Drupal shop
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Drupal shop

30.08.2013 | 10:12
Imam drupal shop i cijene u njemu su izražene u KN. Napravio sam PayPal checkout, ali PayPal ne j..e kunu tako da ako neko napravi plačanje tim putem PayPal mu otme taj iznos u €.
Pitanje:
Ima li koja mogućnost ako neko klikne na PayPal checkout da se iznos automatski preračuna iz KN u € i da taj iznos bude zadan PayPal-u? Ili neki drugi način da to riješim?
30.08.2013 | 11:09
Ne znam kako se to radi, ali znam da npr. Wikipedia za donacije ima automatsko prebacivanje u valutu prema tome što joj surfalica kaže iz koje si zemlje. I onda meni nudi da dam donaciju u kunama, ja upišem toliko kuna i fakat je terećenje za toliko kuna. Dakle, može se.
30.08.2013 | 15:03
Mislim da ti ide tako da paypal tvojoj kartici naplati taj iznos, i to je to. Znači, ništa se neće preračunavati.

Kad je, npr obratna situacija i ti platiš u eurima, onda ti Paypal naplati eure, a kod mjesečnog obračuna kartice, izvrši se konverzija eura u kune po važećem tečaju.
31.08.2013 | 09:24
Znam ja to da Paypal naplati moj iznos.
Ali ja bi htio da taj iznos na mom shopu bude izražen u kunama (radi naših kupaca), kad kliknu plati paypal-om onda da Webshop preračuna to u € i naplati to u € (jer Paypal ne priznaje KN) a kad taj iznos dođe na terećenje mom kupcu da bude u kunama. Jer to je jedini mogući način dok Paypal ne krene primati KN.
Moje pitanje je: Dali je moguće napraviti neki hack po kojem bi moja u KN izražena cijena u momentu kad kupac klikne na Paypal dugme bila prebačena u € i to po tada aktualnom kursu i taj iznos u € išao u Paypal na naplatu? Jer u tom slučaju bi sve bilo super transparentno, kupac bi znao koliko to nešto košta u KN, ja bi mu napisao ispriku jer moram naplatiti u € i poslao predmet na obradu u Paypal.
Ovako moram moje cijene izraziti u €, jer Ameri ne prioznaju Kune, ko premalo nas je. BTW Izraelski Shekel šljaka, a njih je po meni isto ko i nas ili čak manje.

Riba bi ovo mogao znati
31.08.2013 | 09:38
Kad me već spominješ, teoretski bi to bilo izvedivo ali ima jedan veliki problem. Dok se taj iznos iskonvertira dva puta do same naplate, ono što će biti naplaćeno kupcu će se vjerojatno prilično razlikovati od onoga što je pisalo u cijeni proizvoda i to će opravdano mnoge uznemiriti. Ja bi osatvio cijene u eurima recimo ali bi pored toga napisao orjentacionu cijenu u kunama. To je puno lakše izvesti i sa strane shopa.
31.08.2013 | 11:13
Ali nije to točno da PayPal ne prima Kn. Upravo to sam ti napisao da Wikipedia donacije plaćam u kunama. Piše 35 kn na stranici, 35 kn meni u PayPal izvještaju o transakcijama, 35 kn u AmEx izvatku.
31.08.2013 | 11:21
PayPal ne podržava plaćanje u kunama:
www.paypal.com/cgi-bin/webscr?cmd=p/sell/mc/mc_wa-outside
...ali podržava automatsku konverziju, moguće da je to nešto novo ali čini se kao nešto čime bi tino1 mogao riješiti svoj problem:
www.paypal.com/cgi-bin/webscr?cmd=p/sell/mc/mc_convert-outside
31.08.2013 | 11:39
Gle, oni vjerojatno Wikipediji plate u USD ili EUR, ali od mene uzmu Kn. I točno koliko su Kn uzeli, uzme AmEx od mene.
31.08.2013 | 22:19
Ne primaju definitivno, pričao sam sa djevojćicom u Indiji i ona mi je rekla da će pričati sa nekim od njihovih guzonja da li bi možda kune uvrstali.
Sad sam to tako odlučio cijene su u € i pored toga orjentaciono kn. Vidjet ćete kad budete naručivali.
31.08.2013 | 23:22
A što to?
01.09.2013 | 18:51
Riba kaže:
A što to?

