iPizza 2015.
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

iPizza 2015.

01.12.2015 | 20:52
Vrijeme nam je za tradicionalno godišnje druženje. Financijsko st(r)anje nam nije ništa bolje pa mislim da mogu bez previše konzultacija s ostatkom uredništva zaključiti kako ćemo priču opet svesti na pizzu u Maslini, uz solarno plaćanje, kao i zadnje dvije godine.

1. Ako netko (iz uredništva) misli da možemo i nešto više, neka me slobodno lupi po ušima i iznese grandioznu najavu iPartyja 2015.

2. Ako netko (od članova) ima bolji prijedlog od Masline, neka javi.

3. Ako netko (od članova) želi organizirati nešto u nekom drugom gradu (koji nije Rijeka), ne treba za to nikakvu posebnu dozvolu od nas. Neka samo organizira i objavi ovdje pa će se pridružiti tko može.

4. Kad ćemo? Ja ovaj vikend ne mogu nikako. Idući bi vjerojatno mogao (nisam 100%). Oni iza već gaze blizu Božića pa možda nisu idealni.
01.12.2015 | 21:19
Maslina se pokvarila. Možda nešto drugo?
Meni se 12.12.2015 isto sviđa pogotovo lijepo izgleda.12.12.
01.12.2015 | 21:33
Pokvarila? Bio sam neki dan, bilo mi je isto kao i uvijek. Ali nema veze, može i nešto drugo.

Pizza:
Rustica na Kastvu (teško je naći onima koji ne znaju gdje je)
Pampas na Trsatu
Ex na Srdočima
Kokolo na Zametu (vidi i pod "meso & tako to")

Riba (ne mora se jesti oboritu ribu, ali opet nije jeftino):
Ugor na Gornjem Zametu
Feral u centru grada
Kantun, isto u centru grada, iza gradske tržnice

Meso & tako to:
Konoba "Na Sušaku" (malo skuplje)
Tarsa (isto malo skuplje, više mjesta, više fora uređeno, ali hrana je lošija nego "Na Sušaku")
Morčić na Gornjem Zametu (može se svašta naručivati a la carte, ali može potrajati dok se dobije)
Konoba Nebuloza u centru, kod tornja sa satom na Sušaku ("Carinarnica")
Kokolo na Zametu
Kineski restoran na Kozali
ima i onih restorana na Rivi (Gardens, Riva's ili tako nešto ...), ali nije me nijedan baš oduševio u večernjem izdanju.

(kladim se da ćemo na kraju opet ostati na Maslini )
01.12.2015 | 21:42
Hm, palo mi na pamet da ima članova koji gravitiraju Splitu. Podijeliti iČvenk regionalno. BigMac je u Splitu i još dosta njih. Ja sa Hvara samo gravitiram, ali bi mogao doći do Splita. Nadam se da će se netko iz Splita javiti za tu prigodu.
01.12.2015 | 22:16
Ako se netko iz grada poznatog po uzrečicama "Ajme, Zvizdan je...", "Čoviče, posa' je to..." i "Ma, tlaka mi je..." , prihvati organizacije takvog događaja, najmanje što ja mogu učiniti je - da tamo i dođem. Makar ne gravitirao Splitu.
01.12.2015 | 22:21
Aero steak na Grobniku?
ili
Putnik?
ili
?
01.12.2015 | 22:46
Ako smo na Grobniku, onda radije Aerosteak, nego Putnik. Kod Putnika sam se raspitivao prije 2 godine. Tamo se ne da spojiti stol za veće društvo. Ono na katu im je salon/pušiona za kamiondžije kad im zatvore autocestu.
Ali ni Aerosteak nije baš velik. Društvo od 10 ljudi će napuniti pola prostora, dakle za to treba najava i dogovor malo solidniji od "doći će nas ne znam koliko i svatko će jesti što mu se svidi". Plus, u subotu navečer vjerojatno će imati konkretnije društvo od nas. Ali mogu nazvati i pitati.
02.12.2015 | 08:52
jzelko kaže:
Hm, palo mi na pamet da ima članova koji gravitiraju Splitu. Podijeliti iČvenk regionalno. BigMac je u Splitu i još dosta njih. Ja sa Hvara samo gravitiram, ali bi mogao doći do Splita. Nadam se da će se netko iz Splita javiti za tu prigodu.

