The BlackBox OSTV addons za KODI
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

The BlackBox OSTV addons za KODI

10.09.2015 | 10:55
jako zanimljiv adoons za KODI/Elec....nema sta nema...strimovi,filmovi..Engleski kanali....itd....
theblackboxostv.co.uk/kodi/
11.09.2015 | 05:04
Instalirao ugasio/upalio i ništa se nije dogodilo! Dali mora biti instalirano na čisti kodi?
11.09.2015 | 11:06
ja sma ga prvo instalirao na KODI na Mac-u..odmah posle toga sam ga instalirao na WETEK PLAY(OpenElec)i sve radi savrseno....
da li si odradio prvo ovaj instal..pa je trebalo da sve poskida sam,raspakuje sam,i trazi da se Kodi ponovo pokrene....

11.09.2015 | 13:55
da jessam tražio me da se ugasi i to sam mu dozvolio i kad ga opet upalim ništa! sve po starom
11.09.2015 | 14:37
na kom kompu si instalirao i koja je verzija KODIA?
11.09.2015 | 14:47
Zadnja verzija kodija i mora biti čista instalacija onda radi! sad je ok

Kasnije probam na minix neo x8-h sa openelec sistemom
11.09.2015 | 14:50
super da si sredio,meni nije bila cista instalacija,i sve radi...na Elecu je bilo od nule...
11.09.2015 | 20:15
Kako titlove ukljuciti?
Cista verzija Kodija (zadnja), instaliran blackbox.
12.09.2015 | 12:11
ovako...prvo moras u addonsima da podesis servise sa kojih ces ad vuces titlove....(Slika1),zatim u podesavanju za titlove odaberes tvoj primarni jezik za titlove(slika2)..i mozes recimo u addonsu Genesis,u njegovom podesavanju da odaberes takodje da on sam povuce titlove(slika3)...za ostale addonse to radis sam...

12.09.2015 | 18:11
ja upravo testiram na xmbcu (RPi) i na Smart TVu (preko simple IPTVa) prijem 236+ kanala (što HD što normalnih) za 5 eura/mj. odlično je preko neta vući sve te kanale bez potrebe za set top box.
12.09.2015 | 18:50
Može jedno n00b pitanje. O čemu vi u ovoj temi pričate, sve mi je nepoznanica.
13.09.2015 | 06:42
Pricaju kako skoro badava gledati brdo TV programa.
Meni i Jubitu previse, a gdje ne bi bilo ovo.
Ako ne radis, asocijalan si, usamljen, nedrustvem, onda mozda imas potrebe za time.

Ili te jednostavno uveseljava.
13.09.2015 | 08:09
^gluplji odgovor u Zivotu nisam cuo....sta ti znas,ko sta radi ili ne radi,ko je usamljen,ili nije....bezi zabo da te ne pojedu pirane...
ako te ne zanima ova tema,nemoj je posecivati...
13.09.2015 | 09:56
amsterdamxxx kaže:
^gluplji odgovor u Zivotu nisam cuo....sta ti znas,ko sta radi ili ne radi,ko je usamljen,ili nije....bezi zabo da te ne pojedu pirane...
ako te ne zanima ova tema,nemoj je posecivati...

Daj mi objasni za što koristiš BlackBox?
236 kanala?!?
Ja nemam vremena gledati niti jedan kanal. Ako imaš vremena gledati toliki video sadržaj, što uopće radiš u životu?
Da li je to shema iz doba komunizma, radiš od 6:00-14:00 i onda doma, ručkak, piva u ruke i do 22:00 TV kako bi se zadovoljilo ono 8:8:8 (rad, odmor, spavanje). LOL

Menisu svi oni koji cijele dane gledaju u TV i ne idu nikud, asocijalni. To se i djeci događa.
Ili sam ja čudan koji ide u van i ne bleji u ekran?
13.09.2015 | 10:04
Ok,rasprava ne vodi nikuda....Naravno da ne blejim po ceo dan u TV,a to pokusavam da resim i sa mojom decom,pa ih vazda vucem u neke setne do jezera,lokanih recica,suma...
Veruj da volim prirodu i druzenje vise nego bilo sta....pa ja vise volim moje Pirane nego Mac i PhilipsTV.....veruj da je lepsi AQ od Tv-a...a da ne pricam o druzenju sa ljudima,jer sam cesto na putu sa svojim bendom evo vec nesto vise od 20 godina,pa ti sad vidi,koliko ljudi srecem,bo celoj bivsoj ExYU.....
volim povremeno da se igram sa svim sto ima veze sa Multimediom,jednostavno kao neki Hobi....Kodi/BlackBox,mi vise sluzi da odgledam neki film,ili seriju,bez da moram da skidam sa neta...sve ide odmah i kvalitetno....
Tv kanali mi i ne trebaju kad imam slozen Satelitski Sistem,a dobro znas,koliko toga ima tu....
Ziveo...
13.09.2015 | 10:24
Ja od TV-a gledam Discovery, National G. i History ponekad. Domace jako jako rijetko. Pogotovo ne serije, politiku i rezimske Dnevnike, Vijesti i sl.

