Školska knjiga - Novi Apple Authorised Reseller
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Školska knjiga - Novi Apple Authorised Reseller

09.01.2013 | 13:53
Pozdrav svima,

Vjerojatno ste već svi upoznati da smo od 23.11, otvaranjem knjižare Arkadija u centru Zagreba, postali novi Apple Authorised Reseller u Hrvatskoj.

Ovim putem želimo komunicirati Vama, korisnicima Apple uređaja kako bi dobili povratne informacije, te ponudu pokušali što više prilagoditi Vašim potrebama.

Imamo bogatu ponudu dodataka renomiranih proizvođača za Vaše Apple uređaje po najpovoljnijim cijenama i najboljim uvjetima plaćanja.

Za sva pitanja, prijedloge, kritike, možete se obratiti privatnom porukom, ili ovdje, komentarom.

Uvid u prostor možete dobiti ovdje.

Otvoreni smo od ponedjeljka do subote, od 8 do 20h, pa navratite, razgledajte, pitajte. Spremni smo za sva Vaša pitanja.

Adresa je Trg bana Jelačića 14.

Srdačan pozdrav
09.01.2013 | 14:19
dio razgovora je već u ovom topicu www.jabucnjak.hr/forum/razno/96803-apple...-media-centrima.html
09.01.2013 | 14:38
Lijepo da smo dobili jos jednog resellera
Nevezano uz Apple mene zanima da li u ponudi imate ili planirate uvesti drustvene igre/igre s kartama? Algoritam nema vise skoro nista i povlaci se iz toga, ostaje Muller sa svojim ogranicenim asortimanom i Carta Magica koja je premala za Hr i zapravo nema konkurencije. Trziste nije veliko ali postoji, postoje igraonice u kojima se ljudi okupljaju a 90% igara se narucuje iz vana tako da mislim da bi netko velik i pametan mogao naci sebe u toj prici.
09.01.2013 | 14:50
MoschuS kaže:
Lijepo da smo dobili jos jednog resellera
Nevezano uz Apple mene zanima da li u ponudi imate ili planirate uvesti drustvene igre/igre s kartama? Algoritam nema vise skoro nista i povlaci se iz toga, ostaje Muller sa svojim ogranicenim asortimanom i Carta Magica koja je premala za Hr i zapravo nema konkurencije. Trziste nije veliko ali postoji, postoje igraonice u kojima se ljudi okupljaju a 90% igara se narucuje iz vana tako da mislim da bi netko velik i pametan mogao naci sebe u toj prici.

Nažalost, ništa takvog nemamo u ponudi. Jedine društvene igre koje imamo su vezane uz dječji odjel knjižare.
09.01.2013 | 14:58
Steta jer je trziste potpuno nepokriveno za razliku od Applea koji ce se uskoro prodavati i u Konzumu :/
Pohvalno da barem imate ovih dodataka kojih nema u drugim ducanima.
09.01.2013 | 18:57
Nemam ništa protiv ”Školske knjige-Arkadije", ali kako mnogo trošite na prikaz proizvoda koje prodajete, radije ću ih kupiti direktno od onih koji ih i reklamiraju. Žalosno je da jedna, recimo obrazovna kuća, koristi reklame onih koji proizvode te prizvode, a ne naprave svoje promotivne materijale.
09.01.2013 | 21:11
Ivane pozdrav!

Drago nam je da se broj onih koji nude Apple u Hrvatskoj povećao, to može biti samo dobar znak - kako za Apple, tako i za kupce koji imaju veći izbor. Možda je to i neka naznaka boljih vremena ako se tržište za Appleove uređaje povećava to znači da ljudi imaju sve više novca.

Vjerujem da si jednu stvar na Jabučnjaku primjetio: ovdje nema reklama - ili barem bilo kakvog sustavnog reklamiranja. Da, naravno da nećemo skakati na informaciju o novom trgovcu ili brisati komentare nekoga tko preporučuje nekoga ili je naletio na dobru akciju, ali forum na Jabučnjaku nije zamišljen kao mjesto gdje će Apple trgovci "spamati" sa svojim cijenama, akcijama i ponudama.

Vjerojatno znaš da i ja radim u firmi koja je godinama Apple trgovac, ali sve ove godine nisi mogao na Jabučnjaku vidjeti jedan banner, cjenik ili thread u forumu na temu naše ponude. Dakle, ovo nije represija prema drugima, ovo je pravilo kojega se ja prvi držim - iako bih ja imao najviše kredita da koristim tu privilegiju da reklamiram ponudu tvrtke u kojoj radim.

S druge strane, dobrodošli ste ako će netko iz vašeg tima napisati kvalitetan i iscrpan prikaz nekog novog Apple hardvera, takve stvari ćemo uvijek rado objaviti!

