27.05.2012 | 20:16
Napokon sam u svoj iMac ubacio SSD disk. Povukao sam TM backup i sve je proslo odlicno. No najedno imam cudan problem. Odredjene dmg datoteke ne mogu vise pokrenuti kako bi neke aplikacije instalirao.
Ni najvazniju od svih tih aplikacija - Komodo IDE. Odlucio sam isti ponovno isprobati, imam jos uvijek trial verziju na disku, ali kad u Path Finderu kliknem na dmg PF ne reagira. Preko Findera kad pokusam dobijem sljedeci error:
Prije ubacivanja SSD-a je sve islo odlicno. No sumnjam da je problem hardwerske prirode, jer testirao sam disk i sa istim ne vidim nikakvih problema. Read/Write brzine su kakve bi i trebale biti, disk je poprilicno tih za razliku od prijasnjeg Seagetova poprilicno bucnog cudovista.
Guglao sam dosta, ali nasao sam samo nekakva polurjesenja od kojih ni jedno ne daje konkretnog rezultata. Ovakav problem je imalo jos dosta ljudi, ali ako rjesenje i postoji, nisam ga uspio iskopati.
Ima li tko ikakvu ideju koja bi mozda mogla upaliti?
edit:
Pokusao sam skinuti ponovno Komodo IDE sa sluzbene stranice, ima i novija verzija. Ali jednak problem javlja kao i prijasnja verzija. Ponavljam, prije sam mogao uredno mountati i instalirati Komodo. Sad dobijem samo taj error