online? Neki app? Streaming? Iptv?
  • cariblanco: Prošlo iz petog pokušaja...bit će da je Riba na suhom ;)

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

drlovric, Ender, Gjuroo, IgorD, m@xym, Riba, Anonimci (864)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.19 Seconds

Provided by iJoomla SEO