Isto tako, kada budemo organizirali idući iParty, onda su sponzori dobrodošli i tada dozvoljavamo reklamu u sklopu promocije tog događanja, ali samo s ciljem da prikupimo sredstva za muzej informatike PEEK&POKE i zato da osiguramo lijepe poklone za naše korisnike. Jabučnjak je neprofitan projekt udruge DIR i za sada namjeravamo da takav i ostane.

Što se tiče Arkadije, možete dodati željeni link ovdje:

www.jabucnjak.hr/component/option,com_im...Itemid,157/catid,42/

Sastav našeg uredništva je raznolik, u praksi ja obavljam dužnost izvršnog urednika, a sve bitne odluke donosimo zajedno s glavnim urednikom, ostalim članovima uredništva i moderatorima. Uvijek nastojimo biti korektni i otvoreni, pa smatram da je fer da ti odmah u startu definiram kakav je kućni red kod nas!
09.01.2013 | 21:51
Davor je bio previše pristojan i vjerojatno nije htio da ga netko optuži da "gazi" konkurenta pa nije obrisao post "iz ponude izdvajamo". Srećom, ja nemam tih problema. Ja nisam Apple Authorized Reseller, ali jesam moderator na ovom forumu i takvu blatantnu zlouporabu foruma ne dozvoljavam. Post obrisan. Arkadija, molim te da to više ne radiš. Hvala.
09.01.2013 | 22:01
Nije bilo namjere zloupotrebljavati forum, ali nisam nigdje našao pravila.

Neće se ponoviti i ispričavam se na tome.

Lp
09.01.2013 | 22:11
Sve OK. Pravila nisi našao jer nemamo napisana pravila (do sada nije trebalo). Zato, umjesto pravila, ova opomena.
24.12.2015 | 17:47
Mislim kako je skolska knjiga odustala od Apple-ovih proizvoda.
Bio sam danas na trgu, maknuli su oznaku "Autorised Reseller" koji je bio na zgrqdi a unutra nemaju nista osim jednog starog ipada i u izlogu par ipad minija.

I jedno pitanje - zašto na stranicama Apcoma pise da je Tisak Medija autorised resseler kada vec godinu dana ne prodaju Appleove proizvode?

Media centar, skolska knjiga... ja ne znam vise u gradu Zagrebu di kupiti Appleove proizvode osim istyle-a i Storea... Lol
26.12.2015 | 22:00
Crobex kaže:
Mislim kako je skolska knjiga odustala od Apple-ovih proizvoda.
Bio sam danas na trgu, maknuli su oznaku "Autorised Reseller" koji je bio na zgrqdi a unutra nemaju nista osim jednog starog ipada i u izlogu par ipad minija.

I jedno pitanje - zašto na stranicama Apcoma pise da je Tisak Medija autorised resseler kada vec godinu dana ne prodaju Appleove proizvode?

Media centar, skolska knjiga... ja ne znam vise u gradu Zagrebu di kupiti Appleove proizvode osim istyle-a i Storea... Lol

Tisak medija u opatiji i dalje prodaje apple proizvode. Fascinantni mi je da je lakse nac kupiti maca u opatiji nego u rijeci. Hahahah

