21.12.2015 | 18:39
Mene su najvise iznenadili Kylo i Poe. Od pocetka sam znao da ce mi se Finn i Rey svidati pa sam snjima zadovoljan, a s Kylom i Poeom odusevljen. Ne slazem se da je treba biti bad ass. Mislim da ce bad ass slikovac biti Captain Phasma u osmom dijelu. Kylo je specifican, ima sviejtla u njemu ali on ju ne zeli. Kad obuce masku skriva svoju svijetlost i izgleda 'badass'.
Kylu ne treba maska, pa ju zato i skida. On je odusevljen svojim pretkom, Vaderom i pokusava biti kao on. Zato ju i nosi, uopce mi niej smetalo sto ju je skinuo, doduse ocekivao sam da hoce jer bi njegova skrivena faca samo bila kopija vaderove skrivene face.
A sablje? Meni pogodene. Novi look, a stil borbe kod Kyla slican stilu u PT, a kod Rey kao u OT. Svidao mi se taj spoj. Imam osjecaj da je Rey tako brzo uhvatila silu jer ju pozna vec od prije, mislim da ce to biti naknadno objasnjeno kako tako brzo. A ako i nije, sila je svemoguca
A Kylo ima u pravom zivotu oko 32 godine. Tu negdje su godine ±1,2 godine odmaka.
I da, General Hux. Kakva izvedba! Domhall Gleeson je odlicno odigrao ulogu. Jedino sto mi se nije uopce svidalo je to kako Chewbacca nije taj koji je zagrlio Leu kad su se vratili: To me malo izbacilo iz takta i mislim da su tu pogrijesili.