Nagradna igra za STAR WARS!!! Molim pomoć
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Nagradna igra za STAR WARS!!! Molim pomoć

09.12.2015 | 17:01
Pozdrav ljudi. Ogroman sam fan Star Wars-a. Kao sto znate ove godine izlazi sedmi nastavak. Vec sam ja kupio karte za premijeru u Cinestar Rijeka 17.12 u ponoc. Ali evo vrti se nagradna igra koja mi daje 7 ulaznica i mnogo toga vise. Pa ako bi se skupila veca kolicina ljudi da mi pomognu. Cilj igre je biti na sedmom mjestu u ponedjeljak u 10:00 sati.

Hvala

budi-sedmi.2ifilm.hr/?user_id=1085

PS. Bilo bi super ako biste odvojili vremena i vise puta glasovali, svakih par sati, znam da puno trazim ali bio bih presretan da dodem bar blizu!
09.12.2015 | 18:31
Cuj, trazis puno.
09.12.2015 | 18:54
Mozes i jednom, u jednom navratu mozes 7 puta glasati. Tako da i to vrijedi
09.12.2015 | 19:06
Haha, nedostaje ti samo 1470 glasova do sedmog mjesta.

Kani se corava posla...
09.12.2015 | 19:23
A znam, ali bilo bi lijepo da uspijem. Provod bi bio odlican
09.12.2015 | 19:27
@Riba

Ako znas nekoga iz 2i filma, kako bi mi sredio karte, ja sam i presretan ih platiti. Ali radi se o kvazi privatnom eventu. Znaci za selebritije valljda, pozivaju ljude na ime i prezime. Ja sam im poslao upit da bih kupio kartu. Ali su odgovrili da su samo odredeni ljudi pozvani(imenom i prezimenom) i sedmero ljudi iz ove nagradne igre.

I sad ce neka glupacica sa estrade gledat star wars prije mene(ili bilo kojeg hard core fana) zalosno haha
09.12.2015 | 19:28
Provod bi bio odličan i s Eurojackpot-om!
09.12.2015 | 20:27
Evo, ja htio glasat, ali iskočio FB pa ništa od toga.
09.12.2015 | 20:32
Star Wars nije Star Wars od Jar Jar Binksa.

Ne kužim kako možeš biti toliki fan za tako nešto.
Bit će te sram za koju godinu kad se sjetiš :-]

Internet će to zapamtiti. Djeca će ti to zguglati. Kako ćeš im na oči moći?
09.12.2015 | 20:33
Ma klikto, ali sad odustao, ovi neki vec imaju preko 2000 -.-

@Abajo. Hvala Nisam znao da fb treba, inace ne bi ni pitao ikoga.

@Borisone. Povuci to!
09.12.2015 | 20:40
Ja na kromu koristim Disconnect. Vrijedi suhog zlata. Operiralo me od reklama i Facebook/Twitter/... dosada.

Eo glasao sam za tebe, sad si na sretnom 113. mjestu :-P

Fanboi...
09.12.2015 | 21:39
Meni piše na karti 16.12. srijeda, valjda to gledaju 23:59... no, to je ona grozna 3D verzija, ali imam odmah i karte za idući dan za običnu 2D verziju. Treći put mogu za vikend ako ispadne da je dobar film!
09.12.2015 | 21:42
dpasaric kaže:
Meni piše na karti 16.12. srijeda, valjda to gledaju 23:59... no, to je ona grozna 3D verzija, ali imam odmah i karte za idući dan za običnu 2D verziju. Treći put mogu za vikend ako ispadne da je dobar film!

Ja sam bio prvi koji je kupio i meni je isprintana kao 17.12 00:00. Nakon toga su promijenili u 16.12 23:59. Isao sam provjeriti ako mi je valjana karta. Rekli su da nema problema.

Meni je plan ici taj dan, onda u imax sa curom, a ako je tako dobar na jos par 2d prikaza.

Inace nisam ljubitelj 3d, zapravo mrzim ga, ali zelim isprobat i taj imax.
10.12.2015 | 05:46
stefanjos kaže:
@Riba

Ako znas nekoga iz 2i filma, kako bi mi sredio karte, ja sam i presretan ih platiti. Ali radi se o kvazi privatnom eventu. Znaci za selebritije valljda, pozivaju ljude na ime i prezime. Ja sam im poslao upit da bih kupio kartu. Ali su odgovrili da su samo odredeni ljudi pozvani(imenom i prezimenom) i sedmero ljudi iz ove nagradne igre.

