Vaše mjesto s kojeg tipkate
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Vaše mjesto s kojeg tipkate

04.03.2013 | 12:34
Ja imam JBL Creatures, 2.1 sustav. I super sam zadovoljan. Ali i ovi mi se cine dobri. I malo veci...

Imaju li dodatni bas?
04.03.2013 | 13:23
Nemaju bas,2.0 su, ali zvuk je odličan. Ja sam htio uzeti jbl spot, ali nažalost više ih nema u prodaji, a ovi su mi se po boji i dizajnu najbolje uklopili.
05.03.2013 | 16:25
Momentalno nije baš komotno ali samo momentalno
Prilozi:
05.03.2013 | 16:34
...
IMG_0829.JPG
05.03.2013 | 16:35
Prilozi:
  • Mobius1
  • Posjetitelj
06.03.2013 | 11:10
horvat711 kaže:
Moj setup...

Koji je to monitor?
06.03.2013 | 11:36
Mislim da je HP pavilion 23Xi

www.webllena.com/very-interesting-monito...vilion-23xi-ips-led/
06.03.2013 | 13:01
Da, upravo taj
06.03.2013 | 13:09
saint kaže:

Kad pomislim da sam vidio sva glupa mjesta na koja proizvođači stavljaju ulazne konektore, HP me iznenadi .. vrhunski
12.03.2013 | 17:47
http://www.jabucnjak.hr/media/kunena/attachments/legacy/images/thismustbetheplace.jpeg
Prilozi:
12.03.2013 | 18:03
Kad se lozimo
IMG_0054.jpg
06.04.2013 | 18:04
Evo da malo ozivim temu. Ovo je moj skromni apple kutak.
rsz_jab.jpg
06.04.2013 | 18:34
Na stolu je MacBook Pro 13, iPhone, Cambridge 250D zvucnici i hrpa papira. Stara stolica mi se potrgala pa sam uzeo jos stariju stolicu na kojoj trenutno krivim kicmu. U potrazi za boljom stolicom Any suggestions?

2IMG_0352.jpg
06.04.2013 | 19:05
www.hermanmiller.com/products/seating/pe...rs/aeron-chairs.html

Nego, reci - jel to u jednoj od onih zgrada na Vrbanima, gdje se ulice zovu po mjesecima u godini?
06.04.2013 | 19:46
smayoo kaže:
www.hermanmiller.com/products/seating/pe...rs/aeron-chairs.html

Nego, reci - jel to u jednoj od onih zgrada na Vrbanima, gdje se ulice zovu po mjesecima u godini?

Ima li Emile,toga i kod nas za kupiti....i moj je stolac skoro pri kraju.
06.04.2013 | 19:52
Zmijutin kaže:
Na stolu je MacBook Pro 13, iPhone, Cambridge 250D zvucnici i hrpa papira. Stara stolica mi se potrgala pa sam uzeo jos stariju stolicu na kojoj trenutno krivim kicmu. U potrazi za boljom stolicom Any suggestions?

Meni vuče na Prečko.
06.04.2013 | 19:57
Meni se u međuvremenu promijenio stroj, a ambijent je uglavnom ostao isti.
@ zmijutin i
@ cariblanko ovaj moj stolac je još uvijek za prodaju !
Sad imam mini i Fujitsu monitor. Tražim neke dobre USB zvučnike, mogu preporuke.
radno_mjesto.JPG
06.04.2013 | 20:00
Nisam ti ja tamo. Ovo sto preko puta vidis je Mamutica - Travno

Svidja mi se chair, ali jel se moze to tu negdje kupiti? I jel cijena tu Dollar x 10kn ili kosta neke normalne novce?
06.04.2013 | 20:14
Mamutica mi je bila guess 2.
Prodaje se Aeron i u HR. Ne znam koje su cijene. Da ne reklamiram, svatko tko ugoogla "aeron stolice" dobit će linkove na HR trgovce.
06.04.2013 | 22:49
Imam ja Aerona na poslu a imao sam ga i u prosloj firmi
Ukupno nekih 8 god. sjedim na njima i mogu slobodno reci najbolja i najkvalitetnija stolica na kojoj je moje dupe bilo a i sve kolege se slazu. Jedino je cijena brutalna ali tko si moze priustiti siguran sam da mu nece biti zao.
07.04.2013 | 00:13
Cijena je malo prebrutalna, ima jeftinijih kopija koje nisu puno losije ali su znatno jeftinije. Kupili mi na poslu, mogu se raspitati gdje, mislim da je cijena bila oko 2500 kuna.

