22.03.2016 | 11:35
Uvođenje iPhone SE je dobra stvar, ali su jos uvijek pustili 6icu(koja je sada skuplja, a sporija). Cijenom su me iznenadili, stvarno su je skratili, ali po dosadasnjem iskustvu ce opet u HR i ostalom svijetu napumpati cijenu. Samo nije mi jasno ako ima 1 ili 2 gb rama. Ako je sa 1gb rama, onda nisam bas zadovoljan, ako su zadrzali 2 gb rama onda tog kupujem kad mi bude vrijeme.
Kao vlasnik apple watcha drago mi je da je jeftiniji, mozda potakne vise ljude na kupnju, ali i dalje je to skupo. Novi remeni su mi super. Ali to je trebalo spomenuti na brzinu a ne radit spektakl.
iPad Pro od 9.7 incha je unijelo totalnu zbrku. Previse proizvoda na istom mjestu. Znaci sada imamo iPad Mini 2, iPad mini 3, iPad Air, iPad Air 2, iPad Pro 9.7 i iPad Pro 12.9. (iako sluzbeno ne pordaju par od ovih sto sam naveo i dalje su u trgovinama). To treba smanjit na iPad mini, iPad(ovaj novi pro, ukinut air 2) i iPad Pro.
Sve u svemu, jedan monoton event.
Doduse, svidao mi se dio o reciklazi, no onda 20ak minuta kasnije je Schiller posrao se ljude koje imaju star PC(pa to je super jer onda se manje smeca nakuplja) Cak sam primjetio da je jedan od glavnijih klimao glavom na to, a ima pravo. Schiller se bas usosio time, pogotov nakon sto je bila cijela prica o reciklazi. Ma đumbus, ne znaju di su ni šta su.