Mail Drop
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Mail Drop

03.01.2016 | 23:13
Pokušavam mailom poslati određenu količinu fotografija iz galerije, zbirno 40-ak Mb. Pokušavam to poslati preko gmail accounta iz aplikacije mail, no, pošto je ograničenje 32Mb ponudila mi se opcija Mail Drop. Kad ju odaberem, mail mi ostaje zaglavljen u outboxu s uskličnikom koji mi ukazuje na ovaj problem

image.jpeg

Postavlja se pitanje jeli ta Mail Drop opcija rezervirana samo za icloud mail ili....
04.01.2016 | 00:01
Naravno. To je servis vezan za iCloud storage. Uploada ti to što želiš poslati na iCloud, a u tvoj mail stavi link na to što je uploadano tako da primatelj može slike odande skinuti. Isto kao da si sam uploadao na Dropbox i poslao link, samo malo više automatski. Ako koristiš iCloud.
04.01.2016 | 10:08
Nije mi jasno zašto mi onda to nudi kad šaljem mail s gmail accounta tj. zašto nije automatizirano tako da mi ponudi upload na icloud a u mail mi stavi link za download?
Ne kužim čemu nuđenje nečega, a da za to moram kreirat novi mail itd., a registriran sam na icloud?
04.01.2016 | 10:52
To ti ne znam odgovoriti jer ne koristim iCloud storage pa onda niti išta od tih điđa. Jedini čija je EULA dovoljno obvezujuća da sam ja spreman stavljati svoje dokumente i fotografije na njihov server - je Dropbox.
04.01.2016 | 15:41
Ma ne koristim ni ja taj iCloud storage prvenstveno jer nemam povjerenja u to, ali bi ga recimo koristio kao neki svojevrsni jumbo mail, no, koliko zaključujem od toga ništa jer mi se jednostavno ne kreira još jedan mail.
A ovaj dropbox, jel bi on funkcionirao po ovom principu koji sam si ja zamislio? Naime ima več koju godinu da sam si ga kreirao ali ga u biti nisam nikada ni koristio jer mi se u startu nije dopao po nekim elementima.
04.01.2016 | 16:07
Tako skroz automatski ne bi, jer Apple Mail ne podržava to. Ali možeš s njim to isto napraviti. Kopiraš ručno veliki ZIP u Public folder od Dropboxa, desni klik pa "Copy public link" i onda taj link paste u tekst maila koji šalješ.
04.01.2016 | 20:08
OK. Testirat ću večeras!
04.01.2016 | 20:10
Postoji CargoLifter koji automatski uploada datoteke na željeni servis i kreira linkove na njih te ih ubaci u mail i to radi sa Apple Mailom. Evo linka CargoLIfter
04.01.2016 | 20:20
To radi na desktopu, ne i na iOS-u, ali kako je tema o tome možda nekom ova informacija bude od koristi.
04.01.2016 | 21:22
Nije loše i to ali prioritet mi je ipak iOS. OS X ionako zasada nemam
04.01.2016 | 22:18
Na iOS-u dakle instaliraš Dropbox aplikaciju, uploadaš to što želiš poslati u public folder pa onda (i dalje u Dropbox aplikaciji) pikneš na značku s desne strane imena i odabereš "Send Link".
04.01.2016 | 22:24
Postupak testiranja je bogme potrajao jer sam odabrao i jedan video. Ubio me spori upload. Za sada sam zadovoljan. Smayoo hvala na prijedlogu
04.01.2016 | 22:56
Nema na čemu. DrAletu hvala na prijedlogu za CargoLifter!
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 dan
  • drlovric: Za sta ti konkretno mirroring sluzi? Ja mu nisam nasao primjenu :/
  • stefanjos: affinty na popustu 50%. ja sam si uzeo novu licensu. do sada sam bio na v1
  • stefanjos: tako da, meni je to top feature
  • stefanjos: ja imam australski app store i iphone mirroring koristim svaki dan
  • drlovric: To ces probati jednom i nikad vise. Nema razloga za biti razocaran :)
  • Zdravac: - NIJE :/
  • Zdravac: Jel proradio iPhone Mirroring? :)
  • Yonkis: iOS 18.1.1 / macOS Sequoia 15.1.1 [link]
  • kupus: pretpostavljam da to ide meni, znaci fino radi.
  • kupus: hahaha
  • drlovric: Znas kako lijepo klepece. Mozes i mijenjati zvuk. Merak pravi ????????
