Prazne kutije
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Prazne kutije

26.02.2018 | 12:56
Mogao bi ja, ali neću , stavit slike kutija cipela koje je moja žena nakupovala u zadnjih 3-4 godine.
26.02.2018 | 13:27
26.02.2018 | 14:52
Sada si me podsjetio JOHN, na onu neku mladu (naših godina, nije cvjetić mladosti ) djelatnicu nekog ministarstva u vladama tri posljednja premijera: Plenkovića, onog Kanađana i Milanovića. Uglavnom, ne znam u kojem je točno ministarstvu radila, čak mislim vanjskih poslova jer se ispostavilo da je muljala na putnim nalozima. I zamračila stotine tisuća kuna, mislim da je ukupno u komletnom radnom vijeku na tom radnom mjestu zbrojeno da je čopila blizu pola milje kuna - tako nešto.
Kada joj je murija došla doma napravit pretres, ispalo je da je SVE potrošila na robu, i to većinom obuću. Cipelice, štiklice i tenisice.
Ništa u uređivanje stana ili u neki bolji auto, samo na robu.
Veli neka žena murjakinja u novinarskom tekstu, da bi se iz njenog ormara mogle obući tri žene koje full skupo troše na obuću i odjeću, a pola štikli i tenisica još je na sebi imalo cijenu.
Po dvije, tri tisuće kuna za par cipela ili nekih tenisica koje za sport sigurno - nisu, nego ono - Modni mačak spika i to...
26.02.2018 | 16:43
Siguran sam da se ona isto tako čudi nekom tko potroši 15-20 tisuća na laptop. Jbg, to ti je tako. Ljudima upravljaju emocije, a ne razum. On je samo (i to - samo ponekad) korektivni faktor.
26.02.2018 | 17:01
Sve stoji. Samo da imam pola milje kuna, ne bih kupovao samo i jedino teniku. Pobrinuo bih se i za kući, i takve stvari. A ne samo na gušte. Naravno da ljubavi mušakaraca i žena u ovome potrošačkom društvu nisu iste, ali granica treba postojati - mislim ona u glavi. Ako si to može priuštiti, neka - sve u redu. Ali ako doma u frižideru ima paštetu a oblači se u sve moguće marke svijeta, e pa - ne znam baš...
26.02.2018 | 18:18
Je, ali zaboravljaš da ako kreneš u renovaciju kuće/stana, to je kapitalni izdatak. Ovisno o željenom, to može biti zahvat od par desetaka tisuća kuna do par desetaka tisuća eura. Kad se dogovoriš, nema mrdanja.
A njen je izvor prihoda bio vrlo neredovit i nikako planski. Pa mazne soma kn tu, soma kn tamo. I kaj sad? To može odmah spalit na obuću/odjeću ili čuvati i hrčkati (ne hračkati, hrčkati od hrčak) dok ne skupi za renovaciju.
Svaka čast svima, ali ja još nisam sreo žensku osobu koja je u stanju toliko unaprijed planirati i suzdržavati se od trošenja keša koji je na dohvat ruke (mislim na onaj u kutiji, nahrčkani)...
26.02.2018 | 18:19
Misliš 500.00kn ili 67.000€?
Pa nije to baš sad neki ogroman novac. Utući ga u neki stančić u centru, urediti ga i rentati po danu je jedna od opcija ili kupiti Mercedes E220!
26.02.2018 | 18:22
Na stranu to sto je ukrala. Sakrila je to barem s malo dostojanstva haha. Ja da moram trosit ukradeni cash to bi bili gadgeti, hrana i benzin. Ne nuzno tim redom
26.02.2018 | 18:28
Kad tad dođe do one......oteto prokleto
27.02.2018 | 10:07
Dođe do one, ja bi još (jer si se naviknuo na taj stil kroz par mjeseci) pa se zaglibi. Dobro dok je na tehnikalije i robu, neki skrenu u drogu Portorož.
28.02.2018 | 09:25
Ja skupljam, i prijatelju sam posudio kutiju od iMaca ( pošto smo imali isti, a on je svoju kutiju bacio) za transport do srevisa. iMac se nije isplatio popraviti ( tako mu je meštar rekao) i iMac i kutija ostala kod meštra. Osjećam se glupo.
28.02.2018 | 13:13
Pa ja bi tražio kutiju natrag.
28.02.2018 | 14:12
Prijatelj nije htio uzeti iMac natrag kojem je ( mislim matična otišla) a kamoli kutiju
Ja sam mu spomenuo nakon par mjeseci da pita meštra da uzme natrag komp ( kakav-takav, može za djelove poslužiti) , a on će za mene je taj komp završena priča
28.02.2018 | 16:01
Ako si čovjeku posudio neku stvar koja je tebi važna I ON ZNA DA TI JE VAŽNA, i lijeno mu je učiniti minimalni napor da ti je vrati, zašto ga još uvjjek nazivaš prijateljem?
Drugo pitanje je - ako ti je važno, kad si vidio da on neće, zašto sam nisi otišao po kutiju?
28.02.2018 | 16:53
smayoo kaže:
Ako si čovjeku posudio neku stvar koja je tebi važna I ON ZNA DA TI JE VAŽNA, i lijeno mu je učiniti minimalni napor da ti je vrati, zašto ga još uvjjek nazivaš prijateljem?
Drugo pitanje je - ako ti je važno, kad si vidio da on neće, zašto sam nisi otišao po kutiju?

