21.11.2014 | 11:30
JOHN kaže:
Pa klinceza mi se igrala na ipadu. Moja greška je bila što je kartica ostala u apple profilu, što inače ne radim. Naravno da sumnjam da je nehotično stisla jer ima 4 godine, ali nisam 100% siguran u to. Ali nema ničega u pourchase history, tako da nisam pametan. Ili se history ne osvježava tako brzo kako ja mislim.
Kompliciraš stvari!
Prvo, bez šifre nitko ne može napraviti transakciju, dakle čemu komplikacija s micanjem i dodavanjem kartice?
Drugo, mala i da je vunderhaker, ne može nešto kupiti bez šifre, osim ako si podesio da ne pita za šifru, što nisi ili ako si sam nešto kupio, a zatim dao maloj, pa je ona odmah za tobom išla kupovati; makar mi se čini da i tu Apple pita password, ali se nemrem sad sjetiti.
Kod mene je na stanju Amex kartica, otkad je došao App Store u nas, znači od početka, imam kupljeno preko 1000 appova, tako vele iTunesi, naravno, dosta ih jei free, no tu ima svega.
Ma koliko bio paranoičan, zbilja mi nije jasna fora sa micanjem podataka iz app storea i vraćanjem, to zbilja nije malo vremena raditi svaki put kad želiš nešto skinuti/kupiti...
I još k tome imaš karticu koja ne radi ako nema na njoj sredstva... I ja sam paranoik, ali ovo je i za mene next next level
Stanje na iTunesu mislim treba da vidiš odmah, ono pod accounts, purchased i sl.