13.05.2013 | 19:54
VivoTab Smart nema opciju full USB prikljucka. Preko adaptera kojeg sam spomenuo mozes spojiti dosta USB uredjaja. Moj iPhone 5 recimo kuzi bez problema, iPad nisam probao, ali mogu i to istestirat ako je bitno, cim doma dodjem.
Za VivoTab Smart ne postoji dock kao za Transformera, ALIII, postoji model Asus VivoTab
eee.asus.com/en/vivotab/features koji ima i dodatni dock (sa dodatnom baterijom ) i full USB prikljuckom. Naravno cijena je paprenija nego za VivoTab Smart.
Office 2013 imam instaliran, i u kombinaciji sa onom tipkovnicom i touchpadom s gornjeg linka (iz mog prvog posta) super radi. Iskoristivo definitivno.
Vanjski monitori rade bez ikakvog problema.
Inace nemam velike zamjerke na tablet. Ako ga usporedjujem s iPadom velika mi je prednost multitasking, opcija splitscreena za appove, Office, Outlook klijent, korisnicki racuni, dodatni utor za MicroSD kartice, File Explorer... To je ovako sad sto mi je prvo napamet palo.
Brzina vrlo solidna, dobro optimiziran OS.
Sto se tice nedostataka u odnosu na iPad - Na iPadu mi daleko duze traje baterija -> 6-7 sati Asus, naspram skoro 10 sati na iPadu. iPad nesto brzi i fluidniji u radu.
To je vise manje to sto mi pada na pamet.