16.02.2014 | 09:52
smayoo kaže:
zabac kaže:
Za besplatno komuniciranje, da, za ozbiljno komuniciranje ne.
Tko ima sluzbeni mobitel i ne placa (boli ga q....) racune tada je Viber drek.
Već sam jednom bio objašnjavao. Imam flat tarifu (da, službeni je telefon). Nije da me boli q jer netko drugi plaća, nego zato što mi je flat mjesečna cijena koliko god razgovarao.
A data promet NEMAM flat (to jest imam, ali nakon 1 GB sruše brzinu). Plus sam puno na putu, a 3G je slabo dostupan čim se makneš iz gradova. I onda (dok sam imao instaliran Viber) bi me ljudi zvali preko toga umjesto normalno. Em ih ništa ne čujem, em mi je lag bio katastrofa, em mi troše data promet...
Krivo sam se odrazio. Kad tebe firma pošalje naslužbeni put na "drugi kontinent", tada su svjesni dabude telefonski račun veliki i plate ga. Što bi bilo da nemaš službeni telefon, a moraš ići "na drugi kontinent"? Tko bi platio ceh razgovora? Tada uskaće Viber i brsplatna pristupna točka kojih po vani ima u svakoj birtiji.
- Frend boi službeno u Kataru i dobio od DT katicu (Njemačku), a svoj broj je divertirao na ti DT karticu. Bio 3 mjeseca i nije doznao ceh telefoniranja. Obje katice su službene. (to je bilo zato jer T- Com nije imao ugovor s katarskim operaterom onda)
-Žena bila nedavno u Australiji i nema službeni telefon (ima ali je neki mislioc zabranio roaming, pa kao da nema) i imala svoj provatni. Čuli se preko Vibera. Nije bilo idealno, ali je bilo badava.
Znaći, nije problem u Hrvatskoj, već kad se ode van granica.