26.08.2015 | 18:52
Kao što je kolega rekao, nadam se da ću ostat živ, ali i dalje iz perspektive trajnosti softwarea i hardwarea, moj glas bi išao za neku Lumiu.
Poslovno imam iphone 5s, a privatno lumiu 930 (prije toga HTC na win phone). Stvarno mi ne pada na pamet se micati sa te platforme. Utjelovljuje one što je (nekad bio) Apple. Jednostavno radi.
Android me više neće vidjeti nikad. Iphone mi je ok, ali mi je win #1. Tata mi ima Nokiu Lumiu 520 (ima već 3-4god) i bez greške radi. Nimalo se nije usporio.
Istini za volju, djeci kojima su igre važne možda i nije najbolji izbor zbog razvijenosti raznog softwarea, ali sve ostalo meni nadoknađuje.
Smayoo, kada kažeš da ne surađuje dobro sa OS X, na što točno misliš? Prebacivanje fileova radi, kao i sync. Možda ni ne znam što se sve može raditi, zato i pitam, ali meni je ovo i više nego dovoljno.
Vjerojatno je stvar navike, ali cura imam Galaxy 5. To svako malo moramo resetirati na factory settings jer se užasno uspori. Nije da nešto instalira, samo odjednom počne gutati bateriju i nikakvo stopiranje procesa ne pomaže. A nakon toga je iz nekog nepoznatog razloga jako teško restorati sve nazad. Na win mi se čini jako jednostavno.