Pozdrav s Korčule!
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Pozdrav s Korčule!

22.06.2017 | 07:34
Točnije, iz Vrbovice...

I, naravno, čestitam svima Dan antifašističke borbe!
22.06.2017 | 08:08
Joooj, šta bi dao za to sada...
Prelijepo - i pogled i terasa. Još ako je tvoje, ufff - mjesto za mirovinu provest
22.06.2017 | 08:13
Nije moje. To mi daje značajnu prednost da smo svake godine na drugom mjestu. I sva su ovakva.
  • Dijete
  • Posjetitelj
22.06.2017 | 09:52
Divota!

A sad, u kužinu!
22.06.2017 | 13:58
A, ne još danas. Danas imamo punjene paprike od doma. Sutra bolonjez. A onda u kužinu...
22.06.2017 | 14:01
Uživaj!
22.06.2017 | 16:20
Izgleda odlično. Daj još koju fotku.
22.06.2017 | 17:03

22.06.2017 | 19:18
Smayoo, ti to stari godišnji iskorištavaš ili produženi vikend? Mislim, kako god - svaka čast za odabir lokacije. Za odmorit dušu...
P.S. Koliko ti treba od Rijeke do Vrbovice - Korčule?
Plaćate li ležaljke i koliko?
22.06.2017 | 20:06
Čini mi se da je ovo jedna manja intimnija plaža i da se tu baš ne plaćaju ležaljke. Ovakve nenakrcane plaže su moje mjerilo odmora. Sve u svemu lijepo izgleda i bacaj još malo fotki kad bude volje i vremena.
Uživajte.
  • Dijete
  • Posjetitelj
22.06.2017 | 23:52
Ovdje bas udrila juzina pa je hladno i kisovito.
I bez obzira na to sam napravio neki dan filane paprike da mi zamirisi na ljeto..

Uzivaj!
23.06.2017 | 13:39
Kloba kaže:
Smayoo, ti to stari godišnji iskorištavaš ili produženi vikend? Mislim, kako god - svaka čast za odabir lokacije. Za odmorit dušu...
P.S. Koliko ti treba od Rijeke do Vrbovice - Korčule?
Plaćate li ležaljke i koliko?

S obzirom da sam sâm sebi gazda, sasvim mi je svejedno da li iskorištavam stari godišnji ili produženi vikend. Uzeo sam tjedan dana off.

Što se tiče priče o odabiru lokacije, više smo o tome (unatrag par godina, svaki put pred ljeto) pisali u onim drugim temama:

www.jabucnjak.hr/forum/razno/149840-ljetovanje-comes-again.html
www.jabucnjak.hr/forum/razno/151474-ljetovanje...-opet.html
www.jabucnjak.hr/forum/razno/151602-ljetni-pozdrav-iz.html
www.jabucnjak.hr/forum/razno/139597-opet-ljetovanje.html
www.jabucnjak.hr/forum/razno/126066-kamo-na-ljetovanje.html

Baci oko tamo, ima još puno sjajnih lokacija.

Od Rijeke do Vrbovice ispalo je ukupno 8h:
Krenuli od kuće u 23:45
Jadranskom magistralom do Masleničkog mosta, ušli na A1 oko 2:45
Od Masleničkog mosta do Ploča autocestom, stigli na trajektno pristanište oko 4:45
Trajekt Ploče-Trpanj 5:00-6:00
Vožnja Pelješcem, Trpanj-Orebić do cca 6:35
Čekanje trajekta, doručak na rivi u Orebiću
Trajekt Orebić-Dominče 7:20-7:35
Vožnja od Dominča do Vrbovice 7:35-7:45

To je mala uvala blizu grada Korčule. Ima desetak kuća, koliko kužim, to su sve rođaci. Auto parkiraš pred kućom, stepenicama se spustiš do apartmana. Plaža je 5 koraka od terase apartmana. Malena je i na njoj su samo ljudi iz tih kuća. Ležaljke su od vlasnika kuća, ne naplaćuje se korištenje.
23.06.2017 | 16:09
To je to. Nema gomile turista, možeš ostavit stvari na plaži cijeli dan, a ako treba otići do apartmana onda si tamo u par koraka.
23.06.2017 | 16:20
Ali ne bi vjerovao, većina turista iz EU (koji u zadnje vrijeme tek dolaze u Hrvatsku na ljetovanje, jer se boje ići kamo su išli ranije, radi kriminala i terorizma) ne želi to, nego fini, izbetonirani, sterilni resort, po mogućnosti ograđen zidom i žicom.
Tu u susjednoj kući je jedna obitelj iz Francuske. Otac ih je nagovorio na ovo, majka je bila za onaj Radissonov horror u Orašcu. Sad smo razmijenili par riječi na plaži. Dečki vide moje klince kako se kupaju (i rone, i plivaju, i tako...) pa pitaju nije li opasno. Što opasno? Pa, ono - morski psi, barakude, divovoske lignje, zagađenje, tsunami... Velim - nije. Jadran je vrlo pitomo more, nema opasnosti. Otac na to - evo vidiš, rekao sam ti, a majka - ne vjerujem ja njemu, on je lokalni, rekao bi bilo što samo da proda smještaj.
23.06.2017 | 17:04
Samo ti njima reci da ovo sada nije bilo sigurno. Nek zapiče oni negdje na beton i nek se poslože ko srdele. Tamo je kvaliteta mora iznimne čistoće, a umjesto riba plutaju komadi smeća i da ne kažem čega.

