09.12.2014 | 08:24
U trenucima dosade na poslu kupio sam Pebble Steel sat. Vise iz znatizelje da vidim taj smart watch svijet, nego sto mi je potreban ili sto me je Pebble nesto posebno odusevio.
Sat je vec godinu-dvije na trzistu. Zreo proizvod. Dolazi u luksuznoj crnoj kutiji koja odaje dojam kvalitetnog proizvoda.
Onako na prvu, nije ni lijep ni ruzan. Nekako sam ostao ravnodusan izgledom. Na ruci stoji i izgleda kao obican sat. Ni prevelik niti premalen.
Ekran je e-ink, vidljivost odlicna. Imam metalnu i koznu narukvnicu, ovisno o potrebi. Vodootporan je. Setup jednostavan, dobar app store, sadrzaja ima.
Odlicno se slaze sa iOS (bolje nego sa Android), tako da salje notifikacije i sa skype, viber, pozive, to do i sl. U principu salje sta ti hoces (ovisno o postavkama u Notifications).
Najkorisnija stvar koju sam otkrio za sat-dva druzenja je da mogu upravljati mojim Philips Hue zaruljama
Drugima vjerojatno potpuno nebitno i marginalno.
Sat radi OK, i dobar je proizvod, samo ne radi meni nista posebno bitno. Najveca korist je da ne moras za svaku sitnicu vaditi mob iz dzepa, ili ustajati ako se mob negdje puni.
Godinama ne nosim sat, odvikao sam se skroz, pa se nadam da ce Pebble to promijeniti, da bi konacno poceo nositi i neke druge satove koje imam. Ali kako stvari stoje, slaba sansa
Isprobao sam ga sat-dva, i vratio u kutiju. Kada uhvatim vremena, dacu mu jos jednu postenu sansu, pa cemo znati na cemu smo.
Ako nista, ode on u oglase, neko drugi ce mu se jako obradovati
Ima li ovdje Pebble vlasnika? Kakva su vasa iskustva? Primjene? Dojmovi?
Ne mora cak biti niti Pebble, vec smartwatch opcenito...