13.04.2017 | 09:46
Za unos puno teksta mi je Model M neusporediv sa bilo kojom drugom tipkovnicom. Da čuje se, da glomazna je, da teška je, možda (većini) vizualno nagrđuje pogled na radno mjesto i ne uklapa u današnji trend što tanje, što sjajnije, što ...
... ali to je tipkovnica za rad i pisanje, radni stroj među tipkovnicama, a održavanje (čišćenje) je piece of cake
DasKeyboard je na tragu Modela M što se tiče ugode pisanja, ali su je ukakali sa previše crne sjajne plastike na kojoj se vidi i najmanja mrvica prašine, a prvi modeli (jedno vrijeme sam pisao na Modelu S Professional) su imale problema sa USB konekcijom... iako ako se već kupuje neki novi model mehaničke bolje se jednom rastegnuti malo više i uzeti
Model S Pro for Mac nego kemijati sa nekim jeftinijim mehaničkim gamerskim tipkovnicama
Što se tiče Modela M, imam jednu radnu koja je svakodnevno u upotrebi od mislim 1999. ili 2000. godine, a i tada je već nabavljena rabljena + još dvije također rabljene nabavljene kasnije koje su full servisirane i čekaju spremljene zlu ne trebalo
Evo, iskopao sam jednu sliku od prije par godina sa posla (kad nisam radio)