10.09.2013 | 17:15
Josip R. kaže:
Ali jadno je da ste se dali otjerati.
Vjerujem da ti nije to bilo namjera, ali ta rečenica zvuči dosta grubo i uvredljivo.
Admini (Toni i Luka) su neaktivni jer nemaju vremene jer rade. Za Tonia neznam točno ali Luka mi je bratič i u kontaktu smo. Čovjek radi skoro 18 sata na dan i ne staje. Nedavno je otišao u inozemstvo raditi. I usto vodi svoju firmu i drži predavanja.
Ovo ne zvuči uvredljivo, ali mene osobno zabavlja jer implicira da mi na Jabučnjaku - što? Ne radimo? Pa imamo vremena za Jabučnjak?
Stoga admini nisu radili svoj posao.
Obratno. *ZATO* što šef ne radi *svoj* posao, ostali ne rade svoj. Riba smrdi od glave. Ne mislim na našeg Ribu, admina, nego na ribu iz mora, kad odstoji dan-dva na banku u peškariji...
Budući da znam Luku tražim bivše članove, a dobrodošli su i članovi sa Jabučnjaka, koji su zainteresirani da pišu članke i dvoje troje bi imalo admin prava i dovelo reda. A možemo doći i u kontakt sa Tonijem da se promjeni forum iz vanile u nešto bolje.
Ovo je sve OK. Jesi li to mislio kad si pitao da pomognemo? To je, naravno, individualna stvar svakog člana. I, naravno (naravno!), nećemo zamjeriti nikom ako se angažira na MK. Naprotiv!
Neznam je li netko dobio kriv dojam nemam ništa protiv Jabučnjaka
Ja nisam dobio takav dojam.
Htjeo sam samo da daju malo potpore kao bratskom portalu.
Kakve potpore? Ono što si gore napisao? Kako rekoh, to je individualna stvar svakog člana.
Ja nevidim djeljenje Apple zajednice na dva djela zato što postoje dvije domene. Sve je to više manje ista škvadra.
Naravno. Slažem se.