Nego, kako to da ste išli po noći? Znam da je ugodnije jer ne prži. Ja u vožnji sve teže uspijevam ostat budan po noći.
23.06.2017 | 17:44
Kad idemo tako daleko na jug, uvijek preferiram noću, osobito kad nam se potrefi da je taj dan prometna špica. Istina, nekad mi to nije teško padalo, ali da se još uvijek. Kava, sugovornik, redovne pauze... nema problema. Ali, kad sam uparkirao u Pločama u trajekt i ugasio motor, bome sam slatko zaspao. Ko beba!
23.06.2017 | 20:36
IMG_7448-1.JPG
23.06.2017 | 23:13
Ljudi su domišljati.
Sad nek netko kaže da punašniji nisu sigurni.

Ja recimo po noći a i po danu, ako me ulovi umor, moram se pod obavezno maknut s autoceste i to pogotovo ako je slab promet. Zakljucam u sekundi. Kad sam s ženom, onda je je lakše. Otvorim temu gdje mi digne tlak , a ako to ne uspije onda se mijenjamo za mjesta.
23.06.2017 | 23:49

Moja draga uvijek ima teme za razgovor. S njom nikad nije dosadno. Čak i da mi ne digne tlak.
  • Dijete
  • Posjetitelj
24.06.2017 | 10:05
smayoo kaže:

Moja draga uvijek ima teme za razgovor. S njom nikad nije dosadno. Čak i da mi ne digne tlak.

A vidi smjeska!
Cini mi se da si u boljoj kondi nego zadnji put kad sam te vidio...

Al mi drago da se smjeskas!
25.06.2017 | 07:57

Evo ta čuvena Pupnatska luka. Malo sam razočaran. Tako ti je to. Postavili su mi prevelika očekivanja.
25.06.2017 | 08:06
Razvikana. Ima osa puno. Prednost je birtija. Recimo Vaja je lijepa ali nema nicega www.google.hr/maps/place/Vaja+Bay,+20264...17.0044541,16z/data=!4m2!3m1!1s0x134a5ca9a4b71fc3:0x707584ee02089120?hl=en-hr
Pristup je jako los.
Przina i Bilin zal su pjescane (ima birtija).
Meni je merak Proizd www.google.hr/maps/place/Proizd/@42.9853...16.6153386,13z/data=!4m2!3m1!1s0x134a76d98e56800f:0xa67eac0557d3e926?hl=en-hr
25.06.2017 | 08:16
Mda, birtija.
Gazda je ok čovjek, sve je to lijepo, ali radi tek od 11 makar je tu, jer nema struje, a ne isplati mu se palit agregat za 2 kave meni i supruzi.
25.06.2017 | 08:21
Za takve prilike je mofao turske kuhari na plinskom stednjaku.
25.06.2017 | 08:45
Eeeee, Dalmacija je to...
25.06.2017 | 09:14
Ali ima svoje cari.
25.06.2017 | 09:54
Pa naravno! Zato joj se uvijek i vraćamo!
25.06.2017 | 11:36
smayoo kaže:

Evo ta čuvena Pupnatska luka. Malo sam razočaran. Tako ti je to. Postavili su mi prevelika očekivanja.

A kaj nije štimalo?
25.06.2017 | 16:42
Ma, štimalo je sve (osim što mi je odmah oduševljenje splasnulo kad sam vidio ležaljke i suncobrane, ali jbg, ako želiš da netko čisti smeće i održava wc, nema druge) nego sam jednostavno u tom trenutku mogao nabrojati najmanje 10
sličnih uvala na Jadranu koje su spektakularno ljepše i ugodnije. Svi pričaju o Pupnatskoj luci kao da je ne znam kakvo čudo pa sam to, valjda, i očekivao. Neznamkakvočudo.
25.06.2017 | 16:44
I ležaljke bi mi puno manje smetale da su neke drveno-platnene, a ne ove naštancane plastične
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1
  • 2

