04.07.2014 | 20:21
Evo bio preko noći u zagrebu nakon nekih ispita, jedan mi ostao za 2.rok, ali šta je tu je. Primarno sam otišao na Top Gear Live, osvojio sam ulaznice u vrijednosti 800 kn pa naravno da neću propustiti. Dobro mi je i došla malo zabave Clarksona, Hammonda i May-a. Znaju zabavit ljude.
Nego,šečući okolo sjetio sam se ići pogledati jedne slušalice koji svi po netu hvale. A to su
Audio Technica ATH-M50. Uglavnom, cijena mi je prevelika za moj ukus trenutno iako su slušalice odlične, malo su mi teške(za nekog kojima je ovo prvi put susretanje s over head slušalicama). Pa sam se odlučio za
Audio Technica SJ-55. Cijena im je mogu reći simboličnih 350 kn jer daju puno za tako malo novaca.
Udobne su, lijepog dizajna, i build quality mi je super, osim jedna zamjerka, kada se naslonim uhom o slušalicu o jastuk, čuje se krckanje neko, pretpostavljam da je to membrana zvučnika, ali nisu stalno u takvom režimu rada pa je sve ok.
Što se tiče zvuka, niskih frekvencija ima a manjka malo treble-a. Iako su primarno valjda dizajnirane za DJ-eve, ali ne žalim se, malo namjestiti EQ i sve 5.
Pa eto rekao sam svoje, ja ih toplo preporučam ako ćete se uvest u svijet nekog čišćeg sounda.
Uživajte!