07.04.2013 | 06:20
MoschuS kaže:
Imam ja Aerona na poslu a imao sam ga i u prosloj firmi
Ukupno nekih 8 god. sjedim na njima i mogu slobodno reci najbolja i najkvalitetnija stolica na kojoj je moje dupe bilo a i sve kolege se slazu. Jedino je cijena brutalna ali tko si moze priustiti siguran sam da mu nece biti zao.
Ne radim u uredu,ali da radim odmah bi si ju kupio i to za vlastite novce, pa makar i na kredit. Jedna paralela,kupio sam si radne cipele ( skečersice) i od sad pa nadalje moja se noga neće uvući u nešto jeftinije i lošije,ne zato jer su fensi ili sl. nego jednostavno čovjek se preporodi u njima i może raditi po cijele dane bez umora. Nekom je stolac radno mjesto i taj bi trebao biti najveće kvalitete,jer nije jednostavno boraviti u njemu cijeli radni dan. Vjerovatno je efikasnost tog uposlenika veća a i bolje se osjeća. Samo malo tko o tome vodi računa,pa i u mojoj firmi gdje imaju neke prosječne stolce a ima se love za super brza računala onima koji rade s 3 D programima. Odmoran zaposlenik daje najviše na poslu,nisu toga svjesni,da jesu kupili bi im takve stolce,pa makar ih svakih 8 godina mjenjali...opet ispadne bolje od mjenjanja jeftinjaka svakih par godina.