Ako ja dobro čitam, neće biti pozvano prvih sedam, nego samo jedan, onaj koji je na sedmom mjestu.

Bah, ne daj se manipulirati tim jeftinim marketinskim trikovima. Provozaj se biciklom po prirodi, procitaj knjigu, i nakon par dana odi na miru pogledati film. Nije da ce biti smao jedna projekcija.
10.12.2015 | 07:32
Čekaj malo, pogledat ćeš film minimalno 4x? Jesam filmofil ali 4x u tjedan dana.. you're really living on the edge. You know what they say, if you're not living on the edge you're taking too much space
10.12.2015 | 07:39
Yonkis kaže:
Čekaj malo, pogledat ćeš film minimalno 4x? Jesam filmofil ali 4x u tjedan dana.. you're really living on the edge. You know what they say, if you're not living on the edge you're taking too much space

Kako u tjedan dana? U prvom tjednu 2 puta. Ako mi se bude tako dobro svidao onda cu ici narednih tjedana s ekipom koja bude isla gledat.
10.12.2015 | 11:22
Ja bum pogledal jednom i kupil BD.
20.12.2015 | 15:25
Ja sam ostao malo razočaran. Nadam se kao SW ne bude otišao kao i Policijska akademija.
20.12.2015 | 20:16
Ja nisam ništa očekivao pa se nisam ni razočarao.
20.12.2015 | 20:27
smayoo kaže:
Ja nisam ništa očekivao pa se nisam ni razočarao.

Ja sam bio oduševljen.
20.12.2015 | 20:52
Uh, oh... To nikako ne mogu reći. Zadnji put kad sam izašao oduševljen iz kina, to je bilo 2002, nakon prvog dijela "Lord of the Rings".
21.12.2015 | 12:31
smayoo kaže:
Uh, oh... To nikako ne mogu reći. Zadnji put kad sam izašao oduševljen iz kina, to je bilo 2002, nakon prvog dijela "Lord of the Rings".

Uuu, sjecam se mog prvog susreta s LOTR. Bio sam premlad da idem s drustvom, a roditelji nisu vicni fantasyu pa nisam gledao LOTR sve do treceg dijela kada me starija sestra vodila. Nit sam znao pricu, nit sam znao da idemo na zavrsetak trilogije ali bio sam u ekstazi nakon izlaska. Drugi dan sam odmah pogledao jedinicu i dvojku.

A sto se tice SW, neznam, meni se svidio. Jako! Podosta ljudi nije zadovoljno ali po meni vise pluseva nego minusa.
21.12.2015 | 14:56
Meni se najviše nije svidio izbor glumca za glavnog negativca. Em je premlad da bi bio sin dvoje staraca od 70+ godina, em uopće nije faca za to. Tu je ulogu trebao imati neki badass morherfucker tipa Vin Diesela ili tako nekog.
21.12.2015 | 16:57
Kylo Ren nije smoi skidati masku uopće.
Darth Vader je skinuo masku mislim samo dva puta (jednom u onoj kapsuli, a drugi puta pred smrt), plus u III. djelu kad su mu je stavili.
Ovaj je skida svako malo. Ja sam očekivao neko unakaženo lice.
Imam osjećaj kao su svjetlosne sablje bile bolje u prijašnjim djelovima.
Rey je uhvatila silu u samo nekolioko dana, dok su ostali vježbali godinama.
21.12.2015 | 18:39
Mene su najvise iznenadili Kylo i Poe. Od pocetka sam znao da ce mi se Finn i Rey svidati pa sam snjima zadovoljan, a s Kylom i Poeom odusevljen. Ne slazem se da je treba biti bad ass. Mislim da ce bad ass slikovac biti Captain Phasma u osmom dijelu. Kylo je specifican, ima sviejtla u njemu ali on ju ne zeli. Kad obuce masku skriva svoju svijetlost i izgleda 'badass'.

Kylu ne treba maska, pa ju zato i skida. On je odusevljen svojim pretkom, Vaderom i pokusava biti kao on. Zato ju i nosi, uopce mi niej smetalo sto ju je skinuo, doduse ocekivao sam da hoce jer bi njegova skrivena faca samo bila kopija vaderove skrivene face.