Vrijeme ti je moj jzelko da se pomakneš sa Hvara. Kod mene možeš spavati (bezplatno). Evo ovako:

www.airbnb.de/rooms/9081610?s=V0ZrYI4s
02.12.2015 | 09:01
Mene opet nema ove godine.
  • Sank
  • Moderator
  • 221
02.12.2015 | 09:45
Ni ja neću moći ni ove godine jer odlazim uskoro, a treba još brdo toga zgotoviti
02.12.2015 | 14:50
Ja sam relativno fleksibilan sto se tice vremena tako da mislim da nece biti problem.
03.12.2015 | 14:55
i gdje smo stali? Grobnik? kad?
03.12.2015 | 15:36
Ne znam da li je Grobnik. Treba nazvati pa vidjeti da li imaju mjesta. A za to moram znati barem cca koliko je zainteresiranih. Koliko za sada vidim, ima nas toliko da se možemo i kod mene doma naći.
03.12.2015 | 18:20
+2 ja i moja žena.
03.12.2015 | 18:54
E, pa to ti i velim. Vas dvoje, Stefanjos i ja. Možemo se i kod mene doma naći na domaću pizzu i palačinke.
03.12.2015 | 22:01
smayoo kaže:
E, pa to ti i velim. Vas dvoje, Stefanjos i ja. Možemo se i kod mene doma naći na domaću pizzu i palačinke.

03.12.2015 | 22:33
ok, kad? ko će napraviti pizzu?
03.12.2015 | 22:42
Iduće subote. Ako se do srijede-četvrtka stvarno baš nitko više ne javi da je zainteresiran doći, onda se nas 4 skupimo svi u jedan auto pa odlučimo di ćemo. Ako se ipak skupi još zainteresiranih, onda ću nazvati na Grobnik, vidjeti da li ima kod njih mjesta. Ako nema tamo, onda ćemo vidjeti "Na Sušaku", pa ako nema tamo, onda Tarsa ili Morčić.
Može tako?
04.12.2015 | 06:42
Pošteno dogovoreno.
04.12.2015 | 18:35
ja sam sljedecu subotu na bijelim padinama, napokon!
04.12.2015 | 23:56
Ja sam tu subotu jednodnevno u ZG i vraćam se popodne/navečer doma (Rovinj). Ako budem sam - javim se i svratim gdje god bili!
05.12.2015 | 11:06
Ove godine ipak necu moci doci na iParty tj. iPizza jer u iducu subotu imamo vec od prije dogovoreno druzenje u fitness klubu. Nadam se da cu neke od vas vidjeti vikend iza Nove godine jer cemo biti u Rijeci.
05.12.2015 | 15:49
Kad god se javiš (javite) organizirat ćemo nešto!
06.12.2015 | 11:44
ugodno druzenje zelim...

zeljno iscekujemo izvjestaj i fotke ,svi mi koji necemo biti prisutni,
09.12.2015 | 14:56
ja sam za, ali i ovaj vikend, i iduci sam zauzet
neki petak npr?
09.12.2015 | 15:17
Meni isto petak neki pase
09.12.2015 | 15:41
Mislim da je za ovakve slučajeve (dogovaranje termina) najbolje koristiti neki servis poput ovoga Doodle koji je besplatan. Predloži se par termina, ekipa poklika koji im termini odgovaraju, odabere se termin za koji ima najviše zainteresiranih i to je to.
09.12.2015 | 22:52
S obzirom na enormno velik broj zainteresiranih, mislim da ćemo se snaći i bez tog servisa.
I meni je petak OK. To smo trojica. Ako paše i Tinu, onda nas je petoro.
Tino?
Al fakat mi se ne da u Aerosteak. Po cijele dane sam na Grobniku poslom. Jel može proć "Na Sušaku"? Ili Tarsa?
09.12.2015 | 22:56
Bojim se predlozit opatiju, cisto za promjenu scene. Mogu doc di god treba pa samo bacam prijedlog
09.12.2015 | 23:32
ma da, i meni je aero malo dosadan.
na susaku bi bio moj izbor.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1
  • 2
  • 3

