09.02.2014 | 13:13
Dobro, ne kenjajte previše, kada su se dijelile pozivnice za torrent.hr, svi ste se javljali s "Mogu ja dobit jednu, molim te", "E, daj meni - treba mi za to i to" i slično...
Nekad se fakat ono, glupirate k'o klinci od 6 godina.
A to što je modemu maksimalna brzina 100, meni je do 8 Mb/s download, i do 512 kb/s upload.
Barem sam iskren, ne brijem na Plazme, LCD-e jer je uvijek iza ugla nešto novo i kad mi rikne telka, kupit ću tada što mi je najbolje.
A šta vi radite s Apple TV-ima, koristite ih legalno ili ih, koliko vidim po temama - jailbreakate naveliko...
Filmofil sam i nije me sram to priznati. A koliko se kužite u HR zakone, upravo ste dokazali. Nije ilegalno (JOŠ) skidati sadržaj, ali ga je ilegalno seedati.
Ali OK, oprostite što sam bio iskren, na kraju ću kao i vi, staviti masku, nazvat se Kermitom i staviti neku glupu sliku dječaka s logom jabuke za avatar, pa srat do mile volje po svemu i svačemu.
Poanta teksta je bila da sam igrom slučaja dobio modem koji neću moći iskoristiti do full kapaciteta još pet godina, a ne preseravanje.
Isključujem se iz ove debate, jer mrzim kada se nađe jedan, dva pametna pa bacaju fore koje sam slušao još 92.
By the way, iTunes glazba filmovi i epubovi dolaze u HR za dvije godine, baš me zanima tko će od vas koliko što plaćati. Ja znam da sam na stotine appova kupovao legalno, i tako ću i dalje. A kada ću imati mogućnost Netflixa (legalnog) uzet ću si ga.
Osim toga, zašto se ja opravdavam likovima koji, kolikose sjećam, ne znaju prebaciti voice memo s iTunesa na iPhone...