31.01.2016 | 22:05
Evo, da podijelim frustraciju s vama. Online doplata na prepaid SIM kod TIM-a. Dakle, kakvo je to smeće od web aplikacije i kakvo je to smeće od operatera, pa to je... Da gledam na TV, umirao bi od smijeha, ali kad se meni događa, sad bi najradije našao ekipu dokonih hakera u Kazahstanu i uplatio im 20x veću lovu da im upadnu i naprave rusvaj na tom serveru do balčaka.
Najprije probam platiti paypalom. Ode na paypal, unesem password, potvrdim, vrati se na TIM, NAPIŠE "Plaćanje PayPalom autorizirano, klikni na gumb POTVRDA da provedeš kupovinu", kliknem na gumb, i onda izbaci poruku "PayPal is not reachable".
OK, neću se živcirati, evo Amex. Utipkam broj Amex kartice, ali on ga ne prihvaća jer mu broj kartice mora imati 16 znamenaka??!!!?! Mastercard i Visa imaju po 16, a Amex ima 15. Ali ne. TIM prihvaća samo Amex sa 16 znamenaka. Posebne Amex kartice samo za Telecom Italia.
Onda izvadim Master, i, naravno, autorizacija ne prolazi (tu sam već bio sasvim siguran da neće ni to raditi, ali eto, rekoh, da probam).
Onda im napišem problem, a oni meni odgovore - pazi sad! - probaj s drugim browserom!
Kakva hrpa debila...