28.02.2017 | 19:17
rusty kaže:
ne bi jer bi mi kao i do sada radilo savršeno (imam vdsl i sve godinama radi odlično). na drugoj lokaciji imam njihovu optiku i delivery je 100%.
Ma živciraju me svi skupa jer kao da smo u nekoj vukojebini. Bitno da na njihovim stranicama imam PDFove nacrta i planova uvođenja optike u Zagrebu, a ostalo tko jebe. Mislim ok kužim ja da je Zagreb centar svemira pa se mi ostali moramo malo drugačije snalaziti. I da ako će se netko uvrijediti na moj kometar o ZGu, deal with it.
Vise od pola Zagreba nema optiku i nece imati barem jos 5 godina.
Zgrada preko puta Point shopping centra koja je napravljena prije par godina nemoze imati niti jednu drugu mrezu osim tcom-a a da je preko nekakve fizicke veze. I tako je zadnjih 5 godina.
Velika Gorica nema opce skoro optiku. Stanovi koji su 500m od samog centra nemaju vise od 20mbit download.
I pazi sad selo udaljeno od centra VG 15km ima optiku u cijelom selu jer je novo rađena mreza jer je netko presjeko kablove na vise mjesta bagerom.
Cijeli Gospic ima provucenu optiku jer je prije mislim 2 godine ponovo rađena mreza.
Nije ni u tom Zagrebu sve najbolje i najnovije...