VW Polo Rabbit
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

VW Polo Rabbit

13.10.2013 | 21:17
Pozdrav, zanima me ima li VW znalaca. imam jedno pitanje a neda mi se uclanjivat na auto forume za ovako sitnu stvar.

Naime. Kupili smo prosle godine vw polo s rabbit opremom. Radio u njemu je rcd 310. Ima aux ulaz i to mi super dode. ali kako nisam iso u salon kada se auto kupovao nisam uspio reci da stave media in ulaz. Koliko razumijem, taj bi se utor nalazio u pretincu za rukavice( glovebox), ali ga naravno nema. Pitao sam jednom jednu zensku( bez uvrede zenama), koja je radila u salonu i nije ni znala o cemu govorim. pa sam pitao nekog lika u salonu za bluetooth ali u brzini sam zaboravio pitata za media in. pa zato vas pitam, moze li se naknadno media in ulaz ugraditi. i ako znate koliko kosta?
13.10.2013 | 21:45
Koliko vidim imas ovaj adapter za kupiti

www.ebay.com/itm/VW-RCD510-RCD310-RNS510...-CABLE-/260826310261
13.10.2013 | 21:54
Google je cudo,naravno da se moze ugraditi.
13.10.2013 | 22:13
Nasao sam i ja taj adapter, ali nema se di ukopcat. Mene zanima ako se moze taj utor ugraditi pa da ukopcam kabel??
13.10.2013 | 22:46
Našao sam starnicu VW dealera u UK na kojoj se spominje ugradnja media device interfacea, dakle ugraditi se moze sigurno. Pitanje je jedino koliko ces to cekati u HR i koliko ce te oderati za to.

Iskopao sam stranicu VW-a u Južnoj Africi gdje su navedene cijene MDI u Randima, oko 1000 kuna u njih čisto za orjentaciju.

www.vw.co.za/en/models/passat_cc/prices_and_options.html

Za te pare si kupiš drugi audio sustav za ugrađenom podrškom za iPod....
13.10.2013 | 23:42
Samo što drugi audio sustav ne paše u ploču. Jer su svi proizvođači auta počeli namjerno ugrađivati audio sustave nestandardnih dimenzija.
A čak i da ima neki 3rd party s dimenzijskim adapterom za prednju ploču, šupci iz servisa sutra ne bi priznali garanciju na kvar na npr. mjenjaču ili motoru, ili paljenju, ili ovjesu, ili bilo gdje, zato što je mijenjan autoradio. :anrgy:
14.10.2013 | 00:14
Ako ti nije puno ovo je odlicna stvar
www.ebay.com/itm/Car-DVD-GPS-3G-For-VW-S...719d64d6&vxp=mtr

Bratu sam ugradio u Peugeot CC ovakav player i odlicno radi. Imas sve a fino ce leci u rabbit
14.10.2013 | 09:36
Dension ili xcarlink na izlaz za cd changer i problem riješen.
A što se tiće garancije, prije svakog servisa to izvadiš i problem riješen.
Ja sam svojevremeno to imao na svojoj Toyoti dok nisam kupio multimediu od Pionirca!
Imaš razne kombinacije tih modula bar koliko znam od Xcarlinka, da uštekaš sd kartice, usb ili iphone/ipad/ipod.
Cijena je bila oko 50eurića iz UK.
14.10.2013 | 17:29
hvala smayoo, on me razumije u ovom pogledu, znaci cilj je ici prkeo njih da ne gubim jamstvo.

saint, super stvar, ali opet, jamstvo, tako nesto sam i mislio ugradivati kada prode jamstvo

JOHN, isto me jamstvo zeza. a nista, ici cu pitat za taj media in. hehe
14.10.2013 | 17:40
uspio sam ih dobit na telefon, i media in bi trebo biti oko 1000-1200 kn

probat cu prije jednu alternativu pa vam javit, mislim da ce vam se svidat, ali treba cekat da to stigne.
14.10.2013 | 19:31
Pretpostavljam da misliš na FM predajnik za iPhone? Ja ih vidio nekoliko (za iPod, ili generičkih) i ugl. je to govance. Ne košta puno, jednostavno je za korištenje, ali uništi kvalitetu zvuka.
14.10.2013 | 20:08
ne, nasao sam preko bluetootha jednu zanimljivu stvar. www.conrad.com/ce/en/product/989083/Logi...tooth-Audio-Reciever