Da budem on topic, ovo je trenutačno moje mračno mjesto.

http://www.jabucnjak.hr/media/kunena/attachments/legacy/images/kuwait_stol.jpeg
Prilozi:
  • mileni
  • Posjetitelj
07.04.2013 | 00:34
Riba, aj se raspitaj ako nije problem. Javi di je kupljeno, kako se zovu, itd. Aeron sam samo jednom vidio i sjedio nekih pola sata u istoj. Moja guzica je poprilicno ljubomorna na sve vlasnike iste. No cijena je jednostavno prebrutalna
07.04.2013 | 04:26
Zanimljivo je kako velik broj Macovaca u svom kutku ima više od jednog Maca! Izgleda da je zarazno - kada kupiš jedan, odmah nađeš opravdanje da nabaviš još koji...
07.04.2013 | 06:20
MoschuS kaže:
Imam ja Aerona na poslu a imao sam ga i u prosloj firmi
Ukupno nekih 8 god. sjedim na njima i mogu slobodno reci najbolja i najkvalitetnija stolica na kojoj je moje dupe bilo a i sve kolege se slazu. Jedino je cijena brutalna ali tko si moze priustiti siguran sam da mu nece biti zao.
Ne radim u uredu,ali da radim odmah bi si ju kupio i to za vlastite novce, pa makar i na kredit. Jedna paralela,kupio sam si radne cipele ( skečersice) i od sad pa nadalje moja se noga neće uvući u nešto jeftinije i lošije,ne zato jer su fensi ili sl. nego jednostavno čovjek se preporodi u njima i może raditi po cijele dane bez umora. Nekom je stolac radno mjesto i taj bi trebao biti najveće kvalitete,jer nije jednostavno boraviti u njemu cijeli radni dan. Vjerovatno je efikasnost tog uposlenika veća a i bolje se osjeća. Samo malo tko o tome vodi računa,pa i u mojoj firmi gdje imaju neke prosječne stolce a ima se love za super brza računala onima koji rade s 3 D programima. Odmoran zaposlenik daje najviše na poslu,nisu toga svjesni,da jesu kupili bi im takve stolce,pa makar ih svakih 8 godina mjenjali...opet ispadne bolje od mjenjanja jeftinjaka svakih par godina.
07.04.2013 | 09:05
Zmijutin kaže:
.. U potrazi za boljom stolicom Any suggestions? ..

Nije Aron, ali nije ni te cijene no za mojih 100-ak kg idealno .. www.emmezeta.hr/namjestaj/ured/uredske-s...ica/#pr_opis-content trenutno koristim (cca 2 godine) i iako ne izgleda ništ posebno leđa i vrat su mi zahvalni .. a ak baš mora biti pokretna imaš i ovo: www.emmezeta.hr/namjestaj/ured/uredske-s...ica/#pr_opis-content

.. i najbolje je da ti je 15-20 minuta od doma.
07.04.2013 | 09:07
jzelko kaže:
Meni se u međuvremenu promijenio stroj, a ambijent je uglavnom ostao isti.
@ zmijutin i
@ cariblanko ovaj moj stolac je još uvijek za prodaju !
Sad imam mini i Fujitsu monitor. Tražim neke dobre USB zvučnike, mogu preporuke.

Gdje nestade krema?
07.04.2013 | 09:55
Bertone kaže:
[
Gdje nest[b][/b]ade krema? [/quote]
Već davno nema potrebe za njom !
07.04.2013 | 15:38
Bertone kaže:
Zmijutin kaže:
.. U potrazi za boljom stolicom Any suggestions? ..

Nije Aron, ali nije ni te cijene no za mojih 100-ak kg idealno .. www.emmezeta.hr/namjestaj/ured/uredske-s...ica/#pr_opis-content trenutno koristim (cca 2 godine) i iako ne izgleda ništ posebno leđa i vrat su mi zahvalni .. a ak baš mora biti pokretna imaš i ovo: www.emmezeta.hr/namjestaj/ured/uredske-s...ica/#pr_opis-content

.. i najbolje je da ti je 15-20 minuta od doma.

Hvala svima na prijedlozima! Vidjet cu ovu drugu za 500kn. Nisam skrt - vrednujem svoju kraljesnicu.Vjerujem da je Aeron stolica odlicna ali sve manje i manje vremena provodim doma a i uskoro vise necu zivjeti tu jer se privremeno selim. Tako da si ne mogu opravdati stolicu od 7000kn za jos koji mjesec. No kad se stvari iskristaliziraju onda obavezno uzimam nesto kvalitetnije od ove iz merkatonea.

Sve vise vremena se provodi za racunalom, ergonomija je bitna - inace cemo kroz 40ak godina biti invalidi.
08.04.2013 | 16:19
Kanta je najjača

Zmijutin kaže:

08.04.2013 | 17:58
mileni kaže:
Riba, aj se raspitaj ako nije problem. Javi di je kupljeno, kako se zovu, itd. Aeron sam samo jednom vidio i sjedio nekih pola sata u istoj. Moja guzica je poprilicno ljubomorna na sve vlasnike iste. No cijena je jednostavno prebrutalna

