07.03.2014 | 10:13
@ Radar
generalno si ti u pravu da se treba poštovati odluka ma kakva ona bila. To je on i učinio, njie silom naponio bateriju, niti je inzistirao na tome kao na njegovom pravu, nego je izašao iz dućana i na tu odluku (na koju je razumljivo bio razočaran) reagirao. E to sad moraju oni poštovati, njihovo je pravo donijeti odluku koju žele. A naše je pravo na nju reagirati kako želimo.
Isplatnije bi im bilo da se sad u javnosti izvine za neprimjerno/pretjerano ponašanje ili u najmanju ruku obrazlože to "Ne", da momku kupe čokoladu ili nešto, nego da im se povlači ime dućana kroz forume i to kroz najveći forum njihove robe u Hrvtskoj.
Pa će u budućnosti biti svjesni da svaka akcija ima svoju reakciju, pa ako im se to isplati, bujrum.
A to da ni sami ne serviramo je istina, ali kad se radi o tako banalnim stvarima ne pada mi na pamet to ne napraviti. A i svaki put kad nešto odbijem imam lošu savjest dali sam to ipak mogao napraviti. Zasigurno gledam da ono šta je bitno za moj marketing bude strateški i napravljeno jer u protivnom bi bio glup.
Sigurno je šef Stora Cvjetni član Jabučnjaka, pa se pitam šta čeka?