Zamjena HD-a i ponovno skidanje programa
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Zamjena HD-a i ponovno skidanje programa

13.07.2012 | 00:20
Prošli sam tjedan imala probleme s mojim iMacom, naime "uništio" se Hard disc i instaliran je drugi. Jedan dio podataka je sačuvan a jedan nije. Molim Vas da mi pomognete gdje mogu besplatno skinuti RealPlayer DOWNLOADER i RealPlayer CONVERTER. ne sjećam se gdje sam to ranije skinula. Naime kako učim španjolski, sa kompjutera sam pomoću downloaderea skidala seriju koju sam kasnije konvertirala u MP4 kako bih ju prenijela na USB i gledala na TV na većem ekranu (skidala se je u FLV), i onda brisala epizodu, pa drugi dan skinula novu itd.. Više ne znam kako to napraviti.
Već sam bila od forumaša dobila upute kako skinuti i konvertirati ali više se ne mogu sjetiti. Hvala puno.
13.07.2012 | 00:31
skino odavde.....kad pokrenes instalaciju...imaces sve sto ti treba...
europe.real.com/realplayer/mac
13.07.2012 | 00:41
al' zar nije to samo RealPlayer za "gledanje". Ranije , kad bih pokrenula video na internetu otvorio mi se RP downloader, pa kad se je skinuo imala sam opciju ili gledati ili Converter, i onda bih konvertirala u mp4
13.07.2012 | 00:54
raspakuj,i prati sta ti kaze....jednog trenutka ,kad prvi put pokrenes Real Player,pitace te da aktiviras neki Agent....on sluzi za Download......
13.07.2012 | 00:56
evo uspjela sam dobiti i downloader i converter a molim za još jednu pomoć... ranije kad sam pokrenula video odmah se automatski pojavio (automatski iskočio) na downloaderu, klikla sam download i počeo se skidati, a sada kad pokrenem video ne downloaderu nema ničega, ne znam kako pokrenuti skidanje... gnjavim:(((
13.07.2012 | 00:59
e to ne znam(ne gnjavis:)......reci mi da li samo skidas sa Youtuba....jer ja za to koristim nesto drugo...ili su bitni i neki drugi Video sajtovi?
ovaj RP,sam nekad koristio,i samo po secanju ti pisem....jbg...
13.07.2012 | 01:07
amorbraviohq.blogspot.com/2012/07/amor-b...o-90-6-de-julio.html