A ionako je istyle jedini na nivo nekakvpg resellera. Po meni najbolji zastupnik u hrvatskoj
28.12.2015 | 09:57
Nedavno sam bio u iStyle u Areni, kupit maskicu za novi iPhone i stvarno su bili iznenađujuće pristupačni i otvorili maskice iz pakiranja da ih isprobam. Barem neke koje su smjeli. Čak je došao jedan gospodin pa ga zanimala Apple kožna ali tu nisu smjeli otvarati pa je trgovac kutiju nekako uspio da ju ne otvori stisnut da se vidi unutra. Jer su dvije slične boje, da kupca vidi je li to što on traži.
28.12.2015 | 10:28
Ja samo znam da je iStyle svoju nesposobnost s dobavljačem maski Ozaki vješto prenjeo na mene jer nije prihvatio reklamaciju maske koja je popucala nakon pola godine, a koja je plaćena preko 300kuna s jednogodišnjim jamstvom. Kad kupujete u iStyle predlažem da ne kupujte nikako ili kupujte pametno. Tamo su se u stanju kompromitirat za 300-njak kuna, a šta se tek može očekivati kod vrijednijih stvari? Bolje da neznam! Šabanluk koji glumi finoću.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 dan
  • drlovric: Za sta ti konkretno mirroring sluzi? Ja mu nisam nasao primjenu :/
  • stefanjos: affinty na popustu 50%. ja sam si uzeo novu licensu. do sada sam bio na v1
  • stefanjos: tako da, meni je to top feature
  • stefanjos: ja imam australski app store i iphone mirroring koristim svaki dan
  • drlovric: To ces probati jednom i nikad vise. Nema razloga za biti razocaran :)
  • Zdravac: - NIJE :/
  • Zdravac: Jel proradio iPhone Mirroring? :)
  • Yonkis: iOS 18.1.1 / macOS Sequoia 15.1.1 [link]
  • kupus: pretpostavljam da to ide meni, znaci fino radi.
  • kupus: hahaha
  • drlovric: Znas kako lijepo klepece. Mozes i mijenjati zvuk. Merak pravi ????????
  • kupus: svejedno hvala smayoo
  • smayoo: Ma nemoj me zajebavat... :D
  • drlovric: Prekrasna aplikacija ako zelite zvuk fancy mehanicke tipkovnice :) [link]
  • drlovric: I ja to ocekujem. Na proljece cu u USA i iskreno se nadam da ce izaci do tada. Da donesem makar dva komada :)
  • Borisone: Osim ako nisi na ti s Tim Cookom, najbliže nagađanju kada je: [link]
  • VanjusOS: zna li netko, hoće li izaći uskoro Air sa M4 čipom?
  • smayoo: Pokušao sam, ali sam odustao kad me zavrtio u krug s registracijom i sign-inom na Epic games. Najprije kaže da može iskoristiti moj AppleID, kad napravi login preko AppleID i kažem da ne želim pokazati svoj AppleID onda me opet svejedno traži login. Tako da... sorry, ne bih.
  • kupus: hvala
  • kupus: moze li netko probat ovaj besplatan virtualan masterpiece na m macovima? [link]
  • ping: @drlovric imaš besplatne konvertere na netu pdf to excel ili konvertiraj u jpeg pa potrazi online free konverter ocr to excel
  • drlovric: nemam Acrobat....smo PDF Exprt i Wondershare.... Raspadne se na oba
  • drlovric: Daj mi mail na poruku pls, pa da ti posaljem....a kakav Pentagon, prosla su ta vremena, glupost neka :)
  • Zdravac: negdje ju uploadaj, pošalji mi link pa ak hoćeš, da vidimo kak će ispasti (osim ako nisu neke secret Pentagon pi*darije :)
  • Zdravac: @drlovric - "export to excel" ?! Adobe acrobat
  • drlovric: Imam fakturu u PDF, htio bih od nje napraviti Excel file. Sta da radim? :)
  • mariolino1971: Pozdrav. Pokušavam poslati oglas no stalno dobivam poruku 413 Request Entity Too Large. U čemu je problem?
  • kupus: UK korisnici vs Apple [link]
  • Yonkis: Jeste li znali da se iPhone sam reboota ako nije otključan u 72 sata? [link]
  • Yonkis: jeste čitali komentare na [link]
  • Ender: takodje zainteresovan za neki IPTV, predlog moze u PM.
  • cariblanco: Ako hočeš ja ti svog "provajdera" kojeg koristim 4-5 godina, pošaljem na pp ?
  • cariblanco: Kako veli Zdravac dobar iptv za 10 E i imaš sve i gdjedaš od kud hočeš. Meni je to jako važno pošto puno putujem, trebam samo dobar net i mirna bosna
  • drlovric: Moj Telemach nema Arene vec Sport Klubove....ali postoji kabelska u zgradi koja ima Arene, preko koaksijalnog kabela.... Pa sam se tehnloski vratio deteljece unatrag. Ali radi evo :)
  • Zdravac: Ali to je paket ex yu kanala, nema samo sport vec sve
  • Zdravac: Kvalitetni, koji mogu preporučiti 10 eur/mj
  • Zdravac: Ima, iptv
  • kupus: hometv to go ili kako već
  • kupus: znači ide i eronet aplikacija
  • kupus: u bih prava ima arenasport ako se ne varam
  • drlovric: Jel ima neki nacin da se HNL Supersport liga gleda online? Neki app? Streaming? Iptv?
  • cariblanco: Prošlo iz petog pokušaja...bit će da je Riba na suhom ;)
  • cariblanco: Zašto mi neće primiti odgovor o ogulinskom zelju...klikam tri puta i ništa, a regan sam ?
  • Riba: Ali vjerojatno je ista prica kao i sa Studion.
  • drlovric: Raskopali su novig Minija. Izmjenjiv je disk. Vjerojatno radi njihove SKU ustede, ne radi korisnika. Uglavnom nije zalemljen.
  • kupus: nije, to je isto kao i apple.hr
  • zvone: Imaju apple.hu. Valjda je to istyle.
  • kupus: samo hoće li ti htjet prodat minija s 256gb storagea, to je pravo pitanje :P :)
  • kupus: a imaš i našeg dpasarica s foruma, pa se njemu javi. vjerujem da ti može složiti konkurentnu cijenu
  • kupus: imaš translate u browseru, čak i u firefoxu od ne toliko davno

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

BigMac, Ender, Maxxy, Riba, robee, smayoo, Tito, VanjusOS, Anonimci (562)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.13 Seconds

Provided by iJoomla SEO