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 dan, 1 sat
  • drlovric: Za sta ti konkretno mirroring sluzi? Ja mu nisam nasao primjenu :/
  • stefanjos: affinty na popustu 50%. ja sam si uzeo novu licensu. do sada sam bio na v1
  • stefanjos: tako da, meni je to top feature
  • stefanjos: ja imam australski app store i iphone mirroring koristim svaki dan
  • drlovric: To ces probati jednom i nikad vise. Nema razloga za biti razocaran :)
  • Zdravac: - NIJE :/
  • Zdravac: Jel proradio iPhone Mirroring? :)
  • Yonkis: iOS 18.1.1 / macOS Sequoia 15.1.1 [link]
  • kupus: pretpostavljam da to ide meni, znaci fino radi.
  • kupus: hahaha
  • drlovric: Znas kako lijepo klepece. Mozes i mijenjati zvuk. Merak pravi ????????
  • kupus: svejedno hvala smayoo
  • smayoo: Ma nemoj me zajebavat... :D
  • drlovric: Prekrasna aplikacija ako zelite zvuk fancy mehanicke tipkovnice :) [link]
  • drlovric: I ja to ocekujem. Na proljece cu u USA i iskreno se nadam da ce izaci do tada. Da donesem makar dva komada :)
  • Borisone: Osim ako nisi na ti s Tim Cookom, najbliže nagađanju kada je: [link]
  • VanjusOS: zna li netko, hoće li izaći uskoro Air sa M4 čipom?
  • smayoo: Pokušao sam, ali sam odustao kad me zavrtio u krug s registracijom i sign-inom na Epic games. Najprije kaže da može iskoristiti moj AppleID, kad napravi login preko AppleID i kažem da ne želim pokazati svoj AppleID onda me opet svejedno traži login. Tako da... sorry, ne bih.
  • kupus: hvala
  • kupus: moze li netko probat ovaj besplatan virtualan masterpiece na m macovima? [link]
  • ping: @drlovric imaš besplatne konvertere na netu pdf to excel ili konvertiraj u jpeg pa potrazi online free konverter ocr to excel
  • drlovric: nemam Acrobat....smo PDF Exprt i Wondershare.... Raspadne se na oba
  • drlovric: Daj mi mail na poruku pls, pa da ti posaljem....a kakav Pentagon, prosla su ta vremena, glupost neka :)
  • Zdravac: negdje ju uploadaj, pošalji mi link pa ak hoćeš, da vidimo kak će ispasti (osim ako nisu neke secret Pentagon pi*darije :)
  • Zdravac: @drlovric - "export to excel" ?! Adobe acrobat
  • drlovric: Imam fakturu u PDF, htio bih od nje napraviti Excel file. Sta da radim? :)
  • mariolino1971: Pozdrav. Pokušavam poslati oglas no stalno dobivam poruku 413 Request Entity Too Large. U čemu je problem?
  • kupus: UK korisnici vs Apple [link]
  • Yonkis: Jeste li znali da se iPhone sam reboota ako nije otključan u 72 sata? [link]
  • Yonkis: jeste čitali komentare na [link]
  • Ender: takodje zainteresovan za neki IPTV, predlog moze u PM.
  • cariblanco: Ako hočeš ja ti svog "provajdera" kojeg koristim 4-5 godina, pošaljem na pp ?
  • cariblanco: Kako veli Zdravac dobar iptv za 10 E i imaš sve i gdjedaš od kud hočeš. Meni je to jako važno pošto puno putujem, trebam samo dobar net i mirna bosna
  • drlovric: Moj Telemach nema Arene vec Sport Klubove....ali postoji kabelska u zgradi koja ima Arene, preko koaksijalnog kabela.... Pa sam se tehnloski vratio deteljece unatrag. Ali radi evo :)
  • Zdravac: Ali to je paket ex yu kanala, nema samo sport vec sve
  • Zdravac: Kvalitetni, koji mogu preporučiti 10 eur/mj
  • Zdravac: Ima, iptv
  • kupus: hometv to go ili kako već
  • kupus: znači ide i eronet aplikacija
  • kupus: u bih prava ima arenasport ako se ne varam
  • drlovric: Jel ima neki nacin da se HNL Supersport liga gleda online? Neki app? Streaming? Iptv?
  • cariblanco: Prošlo iz petog pokušaja...bit će da je Riba na suhom ;)
  • cariblanco: Zašto mi neće primiti odgovor o ogulinskom zelju...klikam tri puta i ništa, a regan sam ?
  • Riba: Ali vjerojatno je ista prica kao i sa Studion.
  • drlovric: Raskopali su novig Minija. Izmjenjiv je disk. Vjerojatno radi njihove SKU ustede, ne radi korisnika. Uglavnom nije zalemljen.
  • kupus: nije, to je isto kao i apple.hr
  • zvone: Imaju apple.hu. Valjda je to istyle.
  • kupus: samo hoće li ti htjet prodat minija s 256gb storagea, to je pravo pitanje :P :)
  • kupus: a imaš i našeg dpasarica s foruma, pa se njemu javi. vjerujem da ti može složiti konkurentnu cijenu
  • kupus: imaš translate u browseru, čak i u firefoxu od ne toliko davno

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.30 Seconds

Provided by iJoomla SEO