A sablje? Meni pogodene. Novi look, a stil borbe kod Kyla slican stilu u PT, a kod Rey kao u OT. Svidao mi se taj spoj. Imam osjecaj da je Rey tako brzo uhvatila silu jer ju pozna vec od prije, mislim da ce to biti naknadno objasnjeno kako tako brzo. A ako i nije, sila je svemoguca

A Kylo ima u pravom zivotu oko 32 godine. Tu negdje su godine ±1,2 godine odmaka.

I da, General Hux. Kakva izvedba! Domhall Gleeson je odlicno odigrao ulogu. Jedino sto mi se nije uopce svidalo je to kako Chewbacca nije taj koji je zagrlio Leu kad su se vratili: To me malo izbacilo iz takta i mislim da su tu pogrijesili.
21.12.2015 | 21:27
Vrlo sam zadovoljan, ali ima tih sitnica ako ih baš tražimo. Gledao sam ga do sada dva puta 3D premijeru i 2D idući dan. Osobno me najviše razočaralo ime Vrhovnog vođe! Snoke!? Snoke?!?! Kao da je kakav kvartovski narkodiler. Također, cijeli zadnji dio filma je komprimiran, organizacija i logistika za jednu takvu super bitnu vojnu akciju je dogovorena u svega par kadrova. Kužim da nisu imali vremena, ali mogao je i film potrajati 10 minuta više, ne bi nitko zamjerio.

Sve skupa odlično, naravno ne može ništa nadmašiti Epizodu V, ali pri vrhu je. I ne znam zašto ljudi ne vole prve tri epizode, meni su ok, pogotovo treća.
21.12.2015 | 21:34
dpasaric kaže:
Vrlo sam zadovoljan, ali ima tih sitnica ako ih baš tražimo. Gledao sam ga do sada dva puta 3D premijeru i 2D idući dan. Osobno me najviše razočaralo ime Vrhovnog vođe! Snoke!? Snoke?!?! Kao da je kakav kvartovski narkodiler. Također, cijeli zadnji dio filma je komprimiran, organizacija i logistika za jednu takvu super bitnu vojnu akciju je dogovorena u svega par kadrova. Kužim da nisu imali vremena, ali mogao je i film potrajati 10 minuta više, ne bi nitko zamjerio.

Sve skupa odlično, naravno ne može ništa nadmašiti Epizodu V, ali pri vrhu je. Ne znam zašto ljudi ne vole prve tri epizode, meni su ok, pogotovo treća.

Pricu i glumu u PT mogu izdurati, mene ubija ta gnjusna grafika. Jedino sto je realno na filmskom platnu su likovi(i to ne svi -.-). Npr. klonovi, pa zar je bilo tako tesko obuci ljude i trcat okolo. A scenografija tek, boze sacuvaj. Katastrofa. Toliko mogucnosti a sve propalo. :/ Na kraju krajeva, pricu moramo prihvatiti iako je i to moglo bolje biti.
06.01.2016 | 00:42
Donekle ima veze s ovom temom pa...
freeware.the-meiers.org/R2D2TranslatorMac.zip
06.01.2016 | 14:29
smayoo kaže:
Donekle ima veze s ovom temom pa...
freeware.the-meiers.org/R2D2TranslatorMac.zip

Smayo, volim te!