evo u linku
14.10.2013 | 22:08
Očito ti nije stalo do kvalitete zvuka kod taj poluproizvod ugrađuješ. Radije to probaj prije no što keširaš, čuda su moguća!
Fm transmitter ni pod razno kao što smayoo reče. Em što desetkuje zvuk, još ktome ti se frekvencije mixaju. Izletilo iz mog auta brzinom svjetlosti.
Za jamstvo mi nije jasno zašto bi zezali kad ukopčavaš na cd changer. Ak nisu neni kenjali u Toyoti gdje te prc prc za svaku dlaku onda te nemaju šta zezat polupismeni iz zubaka ili porschea
15.10.2013 | 00:09
smayoo kaže:
Pretpostavljam da misliš na FM predajnik za iPhone? Ja ih vidio nekoliko (za iPod, ili generičkih) i ugl. je to govance. Ne košta puno, jednostavno je za korištenje, ali uništi kvalitetu zvuka.

Imao jedan i sranje je. U gradu je sranje na kvadrat.
15.10.2013 | 00:24
Sto falli ovom bluetooth adapteru?

Bit ce uredno i zvuk prekobluetootha za easy listenin u autu je sasvim uredu. Kvalitetu postizem doma na hifi sustavu a ne u autu.
15.10.2013 | 00:32
Ja sam slušao audioknjigu preko bluetootha s iPhonea i išlo mi je na živce koliko je bilo dropoutova i "scratchanja". Da sam pokušao slušati glazbu, vjerojatno bi izletio iPhone kroz prozor lagano...
Možda je ovaj Logitechov superultra mega giga bolji od onog ugrađenog u Forda. A možda je još gore govno.
15.10.2013 | 08:38
sta onda, uzet media in. iako mislim da cu to napravit. 1000 kn i miran sam?
15.10.2013 | 08:47
Ja imam u kućnoj upotrebi Logitech bluetooth adapter spojen na receiver dok puštam sa MB Aira. U početku je bilo problema jer na starom laptopu je radilo odlično, a sa airom preskakalo. Tada sam otkrio da su smanjili sampling rate u novom OSu (počelo od Liona ja mislim). Kada sam to rješio, sve radi savršeno. Ja ne čujem razliku izmedju toga i žice. Ispričavam se ako će ovo zvučati glupo, ali zar nije to ionako digitalni tarnsfer? Može puknut veza, ali sama kvaliteta zvuka ne može patiti?
15.10.2013 | 09:27
Kako ne može patiti kvaliteta zvuka kad govance od 25$ proizvodi analogni zvučni signal? Kakvo potiskivanje šuma to ima? Kakva je to kvaliteta konektora? Itd.