YouTube mi odlican source za sve sto me zanima (How to, DIY, Recenzije i sl, video clips...). Netflix je isto odlican.

Isto tako mogu razumjeti ljude koje to veseli, ali 200+ kanala. Cemu? Kako pronaci lijepo stablo u tolikoj sumi? :/

Hoces dobar film ili seriju nabavis taj film, pogledas i to je to. Ne trebam TV kanal za to, pa da se ja prilagodjavam kad ce to oni emitirati. Pitanje je vremena kada ce TV kakvom je danas poznajemo lagano ustupiti mjesto streaming uslugama.
13.09.2015 | 10:51
@amsterdamxxx, pa to nije išlo tebe osobno.
13.09.2015 | 10:54
Ma ok Zabac,nije frka....
13.09.2015 | 11:24
Usluge na zahtjev su dobre korisnicima, a ne sistemu jer tako mi biramo što želimo. Režim ne može servirati svoj stvari.
S druge strane, brdo reklama bi svakako trebalo maknuti sustavom pretplata. Tko hoće mukte, reklame, tko hoće platit, nema reklama.
14.09.2015 | 17:43
ovo može ići samo na komp, ne može na ATV2?
14.09.2015 | 17:48
ne znam,jer ga nemam vise,ne secam se kako bese stoji Atv2 sa prostorom...
teoriski ide na svaki KODI,ja sam prvo testirao na Mac-u,a onda sam stavio na OpenElec,koji je na Mem.Kartici od 8Gb,ubacen na uredjaj koje se zove WetekPlay...
ako ti frka da probas...bolje ubaci SuperRepo....iz njega mozes svaki addons posebno,pa neces zauzeti mnogo mesta,ali nema bas sve ove za IPTV Stream....vise je onih Filmskih...
16.09.2015 | 06:19
amsterdamxxx kaže:
ovako...prvo moras u addonsima da podesis servise sa kojih ces ad vuces titlove....

Hvala amsterdamxxx.
10.10.2015 | 17:31
Jel se job mogul gledati naši program?
tel more neck link za add-ons
10.10.2015 | 19:16
iLeo kaže:
Jel se job mogul gledati naši program?
tel more neck link za add-ons

Imas addon Croatia on Demand......googlaj o tome...
10.10.2015 | 19:50
i ovaj zna da pije vodu...
code.google.com/p/macedoniaondemand/wiki/Introduction
@Doktore el sve do jaja...
11.10.2015 | 10:55
Taj Croatian on Demand sam instalirao ali mi neprikazuje programe
11.10.2015 | 18:26
A taj mekedonski kad skinem nije u zip file nego ovako stoji "repository.macedoniaondemand.xbmc-plugins"
Sad mi nije jasno kako da to dodam u add ons
11.10.2015 | 18:35
U safari ne skida u zip file. Neznam zašto ali evo scindo sam sa Chrome
11.10.2015 | 19:52
amsterdamxxx kaže:

@Doktore el sve do jaja...

Ma radi sve, al' nema se vremena sve to konzumirati. Uzet cu neki onaj setup box, pa cu se zezati s tim na TV
11.10.2015 | 21:14
Evo, i ja instalirao Black box za Kodi... Stvarno ima puno toga, ali mogu primjetiti da je dva dana sve radilo kako spada a sad pola live TV programa više ne radi... Pogotovo engleski. Javlja neku grešku "IPTV stalker rip...", tako nešto...
Nema veze, probao jesam...
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1
  • 2

