01.06.2014 | 15:15
Moja trenutna kombinacja je sljedeća;
Imam potpisan ugovor za obitaljsku tarifu u T-Com-u "Plan za obitelj XL" (T-Com neograničeno, 500 min i 500 SMS poruka prema svima ostalima + svaki član po 2 GB prometa po neogr. brzini (dalje se smanji brzina)
Tarifu koristimo supruga i ja, a s obzirom da se može uključiti do 3 člana, treći broj sam uključio, a tu sim karticu stavio u mali 3G-Wireless router, tako da mi je to "internet za po doma"
Fixni internet niti nemam, a isto tako sam isključio i fixni telefon. Na neki način, ni sam ne znam zašto, ali na tome trećem broju NE SMANJE brzinu nakon potrošena 2 GB, pa tako imam FLAT rate !!!
Tu tarifu plaćam 300 kn / mj.
Meni to u potpunosti odgovara, ali s obzirom da imam iz prošlosti loša iskustva s operaterima, volio bih da ja njih jednom mogu "pobjediti", i samo iz tog razloga bih raskinuo ugovor (+ jer tko zna što će biti za godinu dana, a ja trenutno imam ugovornu obavezu još 15 mjeseci)
Jedno mi nije jasno, pa ak može pojašnjenje;
Dakle, potpisao sam ugovor na 24 mjeseca, i pri tome kupio mobitel po povoljnijoj cijeni (dakle, dio one pune cijene koju oni navode i koja bi vrijedila bez ugovorne obaveze)
E sad, OK, ja imam pravo raskinuti taj ugovor bez naknade. Da li ono "bez naknade" znači da niti ne moram platiti razliku u cijeni telefona?