03.12.2015 | 23:20
Jel smijem ja reklamirati Aerona kao zadovoljni korisnik bez udjela u dionicama Herman Millera?
Kupio sam ga maltene čim sam pokrenuo vlastiti obrt. Platio sam ga cca dvanaest iljada kuna. Od tada spajam kraj s krajem, a prošlo je nešto više od 9 godina. No, nije mi žao ni lipe što sam je dao za taj stolac. Nakon 9 godina služi me kao i prvog dana. Čak bih se usudio napisati i da izgleda isto kao i prvog dana osim što ima par tragova na sjedalu od žara od cigarete. No, to je do moje gluposti i nepažnje i zbilja se treba zagledati da se to primjeti.
Aeron je, između ostalog, hvaljen zbog svoje ergonomičnosti. Osim što se može kupiti u više veličina (A, B, C), još se dodatno, na više načina, može prilagoditi korisniku. Meni je najbolji
feature što mi se cijela leđa utope u naslon. Nema rubova niti tvrdih površina koje te žuljaju po leđima. Ono, odmaraš lopatice (scapule) na karbonskim vlaknima. Milina.
Stolac bez problema može izdržati dvoje ljudi prosječne građe, čak i u aktivnoj komunikaciji (Smayoo, ne pokušavaj ovo kod kuće
). Osim toga,
tvrdoća se namješta na samom stolcu, pa se ne moraš time opterećivati već se usredotočiš na samu komunikaciju
Prije nego sam kupio Aerona, obišao sam par dućana sa "sličnim" stolcima. Dakako, nisam ih mogao isprobati ovako studiozno, pa ne mogu napraviti usporedbu. Meni ta usporedba ni ne treba. S obzirom da sam znao da ću puno vremena provoditi sjedeći i s obzirom da sam donekle
physically challenged, meni nije trebao "best buy" već samo - best.