Ali slažem se da taj dio nije bitan kad pričamo o autu. U autu ionako ima šumova koliko hoćeš. Meni je problematičan taj bluetooth prijenos koji nije dovoljno stabilan da održi bitrate.
15.10.2013 | 22:29
Istina, zaboravio sam na analognu komponentu u toj priči.
Iskreno, nisam primjetio razliku, valjda dio potiskivanja šuma odrađuje sam reciver. Što se tiče stabilnosti, ja stvarno nemam problema po tom pitanju...
15.10.2013 | 23:13
No, pa dobro. Važno je da si ti zadovoljan.
16.10.2013 | 00:30
Kad smo već na temi, ima li tko iskustva s FM transmitterima. Razmišljam o onome od Belkina, s jedne strane ima brdo turbo zadovoljnih ljudi, s druge ultra nezadovoljnih. Ima li tko ovdje iskustva s tim?
16.10.2013 | 09:49
Imam ja, užasno je. I Žabac ti je gore malo višlje napisao isto.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 10 sati, 25 minuta
  • jmustac: poslano
  • Riba: Javi se meni s detaljima.
  • jmustac: kako obrisati profil na ovom forumu?
  • rusty: @marioart - ovisi o hipervizoru, ali ukratko da. Moguće je dobiti emulaciju x86 na ARM bare metal stroju. UTM hypervisor kojeg osobno koristim nudi u mogućnost. Jasno, to zovu emulacijom, ne virtualizacijom ali eto
  • marioart: @rusty .. moze li se ikako dobiti x86 win kroz virtualizaciju?
  • stefanjos: drlovric. pa odgovaranje poruka na aplikacijama koje namu mac app i ako se puni da ne secem po mob, rijesim preko maca i to je to
  • rusty: Virtualizacija bi bio moj odabir, e sada da li je besplatno ili ne, ovisi o tome kako ćeš tu kopiju licencirati
  • VanjusOS: ima li nekakav besplatni način za imati Windows na Macbook sa M čipovima?
  • drlovric: Za sta ti konkretno mirroring sluzi? Ja mu nisam nasao primjenu :/
  • stefanjos: affinty na popustu 50%. ja sam si uzeo novu licensu. do sada sam bio na v1
  • stefanjos: tako da, meni je to top feature
  • stefanjos: ja imam australski app store i iphone mirroring koristim svaki dan
  • drlovric: To ces probati jednom i nikad vise. Nema razloga za biti razocaran :)
  • Zdravac: - NIJE :/
  • Zdravac: Jel proradio iPhone Mirroring? :)
  • Yonkis: iOS 18.1.1 / macOS Sequoia 15.1.1 [link]
  • kupus: pretpostavljam da to ide meni, znaci fino radi.
  • kupus: hahaha
  • drlovric: Znas kako lijepo klepece. Mozes i mijenjati zvuk. Merak pravi ????????
  • kupus: svejedno hvala smayoo
  • smayoo: Ma nemoj me zajebavat... :D
  • drlovric: Prekrasna aplikacija ako zelite zvuk fancy mehanicke tipkovnice :) [link]
  • drlovric: I ja to ocekujem. Na proljece cu u USA i iskreno se nadam da ce izaci do tada. Da donesem makar dva komada :)
  • Borisone: Osim ako nisi na ti s Tim Cookom, najbliže nagađanju kada je: [link]
  • VanjusOS: zna li netko, hoće li izaći uskoro Air sa M4 čipom?
  • smayoo: Pokušao sam, ali sam odustao kad me zavrtio u krug s registracijom i sign-inom na Epic games. Najprije kaže da može iskoristiti moj AppleID, kad napravi login preko AppleID i kažem da ne želim pokazati svoj AppleID onda me opet svejedno traži login. Tako da... sorry, ne bih.
  • kupus: hvala
  • kupus: moze li netko probat ovaj besplatan virtualan masterpiece na m macovima? [link]
  • ping: @drlovric imaš besplatne konvertere na netu pdf to excel ili konvertiraj u jpeg pa potrazi online free konverter ocr to excel
  • drlovric: nemam Acrobat....smo PDF Exprt i Wondershare.... Raspadne se na oba
  • drlovric: Daj mi mail na poruku pls, pa da ti posaljem....a kakav Pentagon, prosla su ta vremena, glupost neka :)
  • Zdravac: negdje ju uploadaj, pošalji mi link pa ak hoćeš, da vidimo kak će ispasti (osim ako nisu neke secret Pentagon pi*darije :)
  • Zdravac: @drlovric - "export to excel" ?! Adobe acrobat
  • drlovric: Imam fakturu u PDF, htio bih od nje napraviti Excel file. Sta da radim? :)
  • mariolino1971: Pozdrav. Pokušavam poslati oglas no stalno dobivam poruku 413 Request Entity Too Large. U čemu je problem?
  • kupus: UK korisnici vs Apple [link]
  • Yonkis: Jeste li znali da se iPhone sam reboota ako nije otključan u 72 sata? [link]
  • Yonkis: jeste čitali komentare na [link]
  • Ender: takodje zainteresovan za neki IPTV, predlog moze u PM.
  • cariblanco: Ako hočeš ja ti svog "provajdera" kojeg koristim 4-5 godina, pošaljem na pp ?
  • cariblanco: Kako veli Zdravac dobar iptv za 10 E i imaš sve i gdjedaš od kud hočeš. Meni je to jako važno pošto puno putujem, trebam samo dobar net i mirna bosna
  • drlovric: Moj Telemach nema Arene vec Sport Klubove....ali postoji kabelska u zgradi koja ima Arene, preko koaksijalnog kabela.... Pa sam se tehnloski vratio deteljece unatrag. Ali radi evo :)
  • Zdravac: Ali to je paket ex yu kanala, nema samo sport vec sve
  • Zdravac: Kvalitetni, koji mogu preporučiti 10 eur/mj
  • Zdravac: Ima, iptv
  • kupus: hometv to go ili kako već
  • kupus: znači ide i eronet aplikacija
  • kupus: u bih prava ima arenasport ako se ne varam
  • drlovric: Jel ima neki nacin da se HNL Supersport liga gleda online? Neki app? Streaming? Iptv?
  • cariblanco: Prošlo iz petog pokušaja...bit će da je Riba na suhom ;)

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

BoroZvijer, pontmax1, Riba, Anonimci (817)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.16 Seconds

Provided by iJoomla SEO