Pogledaj i kupuj:
Otvoreni smo i Online, sve užitke koje nudimo u HoneyBunch-u možete sada kupiti i na našoj web stranici, sigurno plaćanje pouzećem ili PayPal-om: www.honeybunch.de/
02.09.2013 | 20:18
A, lijepo! Ja sam čovjek od ovih visokooktanskih čokolada.
02.09.2013 | 21:54
Divlju kavu sam probao i vrijedi sve lipe ili centa. Testirao sam webshop i napravio Paypal checkout. Sve je u Eurima.
03.09.2013 | 08:41
Riba kaže:
A, lijepo! Ja sam čovjek od ovih visokooktanskih čokolada.

Ako voliš čokoladu, i ovu probaš, nikad više nećeš ništa drugo htjet. Ova za praviti vruću čokoladu je mrak. A i ova sa kavom.
To je najbolji cacao koji se može kupiti na tržištu. Mi je kronširamo 12 sati (Lind 4-6), u Ekvadoru imamo instaliranu jednu stručnu ženu koja gleda da je cacao po našim standardima i najvažnije dio kupovne cijene ide u održavanje kišnih prašuma na tom području. Kroz Fair Trade nema govora da se iskorištavaju djeca u berbi (ko kod velikih koorporacija).
Tako da kod nas kupuješ: dobar okus, održavanje i čuvanje budućnosti, i omogučuješ dostojan život nekome ko je do sad bio žrtva sve jeftinijih proizvoda u starom svijetu.
Mi koji smo malo stariji sigurno se dobro sjećamo da su u našem djetinstvu čokolada i slatkiši bili nešto posebno, i nismo ih imali stalno, nego kad bi i ako starci kupili (jednom tijedno). Sad kupiš čokoladu nekom djetetu, koda mu nisi ništa donio! Vratimo se unazad, izaberimo malo i dobro i vidjet ćeš kako će nam sve biti bolje i ljepše.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 13 sati, 16 minuta
  • jmustac: poslano
  • Riba: Javi se meni s detaljima.
  • jmustac: kako obrisati profil na ovom forumu?
  • rusty: @marioart - ovisi o hipervizoru, ali ukratko da. Moguće je dobiti emulaciju x86 na ARM bare metal stroju. UTM hypervisor kojeg osobno koristim nudi u mogućnost. Jasno, to zovu emulacijom, ne virtualizacijom ali eto
  • marioart: @rusty .. moze li se ikako dobiti x86 win kroz virtualizaciju?
  • stefanjos: drlovric. pa odgovaranje poruka na aplikacijama koje namu mac app i ako se puni da ne secem po mob, rijesim preko maca i to je to
  • rusty: Virtualizacija bi bio moj odabir, e sada da li je besplatno ili ne, ovisi o tome kako ćeš tu kopiju licencirati
  • VanjusOS: ima li nekakav besplatni način za imati Windows na Macbook sa M čipovima?
  • drlovric: Za sta ti konkretno mirroring sluzi? Ja mu nisam nasao primjenu :/
  • stefanjos: affinty na popustu 50%. ja sam si uzeo novu licensu. do sada sam bio na v1
  • stefanjos: tako da, meni je to top feature
  • stefanjos: ja imam australski app store i iphone mirroring koristim svaki dan
  • drlovric: To ces probati jednom i nikad vise. Nema razloga za biti razocaran :)
  • Zdravac: - NIJE :/
  • Zdravac: Jel proradio iPhone Mirroring? :)
  • Yonkis: iOS 18.1.1 / macOS Sequoia 15.1.1 [link]
  • kupus: pretpostavljam da to ide meni, znaci fino radi.
  • kupus: hahaha