Da bi riječ rekao smayoo, taman sam to potpuno isto htio napisati, a ti mi sve uzeo iz usta. Nadam se da ne čitaš misli
28.02.2018 | 18:50
BigMac kaže:
Prijatelj nije htio uzeti iMac natrag kojem je ( mislim matična otišla) a kamoli kutiju
Ja sam mu spomenuo nakon par mjeseci da pita meštra da uzme natrag komp ( kakav-takav, može za djelove poslužiti) , a on će: za mene je taj komp završena priča

Uz takve prijatelje, neprijatelji ti ni ne trebaju...
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1
  • 2

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 13 sati, 6 minuta
  • drlovric: Za sta ti konkretno mirroring sluzi? Ja mu nisam nasao primjenu :/
  • stefanjos: affinty na popustu 50%. ja sam si uzeo novu licensu. do sada sam bio na v1
  • stefanjos: tako da, meni je to top feature
  • stefanjos: ja imam australski app store i iphone mirroring koristim svaki dan
  • drlovric: To ces probati jednom i nikad vise. Nema razloga za biti razocaran :)
  • Zdravac: - NIJE :/
  • Zdravac: Jel proradio iPhone Mirroring? :)
  • Yonkis: iOS 18.1.1 / macOS Sequoia 15.1.1 [link]
  • kupus: pretpostavljam da to ide meni, znaci fino radi.
  • kupus: hahaha
  • drlovric: Znas kako lijepo klepece. Mozes i mijenjati zvuk. Merak pravi ????????
  • kupus: svejedno hvala smayoo
  • smayoo: Ma nemoj me zajebavat... :D
  • drlovric: Prekrasna aplikacija ako zelite zvuk fancy mehanicke tipkovnice :) [link]
  • drlovric: I ja to ocekujem. Na proljece cu u USA i iskreno se nadam da ce izaci do tada. Da donesem makar dva komada :)
  • Borisone: Osim ako nisi na ti s Tim Cookom, najbliže nagađanju kada je: [link]
  • VanjusOS: zna li netko, hoće li izaći uskoro Air sa M4 čipom?
  • smayoo: Pokušao sam, ali sam odustao kad me zavrtio u krug s registracijom i sign-inom na Epic games. Najprije kaže da može iskoristiti moj AppleID, kad napravi login preko AppleID i kažem da ne želim pokazati svoj AppleID onda me opet svejedno traži login. Tako da... sorry, ne bih.
  • kupus: hvala
  • kupus: moze li netko probat ovaj besplatan virtualan masterpiece na m macovima? [link]
  • ping: @drlovric imaš besplatne konvertere na netu pdf to excel ili konvertiraj u jpeg pa potrazi online free konverter ocr to excel
  • drlovric: nemam Acrobat....smo PDF Exprt i Wondershare.... Raspadne se na oba
  • drlovric: Daj mi mail na poruku pls, pa da ti posaljem....a kakav Pentagon, prosla su ta vremena, glupost neka :)
  • Zdravac: negdje ju uploadaj, pošalji mi link pa ak hoćeš, da vidimo kak će ispasti (osim ako nisu neke secret Pentagon pi*darije :)
  • Zdravac: @drlovric - "export to excel" ?! Adobe acrobat
  • drlovric: Imam fakturu u PDF, htio bih od nje napraviti Excel file. Sta da radim? :)
  • mariolino1971: Pozdrav. Pokušavam poslati oglas no stalno dobivam poruku 413 Request Entity Too Large. U čemu je problem?
  • kupus: UK korisnici vs Apple [link]
  • Yonkis: Jeste li znali da se iPhone sam reboota ako nije otključan u 72 sata? [link]
  • Yonkis: jeste čitali komentare na [link]
  • Ender: takodje zainteresovan za neki IPTV, predlog moze u PM.
  • cariblanco: Ako hočeš ja ti svog "provajdera" kojeg koristim 4-5 godina, pošaljem na pp ?
  • cariblanco: Kako veli Zdravac dobar iptv za 10 E i imaš sve i gdjedaš od kud hočeš. Meni je to jako važno pošto puno putujem, trebam samo dobar net i mirna bosna
  • drlovric: Moj Telemach nema Arene vec Sport Klubove....ali postoji kabelska u zgradi koja ima Arene, preko koaksijalnog kabela.... Pa sam se tehnloski vratio deteljece unatrag. Ali radi evo :)
  • Zdravac: Ali to je paket ex yu kanala, nema samo sport vec sve
  • Zdravac: Kvalitetni, koji mogu preporučiti 10 eur/mj
  • Zdravac: Ima, iptv
  • kupus: hometv to go ili kako već
  • kupus: znači ide i eronet aplikacija
  • kupus: u bih prava ima arenasport ako se ne varam
  • drlovric: Jel ima neki nacin da se HNL Supersport liga gleda online? Neki app? Streaming? Iptv?
  • cariblanco: Prošlo iz petog pokušaja...bit će da je Riba na suhom ;)
  • cariblanco: Zašto mi neće primiti odgovor o ogulinskom zelju...klikam tri puta i ništa, a regan sam ?
  • Riba: Ali vjerojatno je ista prica kao i sa Studion.
  • drlovric: Raskopali su novig Minija. Izmjenjiv je disk. Vjerojatno radi njihove SKU ustede, ne radi korisnika. Uglavnom nije zalemljen.
  • kupus: nije, to je isto kao i apple.hr
  • zvone: Imaju apple.hu. Valjda je to istyle.
  • kupus: samo hoće li ti htjet prodat minija s 256gb storagea, to je pravo pitanje :P :)
  • kupus: a imaš i našeg dpasarica s foruma, pa se njemu javi. vjerujem da ti može složiti konkurentnu cijenu
  • kupus: imaš translate u browseru, čak i u firefoxu od ne toliko davno

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.18 Seconds

Provided by iJoomla SEO