25.07.2005 | 23:10
User je napisao:
Evo, dakle shvatili smo da se sve vrti oko toga da me cijelo vrijeme zaj**avate... Postoji razlika izmedju dobre zaj**ancije i cistog bezobrazluka. Pogodi o cemu se ovdje radi! Mozes li?
Ti ne bi prepoznao dobru zajebanciju ni da te udari čelom posred nosa, a osim toga nemaš ni smisla za humor na svoj račun. To je žalosno. No mlada si biljka, možda procvateš.
Vanja, to sto kazes da cu naletit na sarkasticne tipove koji odma sve kazu... I hocu! I klonit cu ih se jer s takvim budalama ne zelim imat posla. Sve se moze direktno reci i na lijep nacin, a ako tako ne ide onda se tek poseze za ekstremnijim metodama.
Kad naletiš na njih i kad shvatiš o čemu pričam, možda bude prekasno? Pokušaj, jer život je ruski rulet, možeš gurat, gutat govna ili odi i skoči s mosta. Kao slobodna jedinka - tj. bit ćeš za godinu dana, moći ćeš što želiš. Sada smiješ samo drkati. Osim ako si u crkvi nekom nešto - onda ni to ne bi smio. Jebiga.
Inace, nemoj krivo shvatit da sam pod onim da te jedva cekam upoznat mislio na kakav fizicki obracun... Samo me zanima da li imas toliki ego i u stvarnom zivotu...
Ma kakvi, ja sam ti cvijetak, lako planem, volim se posvađati, ali u biti sam pacifist, nasilje mi je totalno strano - a takve idiote bih sve na goli pa nek se međusobno ubijaju i slično.
Inace, ne zelim vise cut ni spominjat one \"samostalne aktivnosti\" da vam ne bi pobudio perverznu mastu.
Sad kažeš. A ja sam već par redova gore spomenuo drkanje. Sorry, iskreno.
Inace, svaka cast na prodanim Macovima i na tom doprinosu dealerima i zajednici, ali kada bi se jedan distributer bilo cega prema meni odnosio kao vi sada, u tu trgovinu ne bih krocio jos duuugo vremena.
Vrati se na početak priče. Komentirali smo kako netko može tako glupe postove puknut usred Mac foruma - ma sve od topica do posta, užas živi, IMHO sramota za većinu Macovaca. To što je većina pristojna pa šuti i ignorira, jebiga, ja uletim i kažem ti, pa da se okreneš i vidiš kako to izgleda. Iz mog iskustva, napravio sam ja sličnih pizdarija, izrekao i napisao i poslije se križao koji mi je bio... Onda ti uletiš sa sranjima o nekakvim ratovima, hm? Kaj je rat ako nekome kažem da je malo veliku glupost bubnuo? I onda na sve nadovezeš Apple i blać truć.
Naravno, mozda se jednom i sretnemo ako negdje radis u zg, jer znam kako izgledas iz slike, pa ces mi na jedan lijepi nacin pokusat sve prodat zato sto neces znat ko sam
. Ante mi je vec pokazao svoje \"dealersko\" lice na jednom od proslih Infoa, i stvarno sam mislio da je ok lik sve dok nije pokazao ovo drugo sada na jabucnjaku...
Ante je super lik, ima svojih mušica i meni često dođe da ga pošaljem u tri mile, ali onda se sjednemo, spijemo i popričamo kao dva stara mornara. A eto mene na Krku cijeli osmi mjesec, tj. Kvarner cu obilaziti, pa malo do Breeda u Novi, kod Ante u Senj, kod Davora u Rijeku, sve ovisi o vremenu i kompaniji oko mene.
A ti mene moš mrzit jer sam ti rekao što sam mislio, uopće nema beda. Možemo se i šamarat, tko će jače onog drugog, samo da prije toga sjednemo i nekaj si spijemo da ublažimo duševne boli.