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 19 sati, 38 minuta
  • drlovric: Za sta ti konkretno mirroring sluzi? Ja mu nisam nasao primjenu :/
  • stefanjos: affinty na popustu 50%. ja sam si uzeo novu licensu. do sada sam bio na v1
  • stefanjos: tako da, meni je to top feature
  • stefanjos: ja imam australski app store i iphone mirroring koristim svaki dan
  • drlovric: To ces probati jednom i nikad vise. Nema razloga za biti razocaran :)
  • Zdravac: - NIJE :/
  • Zdravac: Jel proradio iPhone Mirroring? :)
  • Yonkis: iOS 18.1.1 / macOS Sequoia 15.1.1 [link]
  • kupus: pretpostavljam da to ide meni, znaci fino radi.
  • kupus: hahaha
  • drlovric: Znas kako lijepo klepece. Mozes i mijenjati zvuk. Merak pravi ????????
  • kupus: svejedno hvala smayoo
  • smayoo: Ma nemoj me zajebavat... :D
  • drlovric: Prekrasna aplikacija ako zelite zvuk fancy mehanicke tipkovnice :) [link]
  • drlovric: I ja to ocekujem. Na proljece cu u USA i iskreno se nadam da ce izaci do tada. Da donesem makar dva komada :)
  • Borisone: Osim ako nisi na ti s Tim Cookom, najbliže nagađanju kada je: [link]
  • VanjusOS: zna li netko, hoće li izaći uskoro Air sa M4 čipom?
  • smayoo: Pokušao sam, ali sam odustao kad me zavrtio u krug s registracijom i sign-inom na Epic games. Najprije kaže da može iskoristiti moj AppleID, kad napravi login preko AppleID i kažem da ne želim pokazati svoj AppleID onda me opet svejedno traži login. Tako da... sorry, ne bih.
  • kupus: hvala
  • kupus: moze li netko probat ovaj besplatan virtualan masterpiece na m macovima? [link]
  • ping: @drlovric imaš besplatne konvertere na netu pdf to excel ili konvertiraj u jpeg pa potrazi online free konverter ocr to excel
  • drlovric: nemam Acrobat....smo PDF Exprt i Wondershare.... Raspadne se na oba
  • drlovric: Daj mi mail na poruku pls, pa da ti posaljem....a kakav Pentagon, prosla su ta vremena, glupost neka :)
  • Zdravac: negdje ju uploadaj, pošalji mi link pa ak hoćeš, da vidimo kak će ispasti (osim ako nisu neke secret Pentagon pi*darije :)
  • Zdravac: @drlovric - "export to excel" ?! Adobe acrobat
  • drlovric: Imam fakturu u PDF, htio bih od nje napraviti Excel file. Sta da radim? :)
  • mariolino1971: Pozdrav. Pokušavam poslati oglas no stalno dobivam poruku 413 Request Entity Too Large. U čemu je problem?
  • kupus: UK korisnici vs Apple [link]
  • Yonkis: Jeste li znali da se iPhone sam reboota ako nije otključan u 72 sata? [link]
  • Yonkis: jeste čitali komentare na [link]
  • Ender: takodje zainteresovan za neki IPTV, predlog moze u PM.
  • cariblanco: Ako hočeš ja ti svog "provajdera" kojeg koristim 4-5 godina, pošaljem na pp ?
  • cariblanco: Kako veli Zdravac dobar iptv za 10 E i imaš sve i gdjedaš od kud hočeš. Meni je to jako važno pošto puno putujem, trebam samo dobar net i mirna bosna
  • drlovric: Moj Telemach nema Arene vec Sport Klubove....ali postoji kabelska u zgradi koja ima Arene, preko koaksijalnog kabela.... Pa sam se tehnloski vratio deteljece unatrag. Ali radi evo :)
  • Zdravac: Ali to je paket ex yu kanala, nema samo sport vec sve
  • Zdravac: Kvalitetni, koji mogu preporučiti 10 eur/mj
  • Zdravac: Ima, iptv
  • kupus: hometv to go ili kako već
  • kupus: znači ide i eronet aplikacija
  • kupus: u bih prava ima arenasport ako se ne varam
  • drlovric: Jel ima neki nacin da se HNL Supersport liga gleda online? Neki app? Streaming? Iptv?
  • cariblanco: Prošlo iz petog pokušaja...bit će da je Riba na suhom ;)
  • cariblanco: Zašto mi neće primiti odgovor o ogulinskom zelju...klikam tri puta i ništa, a regan sam ?
  • Riba: Ali vjerojatno je ista prica kao i sa Studion.
  • drlovric: Raskopali su novig Minija. Izmjenjiv je disk. Vjerojatno radi njihove SKU ustede, ne radi korisnika. Uglavnom nije zalemljen.
  • kupus: nije, to je isto kao i apple.hr
  • zvone: Imaju apple.hu. Valjda je to istyle.
  • kupus: samo hoće li ti htjet prodat minija s 256gb storagea, to je pravo pitanje :P :)
  • kupus: a imaš i našeg dpasarica s foruma, pa se njemu javi. vjerujem da ti može složiti konkurentnu cijenu
  • kupus: imaš translate u browseru, čak i u firefoxu od ne toliko davno

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.24 Seconds

Provided by iJoomla SEO