ne ne nije s Youtubea - to je ova stranica s koje sam do sada skinula i odgledana sve epizode. Kad sam pokrenula video na stranici odmah mi se sam automatski pojavio na downloaderu pa sam klikla za download i skinuo se, kasnije sam ga konvertirala i gledala na TV. sad mi se uopče ne pojavi na downloaderu i ne znam kako pokrenuti skidanje...
13.07.2012 | 01:29
ne znam zasto baguje taj Rp Downloader.....mogu da ti predlozim jedno resenje,preko koga mozes da skidas i konvertujes sve zivo(sada sam probao i tvoj klip,i skida ga...)prekinuo sam,ne treba mi...
sve sto ti treba je Firefox,i addons za njega koji se zove (Video DownloadHelper 4.9.9 )
znaci ako nemas ubacis Firefox u Mac(poslednji,radi super)i skines ovaj addons...
addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/v...adhelper/?src=search
trazice da ponovo pokrenes Firefox.....
pokrenes FF,i tvoj omiljeni sajt sa serijama.....
pokrenes seriju....i pogledaj gore u cosku(kao sa slike)videces ikonicu kao neki mali baloni.....kliknes na mali trouglic,i izadje ti opcija za download tvog videa:)provereno radi....javi da li si se snasla...a prosto ko pasulj(grah)
13.07.2012 | 11:06
ma skine mi ovako (ranije mi se kad je epizoda bila skinula odmah otvorila i vidjela mala sličice, sad samo piše MPEG4) ne mogu otvoriti u real playeru a takvu ne mogu preku USB niti gledati na TV... nemam pojma
ranije mi je to išlo, sad mi se sve zakompliciralo
13.07.2012 | 15:36
pa uradio ovo,sto sam ti predlozio....pa nije greh imati i Firefox an Mac-u..
13.07.2012 | 16:12
oprosti nisam bila baš jasna, ja i radim u Firefoxu - jako dugo, sve to govorim za njega. Kad kliknem na npr, ono što si ti poplavio gore, započinje skidanje, ali kad se skine na radnom stolu se pojavi File sa oznakom MPEG4 koji ne otvara ni Quick time ni Real player... ranije mi se nakon skidanja odmah pojavila sličica umjesto tog znaka i mogla sam gledati i na Quicku i Realu kao i preko USB-a na TV u formatu MP4.Ako iden na soluciju da kliknem ono desno Dovnload & konverter ne snam kako dobiti taj Format MP4, ne znam što sve po koracima moram upisivati, jer mi se na nekom drugom koraku blokira... poludit ću, kako mi se je sve to poremetilo, ranije sve tako jednostavno, a sad odjednom ne znam odakle krenuti;)))
13.07.2012 | 16:30
Zakaj ne koristiš VLC?
13.07.2012 | 21:49
tako je..VLC i sve sljaka...
14.07.2012 | 03:07
Ako se dobro sjećam kad smo prije nekih pola godine pričali o tome, kad klikneš na ikonicu VDH-a on ti otvori dijalog s nazivom epizode koju skidaš i gdje ćeš spremiti video,... prije potvrde skidanja ili ostavi ponuđeni naziv ili ga promijeni u recimo sezona xy epizoda xy i obriši flv iza točke i upiši avi (ili MP4 ak ti TV traži baš to),... dijalog će te pitati da li želiš zadržati izmjenu potvrdiš (tu možeš označiti i da te više nikad ne pita) i to je to,... kad završi skidanje imaš avi-video koji je čitljiv sa svime,...
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 2 dana, 8 sati
  • jmustac: poslano
  • Riba: Javi se meni s detaljima.
  • jmustac: kako obrisati profil na ovom forumu?
  • rusty: @marioart - ovisi o hipervizoru, ali ukratko da. Moguće je dobiti emulaciju x86 na ARM bare metal stroju. UTM hypervisor kojeg osobno koristim nudi u mogućnost. Jasno, to zovu emulacijom, ne virtualizacijom ali eto
  • marioart: @rusty .. moze li se ikako dobiti x86 win kroz virtualizaciju?
  • stefanjos: drlovric. pa odgovaranje poruka na aplikacijama koje namu mac app i ako se puni da ne secem po mob, rijesim preko maca i to je to
  • rusty: Virtualizacija bi bio moj odabir, e sada da li je besplatno ili ne, ovisi o tome kako ćeš tu kopiju licencirati
  • VanjusOS: ima li nekakav besplatni način za imati Windows na Macbook sa M čipovima?
  • drlovric: Za sta ti konkretno mirroring sluzi? Ja mu nisam nasao primjenu :/
  • stefanjos: affinty na popustu 50%. ja sam si uzeo novu licensu. do sada sam bio na v1
  • stefanjos: tako da, meni je to top feature
  • stefanjos: ja imam australski app store i iphone mirroring koristim svaki dan
  • drlovric: To ces probati jednom i nikad vise. Nema razloga za biti razocaran :)
  • Zdravac: - NIJE :/
  • Zdravac: Jel proradio iPhone Mirroring? :)
  • Yonkis: iOS 18.1.1 / macOS Sequoia 15.1.1 [link]
  • kupus: pretpostavljam da to ide meni, znaci fino radi.
  • kupus: hahaha
  • drlovric: Znas kako lijepo klepece. Mozes i mijenjati zvuk. Merak pravi ????????
  • kupus: svejedno hvala smayoo
  • smayoo: Ma nemoj me zajebavat... :D
  • drlovric: Prekrasna aplikacija ako zelite zvuk fancy mehanicke tipkovnice :) [link]
  • drlovric: I ja to ocekujem. Na proljece cu u USA i iskreno se nadam da ce izaci do tada. Da donesem makar dva komada :)
  • Borisone: Osim ako nisi na ti s Tim Cookom, najbliže nagađanju kada je: [link]
  • VanjusOS: zna li netko, hoće li izaći uskoro Air sa M4 čipom?
  • smayoo: Pokušao sam, ali sam odustao kad me zavrtio u krug s registracijom i sign-inom na Epic games. Najprije kaže da može iskoristiti moj AppleID, kad napravi login preko AppleID i kažem da ne želim pokazati svoj AppleID onda me opet svejedno traži login. Tako da... sorry, ne bih.
  • kupus: hvala
  • kupus: moze li netko probat ovaj besplatan virtualan masterpiece na m macovima? [link]
  • ping: @drlovric imaš besplatne konvertere na netu pdf to excel ili konvertiraj u jpeg pa potrazi online free konverter ocr to excel
  • drlovric: nemam Acrobat....smo PDF Exprt i Wondershare.... Raspadne se na oba
  • drlovric: Daj mi mail na poruku pls, pa da ti posaljem....a kakav Pentagon, prosla su ta vremena, glupost neka :)
  • Zdravac: negdje ju uploadaj, pošalji mi link pa ak hoćeš, da vidimo kak će ispasti (osim ako nisu neke secret Pentagon pi*darije :)
  • Zdravac: @drlovric - "export to excel" ?! Adobe acrobat
  • drlovric: Imam fakturu u PDF, htio bih od nje napraviti Excel file. Sta da radim? :)
  • mariolino1971: Pozdrav. Pokušavam poslati oglas no stalno dobivam poruku 413 Request Entity Too Large. U čemu je problem?
  • kupus: UK korisnici vs Apple [link]
  • Yonkis: Jeste li znali da se iPhone sam reboota ako nije otključan u 72 sata? [link]
  • Yonkis: jeste čitali komentare na [link]
  • Ender: takodje zainteresovan za neki IPTV, predlog moze u PM.
  • cariblanco: Ako hočeš ja ti svog "provajdera" kojeg koristim 4-5 godina, pošaljem na pp ?
  • cariblanco: Kako veli Zdravac dobar iptv za 10 E i imaš sve i gdjedaš od kud hočeš. Meni je to jako važno pošto puno putujem, trebam samo dobar net i mirna bosna
  • drlovric: Moj Telemach nema Arene vec Sport Klubove....ali postoji kabelska u zgradi koja ima Arene, preko koaksijalnog kabela.... Pa sam se tehnloski vratio deteljece unatrag. Ali radi evo :)
  • Zdravac: Ali to je paket ex yu kanala, nema samo sport vec sve
  • Zdravac: Kvalitetni, koji mogu preporučiti 10 eur/mj
  • Zdravac: Ima, iptv
  • kupus: hometv to go ili kako već
  • kupus: znači ide i eronet aplikacija
  • kupus: u bih prava ima arenasport ako se ne varam
  • drlovric: Jel ima neki nacin da se HNL Supersport liga gleda online? Neki app? Streaming? Iptv?
  • cariblanco: Prošlo iz petog pokušaja...bit će da je Riba na suhom ;)

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Bertone, cariblanco, jura22, m@xym, Riba, Anonimci (511)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.21 Seconds

Provided by iJoomla SEO