06.01.2016 | 14:51
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 dan, 1 sat
  • drlovric: Za sta ti konkretno mirroring sluzi? Ja mu nisam nasao primjenu :/
  • stefanjos: affinty na popustu 50%. ja sam si uzeo novu licensu. do sada sam bio na v1
  • stefanjos: tako da, meni je to top feature
  • stefanjos: ja imam australski app store i iphone mirroring koristim svaki dan
  • drlovric: To ces probati jednom i nikad vise. Nema razloga za biti razocaran :)
  • Zdravac: - NIJE :/
  • Zdravac: Jel proradio iPhone Mirroring? :)
  • Yonkis: iOS 18.1.1 / macOS Sequoia 15.1.1 [link]
  • kupus: pretpostavljam da to ide meni, znaci fino radi.
  • kupus: hahaha
  • drlovric: Znas kako lijepo klepece. Mozes i mijenjati zvuk. Merak pravi ????????
  • kupus: svejedno hvala smayoo
  • smayoo: Ma nemoj me zajebavat... :D
  • drlovric: Prekrasna aplikacija ako zelite zvuk fancy mehanicke tipkovnice :) [link]
  • drlovric: I ja to ocekujem. Na proljece cu u USA i iskreno se nadam da ce izaci do tada. Da donesem makar dva komada :)
  • Borisone: Osim ako nisi na ti s Tim Cookom, najbliže nagađanju kada je: [link]
  • VanjusOS: zna li netko, hoće li izaći uskoro Air sa M4 čipom?
  • smayoo: Pokušao sam, ali sam odustao kad me zavrtio u krug s registracijom i sign-inom na Epic games. Najprije kaže da može iskoristiti moj AppleID, kad napravi login preko AppleID i kažem da ne želim pokazati svoj AppleID onda me opet svejedno traži login. Tako da... sorry, ne bih.
  • kupus: hvala
  • kupus: moze li netko probat ovaj besplatan virtualan masterpiece na m macovima? [link]
  • ping: @drlovric imaš besplatne konvertere na netu pdf to excel ili konvertiraj u jpeg pa potrazi online free konverter ocr to excel
  • drlovric: nemam Acrobat....smo PDF Exprt i Wondershare.... Raspadne se na oba
  • drlovric: Daj mi mail na poruku pls, pa da ti posaljem....a kakav Pentagon, prosla su ta vremena, glupost neka :)
  • Zdravac: negdje ju uploadaj, pošalji mi link pa ak hoćeš, da vidimo kak će ispasti (osim ako nisu neke secret Pentagon pi*darije :)
  • Zdravac: @drlovric - "export to excel" ?! Adobe acrobat
  • drlovric: Imam fakturu u PDF, htio bih od nje napraviti Excel file. Sta da radim? :)
  • mariolino1971: Pozdrav. Pokušavam poslati oglas no stalno dobivam poruku 413 Request Entity Too Large. U čemu je problem?
  • kupus: UK korisnici vs Apple [link]
  • Yonkis: Jeste li znali da se iPhone sam reboota ako nije otključan u 72 sata? [link]
  • Yonkis: jeste čitali komentare na [link]
  • Ender: takodje zainteresovan za neki IPTV, predlog moze u PM.
  • cariblanco: Ako hočeš ja ti svog "provajdera" kojeg koristim 4-5 godina, pošaljem na pp ?
  • cariblanco: Kako veli Zdravac dobar iptv za 10 E i imaš sve i gdjedaš od kud hočeš. Meni je to jako važno pošto puno putujem, trebam samo dobar net i mirna bosna
  • drlovric: Moj Telemach nema Arene vec Sport Klubove....ali postoji kabelska u zgradi koja ima Arene, preko koaksijalnog kabela.... Pa sam se tehnloski vratio deteljece unatrag. Ali radi evo :)
  • Zdravac: Ali to je paket ex yu kanala, nema samo sport vec sve
  • Zdravac: Kvalitetni, koji mogu preporučiti 10 eur/mj
  • Zdravac: Ima, iptv
  • kupus: hometv to go ili kako već
  • kupus: znači ide i eronet aplikacija
  • kupus: u bih prava ima arenasport ako se ne varam
  • drlovric: Jel ima neki nacin da se HNL Supersport liga gleda online? Neki app? Streaming? Iptv?
  • cariblanco: Prošlo iz petog pokušaja...bit će da je Riba na suhom ;)
  • cariblanco: Zašto mi neće primiti odgovor o ogulinskom zelju...klikam tri puta i ništa, a regan sam ?
  • Riba: Ali vjerojatno je ista prica kao i sa Studion.
  • drlovric: Raskopali su novig Minija. Izmjenjiv je disk. Vjerojatno radi njihove SKU ustede, ne radi korisnika. Uglavnom nije zalemljen.
  • kupus: nije, to je isto kao i apple.hr
  • zvone: Imaju apple.hu. Valjda je to istyle.
  • kupus: samo hoće li ti htjet prodat minija s 256gb storagea, to je pravo pitanje :P :)
  • kupus: a imaš i našeg dpasarica s foruma, pa se njemu javi. vjerujem da ti može složiti konkurentnu cijenu
  • kupus: imaš translate u browseru, čak i u firefoxu od ne toliko davno

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.40 Seconds

Provided by iJoomla SEO