  • drlovric: Znas kako lijepo klepece. Mozes i mijenjati zvuk. Merak pravi ????????
  • kupus: svejedno hvala smayoo
  • smayoo: Ma nemoj me zajebavat... :D
  • drlovric: Prekrasna aplikacija ako zelite zvuk fancy mehanicke tipkovnice :) [link]
  • drlovric: I ja to ocekujem. Na proljece cu u USA i iskreno se nadam da ce izaci do tada. Da donesem makar dva komada :)
  • Borisone: Osim ako nisi na ti s Tim Cookom, najbliže nagađanju kada je: [link]
  • VanjusOS: zna li netko, hoće li izaći uskoro Air sa M4 čipom?
  • smayoo: Pokušao sam, ali sam odustao kad me zavrtio u krug s registracijom i sign-inom na Epic games. Najprije kaže da može iskoristiti moj AppleID, kad napravi login preko AppleID i kažem da ne želim pokazati svoj AppleID onda me opet svejedno traži login. Tako da... sorry, ne bih.
  • kupus: hvala
  • kupus: moze li netko probat ovaj besplatan virtualan masterpiece na m macovima? [link]
  • ping: @drlovric imaš besplatne konvertere na netu pdf to excel ili konvertiraj u jpeg pa potrazi online free konverter ocr to excel
  • drlovric: nemam Acrobat....smo PDF Exprt i Wondershare.... Raspadne se na oba
  • drlovric: Daj mi mail na poruku pls, pa da ti posaljem....a kakav Pentagon, prosla su ta vremena, glupost neka :)
  • Zdravac: negdje ju uploadaj, pošalji mi link pa ak hoćeš, da vidimo kak će ispasti (osim ako nisu neke secret Pentagon pi*darije :)
  • Zdravac: @drlovric - "export to excel" ?! Adobe acrobat
  • drlovric: Imam fakturu u PDF, htio bih od nje napraviti Excel file. Sta da radim? :)
  • mariolino1971: Pozdrav. Pokušavam poslati oglas no stalno dobivam poruku 413 Request Entity Too Large. U čemu je problem?
  • kupus: UK korisnici vs Apple [link]
  • Yonkis: Jeste li znali da se iPhone sam reboota ako nije otključan u 72 sata? [link]
  • Yonkis: jeste čitali komentare na [link]
  • Ender: takodje zainteresovan za neki IPTV, predlog moze u PM.
  • cariblanco: Ako hočeš ja ti svog "provajdera" kojeg koristim 4-5 godina, pošaljem na pp ?
  • cariblanco: Kako veli Zdravac dobar iptv za 10 E i imaš sve i gdjedaš od kud hočeš. Meni je to jako važno pošto puno putujem, trebam samo dobar net i mirna bosna
  • drlovric: Moj Telemach nema Arene vec Sport Klubove....ali postoji kabelska u zgradi koja ima Arene, preko koaksijalnog kabela.... Pa sam se tehnloski vratio deteljece unatrag. Ali radi evo :)
  • Zdravac: Ali to je paket ex yu kanala, nema samo sport vec sve
  • Zdravac: Kvalitetni, koji mogu preporučiti 10 eur/mj
  • Zdravac: Ima, iptv
  • kupus: hometv to go ili kako već
  • kupus: znači ide i eronet aplikacija
  • kupus: u bih prava ima arenasport ako se ne varam
  • drlovric: Jel ima neki nacin da se HNL Supersport liga gleda online? Neki app? Streaming? Iptv?
  • cariblanco: Prošlo iz petog pokušaja...bit će da je Riba na suhom ;)

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Riba, Anonimci (850)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.04 Seconds

Provided by iJoomla SEO