25.07.2005 | 02:25
User je napisao:
Morti bi bilo bolje da progutam i ignoriram, no kad se počnete vivkati i srati o kvarenju
Jabučnjaka ili pozivu na rat i djeljenju, e onda bi vam rado par laganih šamara..
Jedva te cekam upoznat osobno da vidim jesi li i u stvarnosti ovakva \"frajercina\"...
Eno ti moje puno ime i prezime, imaš i sliku. Klinjo, doista si zabrijao malo? mama te prerano pustila sa sise? Zaostao si u razvoju? Ali neću dalje jer ću samo Davoru posla dati - a znamo da i previše radi sada kao privatnik, kao i većina nas.
Sramota je onda da ovaj site i neke ljude iskoristavate za svoje privatne probleme... no comment... Znam i ja par Macovaca s kojima sam takodjer u kontaktu puno duze od jabucnjaka i svi su super...
??? WTF koje fakin privatne probleme? Ti si jedini ovdje koji imas probleme čini mi se - forumi služe za razmjenu mišljenja i komentara, pitanja i odgovore - e pa ja sam komentirao par tvojih doslovno idiotskih postova pa si se našao uvrijeđenim? Odrasti.
Oni su mi pokazali sto je Mac, zasto je Mac bolji itd. No da ima i ovakvih Macovaca ko sta ste vi, to nikad ne bih ni pomislio s obzirom da je moja vizija Macovaca donedavno bila izricito pozitivna... Dok s druge strane, tipovi poput tebe i Breeda mogu me samo naucit psovat, ogovarat te bezobrazno i bahato odgovarat... Uz vas sam vec gotovo zaboravio sto znace rijeci Apple i Mac, s obzirom da ih niste vec dugo izgovorili i radije koristite izraze tipa \"drkanje\", \"pišo\", \"ku_ac\" i ostale gluposti... Pazi... navedene rijeci si ti izgovorio, jos kad bih i Breeda uracunao i nekoliko miomikinih stvarno biste ispali veliki ljudi, zar ne?...
Koja si ti pristojna frajerčina? I u crkvu redovito ideš? I roditelji su te krstili odmah '90? Hajd ne seri sa tom pristojnošću, pitaj me nešto što ne znaš i pomoći ću ti ako znam odgovor, ali sa debilnim postovima dobit ćeš i debilne odgovore i proste riječi. Samo Breed, Miomika i moja malenkost smo prodali macova i širili Apple religiju ovim prostorima sasvim dovoljno da se dileri u nas fino potkože i kupe kućerine i što ja znam što ne. i u ona mračna vremena kada se uz Apple stavljalo Beleguared mi smo bili ovdje - više manje, kako za koga. A ti imaš obraza reći nam klinjo balavi da pokraj nas ne bi znao što je Apple? Ale, Matko, dovedi mamu ili tatu da s tobom čitaju pa da ti objasne neke stvari. A što se tiče pristojih faca - ajd, koji su to? Zar ih zbilja ima?
Ako to znaci biti \"odrastao\", iako taj izraz ne bih bas koristio u vasem slucaju, onda radije ne bih vise stario. No, imam li izbora?
Imaš. Skoči sa litice - jer svijet koji te čeka je sve samo ne uglađen i iskren. Ovakvi seronje poput nas kojih spominješ će ti iskreno reći što te ide i što misle o tebi - ako više cijeniš podmuklice koji ti tepaju pa te gurnu kad ne očekuješ, izvoli - svijet ih je pun. Pa ponavljam, možda bude bezbolnije skočiti odnekud.