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 2 minuta
  • stefanjos: drlovric. pa odgovaranje poruka na aplikacijama koje namu mac app i ako se puni da ne secem po mob, rijesim preko maca i to je to
  • rusty: Virtualizacija bi bio moj odabir, e sada da li je besplatno ili ne, ovisi o tome kako ćeš tu kopiju licencirati
  • VanjusOS: ima li nekakav besplatni način za imati Windows na Macbook sa M čipovima?
  • drlovric: Za sta ti konkretno mirroring sluzi? Ja mu nisam nasao primjenu :/
  • stefanjos: affinty na popustu 50%. ja sam si uzeo novu licensu. do sada sam bio na v1
  • stefanjos: tako da, meni je to top feature
  • stefanjos: ja imam australski app store i iphone mirroring koristim svaki dan
  • drlovric: To ces probati jednom i nikad vise. Nema razloga za biti razocaran :)
  • Zdravac: - NIJE :/
  • Zdravac: Jel proradio iPhone Mirroring? :)
  • Yonkis: iOS 18.1.1 / macOS Sequoia 15.1.1 [link]
  • kupus: pretpostavljam da to ide meni, znaci fino radi.
  • kupus: hahaha
  • drlovric: Znas kako lijepo klepece. Mozes i mijenjati zvuk. Merak pravi ????????
  • kupus: svejedno hvala smayoo
  • smayoo: Ma nemoj me zajebavat... :D
  • drlovric: Prekrasna aplikacija ako zelite zvuk fancy mehanicke tipkovnice :) [link]
  • drlovric: I ja to ocekujem. Na proljece cu u USA i iskreno se nadam da ce izaci do tada. Da donesem makar dva komada :)
  • Borisone: Osim ako nisi na ti s Tim Cookom, najbliže nagađanju kada je: [link]
  • VanjusOS: zna li netko, hoće li izaći uskoro Air sa M4 čipom?
  • smayoo: Pokušao sam, ali sam odustao kad me zavrtio u krug s registracijom i sign-inom na Epic games. Najprije kaže da može iskoristiti moj AppleID, kad napravi login preko AppleID i kažem da ne želim pokazati svoj AppleID onda me opet svejedno traži login. Tako da... sorry, ne bih.
  • kupus: hvala
  • kupus: moze li netko probat ovaj besplatan virtualan masterpiece na m macovima? [link]
  • ping: @drlovric imaš besplatne konvertere na netu pdf to excel ili konvertiraj u jpeg pa potrazi online free konverter ocr to excel
  • drlovric: nemam Acrobat....smo PDF Exprt i Wondershare.... Raspadne se na oba
  • drlovric: Daj mi mail na poruku pls, pa da ti posaljem....a kakav Pentagon, prosla su ta vremena, glupost neka :)
  • Zdravac: negdje ju uploadaj, pošalji mi link pa ak hoćeš, da vidimo kak će ispasti (osim ako nisu neke secret Pentagon pi*darije :)
  • Zdravac: @drlovric - "export to excel" ?! Adobe acrobat
  • drlovric: Imam fakturu u PDF, htio bih od nje napraviti Excel file. Sta da radim? :)
  • mariolino1971: Pozdrav. Pokušavam poslati oglas no stalno dobivam poruku 413 Request Entity Too Large. U čemu je problem?
  • kupus: UK korisnici vs Apple [link]
  • Yonkis: Jeste li znali da se iPhone sam reboota ako nije otključan u 72 sata? [link]
  • Yonkis: jeste čitali komentare na [link]
  • Ender: takodje zainteresovan za neki IPTV, predlog moze u PM.
  • cariblanco: Ako hočeš ja ti svog "provajdera" kojeg koristim 4-5 godina, pošaljem na pp ?
  • cariblanco: Kako veli Zdravac dobar iptv za 10 E i imaš sve i gdjedaš od kud hočeš. Meni je to jako važno pošto puno putujem, trebam samo dobar net i mirna bosna
  • drlovric: Moj Telemach nema Arene vec Sport Klubove....ali postoji kabelska u zgradi koja ima Arene, preko koaksijalnog kabela.... Pa sam se tehnloski vratio deteljece unatrag. Ali radi evo :)
  • Zdravac: Ali to je paket ex yu kanala, nema samo sport vec sve
  • Zdravac: Kvalitetni, koji mogu preporučiti 10 eur/mj
  • Zdravac: Ima, iptv
  • kupus: hometv to go ili kako već
  • kupus: znači ide i eronet aplikacija
  • kupus: u bih prava ima arenasport ako se ne varam
  • drlovric: Jel ima neki nacin da se HNL Supersport liga gleda online? Neki app? Streaming? Iptv?
  • cariblanco: Prošlo iz petog pokušaja...bit će da je Riba na suhom ;)
  • cariblanco: Zašto mi neće primiti odgovor o ogulinskom zelju...klikam tri puta i ništa, a regan sam ?
  • Riba: Ali vjerojatno je ista prica kao i sa Studion.
  • drlovric: Raskopali su novig Minija. Izmjenjiv je disk. Vjerojatno radi njihove SKU ustede, ne radi korisnika. Uglavnom nije zalemljen.
  • kupus: nije, to je isto kao i apple.hr
  • zvone: Imaju apple.hu. Valjda je to istyle.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.24 Seconds

Provided by iJoomla SEO