Evo ga, stolica je Tecna, kupljena u Veleopremi:
www.veleoprema.hr/radnistolci

Sviđa mi se što se nudi i u drugim bojama osim crne

Vidim da tko želi kod njih može naći i Herman Miller
Moderatori: Bertone

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 14 sati, 14 minuta
  • jmustac: poslano
  • Riba: Javi se meni s detaljima.
  • jmustac: kako obrisati profil na ovom forumu?
  • rusty: @marioart - ovisi o hipervizoru, ali ukratko da. Moguće je dobiti emulaciju x86 na ARM bare metal stroju. UTM hypervisor kojeg osobno koristim nudi u mogućnost. Jasno, to zovu emulacijom, ne virtualizacijom ali eto
  • marioart: @rusty .. moze li se ikako dobiti x86 win kroz virtualizaciju?
  • stefanjos: drlovric. pa odgovaranje poruka na aplikacijama koje namu mac app i ako se puni da ne secem po mob, rijesim preko maca i to je to
  • rusty: Virtualizacija bi bio moj odabir, e sada da li je besplatno ili ne, ovisi o tome kako ćeš tu kopiju licencirati
  • VanjusOS: ima li nekakav besplatni način za imati Windows na Macbook sa M čipovima?
  • drlovric: Za sta ti konkretno mirroring sluzi? Ja mu nisam nasao primjenu :/
  • stefanjos: affinty na popustu 50%. ja sam si uzeo novu licensu. do sada sam bio na v1
  • stefanjos: tako da, meni je to top feature
  • stefanjos: ja imam australski app store i iphone mirroring koristim svaki dan
  • drlovric: To ces probati jednom i nikad vise. Nema razloga za biti razocaran :)
  • Zdravac: - NIJE :/
  • Zdravac: Jel proradio iPhone Mirroring? :)
  • Yonkis: iOS 18.1.1 / macOS Sequoia 15.1.1 [link]
  • kupus: pretpostavljam da to ide meni, znaci fino radi.
  • kupus: hahaha
  • drlovric: Znas kako lijepo klepece. Mozes i mijenjati zvuk. Merak pravi ????????
  • kupus: svejedno hvala smayoo
  • smayoo: Ma nemoj me zajebavat... :D
  • drlovric: Prekrasna aplikacija ako zelite zvuk fancy mehanicke tipkovnice :) [link]
  • drlovric: I ja to ocekujem. Na proljece cu u USA i iskreno se nadam da ce izaci do tada. Da donesem makar dva komada :)
  • Borisone: Osim ako nisi na ti s Tim Cookom, najbliže nagađanju kada je: [link]
  • VanjusOS: zna li netko, hoće li izaći uskoro Air sa M4 čipom?
  • smayoo: Pokušao sam, ali sam odustao kad me zavrtio u krug s registracijom i sign-inom na Epic games. Najprije kaže da može iskoristiti moj AppleID, kad napravi login preko AppleID i kažem da ne želim pokazati svoj AppleID onda me opet svejedno traži login. Tako da... sorry, ne bih.
  • kupus: hvala
  • kupus: moze li netko probat ovaj besplatan virtualan masterpiece na m macovima? [link]
  • ping: @drlovric imaš besplatne konvertere na netu pdf to excel ili konvertiraj u jpeg pa potrazi online free konverter ocr to excel
  • drlovric: nemam Acrobat....smo PDF Exprt i Wondershare.... Raspadne se na oba
  • drlovric: Daj mi mail na poruku pls, pa da ti posaljem....a kakav Pentagon, prosla su ta vremena, glupost neka :)
  • Zdravac: negdje ju uploadaj, pošalji mi link pa ak hoćeš, da vidimo kak će ispasti (osim ako nisu neke secret Pentagon pi*darije :)
  • Zdravac: @drlovric - "export to excel" ?! Adobe acrobat
  • drlovric: Imam fakturu u PDF, htio bih od nje napraviti Excel file. Sta da radim? :)
  • mariolino1971: Pozdrav. Pokušavam poslati oglas no stalno dobivam poruku 413 Request Entity Too Large. U čemu je problem?
  • kupus: UK korisnici vs Apple [link]
  • Yonkis: Jeste li znali da se iPhone sam reboota ako nije otključan u 72 sata? [link]
  • Yonkis: jeste čitali komentare na [link]
  • Ender: takodje zainteresovan za neki IPTV, predlog moze u PM.
  • cariblanco: Ako hočeš ja ti svog "provajdera" kojeg koristim 4-5 godina, pošaljem na pp ?
  • cariblanco: Kako veli Zdravac dobar iptv za 10 E i imaš sve i gdjedaš od kud hočeš. Meni je to jako važno pošto puno putujem, trebam samo dobar net i mirna bosna
  • drlovric: Moj Telemach nema Arene vec Sport Klubove....ali postoji kabelska u zgradi koja ima Arene, preko koaksijalnog kabela.... Pa sam se tehnloski vratio deteljece unatrag. Ali radi evo :)
  • Zdravac: Ali to je paket ex yu kanala, nema samo sport vec sve
  • Zdravac: Kvalitetni, koji mogu preporučiti 10 eur/mj
  • Zdravac: Ima, iptv
  • kupus: hometv to go ili kako već
  • kupus: znači ide i eronet aplikacija
  • kupus: u bih prava ima arenasport ako se ne varam
  • drlovric: Jel ima neki nacin da se HNL Supersport liga gleda online? Neki app? Streaming? Iptv?
  • cariblanco: Prošlo iz petog pokušaja...bit će da je Riba na suhom ;)

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Riba, Anonimci (806)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.29 Seconds

Provided by iJoomla SEO