25.08.2014 | 15:38
Hvala dečki na brzim odgovorima.
U međuvremenu sam napravio recovery ali ženinog aira koji isto ima TM backup samo na ex discu koji je na NASu,
zašto? u cijelom košmaru ponadao sam se da je to moj backup ali nije, imam clon ženinog mavericka SHOW!
Probao sam s migrant asistentom povuči moj back up, vidi TM particiju kad uđe u nju, nevidi sparsebundle file.
Prije samog odlaska na go i gašenja Maca, pojavio mi se notification s porukom od TM da izradim novu sigurnosnu
kopiju, koju tada nisam napravio jer mu treba 7-8 sati a žena i mali u autu...(napravit ću kad se vratim i ugasim ga).
Smayoo 3.
a)Nađe TM bck volume, a kad kliknem na njega kaže da nema sig. kopije.
b)Nitko mi nije dao taj savijet, jednostavno kroz googlanje i traženja riješenja to mi se nametnulo kao jedino moguće, jer svi problemi su mi počeli nakon prelaska na Maverick osx i gašenja maca samog od sebe. Napravio clean install i backup s TM i sve super par mjeseci a onda počinju problemi kod restarta i jedno dva ili tri puta nemože podići osx nego recovery mode-disc utility, moram radit verifikaciju hdd -moram napraviti repair koji ne uspijeva i jedina mogučnost koju mi nudi je erase disc i backup sa TM.
c) Preko findera sam otišao u TM particiju na NASu i tamo postoji Imac sparebundle file, koji se sastoji od Bands foldera koji je pun 8,4 MB filova 1A0a,1A0b....ukupno 499GB.
Vide se još i neki info i id filovi od 510 bajtova.
Žabac NAS discovi rade ok,na koji način pregledavaš te filove (1A02...)i vidiš što je unutra?
rusty- prije clean installa razmišljam kupiti i zamjeniti hdd, jer kao što je rekao smayoo možda je počeo rikavat hdd.
Hvala Vam još jednom na vremenu koje ste odvojili u riješavanju mog problema.