27.03.2015 | 17:33
da se razumijemo odmah, nemam namjeru graditi niti kucu, niti kucicu, cak ako je moguce nebih niti doslovno gradio...
Hajmo ovako, nakon bezbroj sudova, ostavinskih rasprava i trazenja nasljednika u 34 koljenu po Australiji, Americ itd.... dosao sam u posjed maslinika na jednome otoku
Maslinik je u li-la ( 4/10 ) stanju, povrsine cca 1500m2.
Kako stvari stoje imam volje ( vremena manje ) za pokusati brinuti o njemu. Obzirom da mi roditelji nisu nigdje u blizini ostavili nikakvu vikendicu, starinu i sl meni je na njemu zbilja potrebna kucica za drzanje osnovnih stvari ( alat, vrece itd.... ). Vjerujem da bi me nesto velicine 2x2m ili malo vece ( recimo 2x3 ) poptuno zadovoljilo. Parcela se nalazi oko 2km od mora ( nije pomorsko dobro, obalni pojas i sl.... )
U samoj blizini tj susjedstvu nema kuca ( sela, zaseoka ) i teoretski gledano iskreno sumnajam da bi itko postavio pitanje i da postavim negdje neku drvenu vrtnu kucicu minimalne velicine.
Ali poznavajuci ljude nikada ne reci nikada volio bih sve to legalno izvesti, pa ako netko ima ikakvu informaciju bio bih zahvalan.
Ofkors da sam kopao po netu ali kolicina informacija je zastarsujuce kontardiktorna pa nisam nimalo pametniji