  • kupus: svejedno hvala smayoo
  • smayoo: Ma nemoj me zajebavat... :D
  • drlovric: Prekrasna aplikacija ako zelite zvuk fancy mehanicke tipkovnice :) [link]
  • drlovric: I ja to ocekujem. Na proljece cu u USA i iskreno se nadam da ce izaci do tada. Da donesem makar dva komada :)
  • Borisone: Osim ako nisi na ti s Tim Cookom, najbliže nagađanju kada je: [link]
  • VanjusOS: zna li netko, hoće li izaći uskoro Air sa M4 čipom?
  • smayoo: Pokušao sam, ali sam odustao kad me zavrtio u krug s registracijom i sign-inom na Epic games. Najprije kaže da može iskoristiti moj AppleID, kad napravi login preko AppleID i kažem da ne želim pokazati svoj AppleID onda me opet svejedno traži login. Tako da... sorry, ne bih.
  • kupus: hvala
  • kupus: moze li netko probat ovaj besplatan virtualan masterpiece na m macovima? [link]
  • ping: @drlovric imaš besplatne konvertere na netu pdf to excel ili konvertiraj u jpeg pa potrazi online free konverter ocr to excel
  • drlovric: nemam Acrobat....smo PDF Exprt i Wondershare.... Raspadne se na oba
  • drlovric: Daj mi mail na poruku pls, pa da ti posaljem....a kakav Pentagon, prosla su ta vremena, glupost neka :)
  • Zdravac: negdje ju uploadaj, pošalji mi link pa ak hoćeš, da vidimo kak će ispasti (osim ako nisu neke secret Pentagon pi*darije :)
  • Zdravac: @drlovric - "export to excel" ?! Adobe acrobat
  • drlovric: Imam fakturu u PDF, htio bih od nje napraviti Excel file. Sta da radim? :)
  • mariolino1971: Pozdrav. Pokušavam poslati oglas no stalno dobivam poruku 413 Request Entity Too Large. U čemu je problem?
  • kupus: UK korisnici vs Apple [link]
  • Yonkis: Jeste li znali da se iPhone sam reboota ako nije otključan u 72 sata? [link]
  • Yonkis: jeste čitali komentare na [link]
  • Ender: takodje zainteresovan za neki IPTV, predlog moze u PM.
  • cariblanco: Ako hočeš ja ti svog "provajdera" kojeg koristim 4-5 godina, pošaljem na pp ?
  • cariblanco: Kako veli Zdravac dobar iptv za 10 E i imaš sve i gdjedaš od kud hočeš. Meni je to jako važno pošto puno putujem, trebam samo dobar net i mirna bosna
  • drlovric: Moj Telemach nema Arene vec Sport Klubove....ali postoji kabelska u zgradi koja ima Arene, preko koaksijalnog kabela.... Pa sam se tehnloski vratio deteljece unatrag. Ali radi evo :)
  • Zdravac: Ali to je paket ex yu kanala, nema samo sport vec sve
  • Zdravac: Kvalitetni, koji mogu preporučiti 10 eur/mj
  • Zdravac: Ima, iptv
  • kupus: hometv to go ili kako već
  • kupus: znači ide i eronet aplikacija
  • kupus: u bih prava ima arenasport ako se ne varam
  • drlovric: Jel ima neki nacin da se HNL Supersport liga gleda online? Neki app? Streaming? Iptv?
  • cariblanco: Prošlo iz petog pokušaja...bit će da je Riba na suhom ;)
  • cariblanco: Zašto mi neće primiti odgovor o ogulinskom zelju...klikam tri puta i ništa, a regan sam ?
  • Riba: Ali vjerojatno je ista prica kao i sa Studion.
  • drlovric: Raskopali su novig Minija. Izmjenjiv je disk. Vjerojatno radi njihove SKU ustede, ne radi korisnika. Uglavnom nije zalemljen.
  • kupus: nije, to je isto kao i apple.hr
  • zvone: Imaju apple.hu. Valjda je to istyle.
  • kupus: samo hoće li ti htjet prodat minija s 256gb storagea, to je pravo pitanje :P :)
  • kupus: a imaš i našeg dpasarica s foruma, pa se njemu javi. vjerujem da ti može složiti konkurentnu cijenu
  • kupus: imaš translate u browseru, čak i u firefoxu od ne toliko davno

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

BigMac, Maxxy, Riba, robee, VanjusOS, Anonimci (548)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.33 Seconds

Provided by iJoomla SEO