01.05.2020 | 23:57
Osobno mi je Mandalorian sjeo ko budali šamar. Drago mi je da se piše već 3. sezona, a eto sezona 2 uskro kreće. Kako je Davor i napisao, The Clone Wars i Rebels animirane serije popunjuju cijelu priču oko Epizode 2 - 5 i ako se to sve poprati, sve kockice padnu na mjesto.
Upravo sam završio gledati predzadnju epizodu S07 The clone wars i baš je jebe***. Ruku na srce, sredina sezone mi je malo kroz 5.-9. epizodu možda nepotrebna, ali ove zadnje 3 (i vjerujem posljednja) su opasno dobre.
Također vidi se koliko je S07 napredovao vizualno od svih ostalih animiranih serija, pogotovo TCW serijala početnih sezona. U 4K izgleda siiiiick!
No uglavnom, E9 film mi je bio jako dobar i najbolji iz moderne trilogije, ali moram priznat da su mi animirani ipak draži pa čak i ovaj "prljavi" Mandalorian. Nije toliko flashy, a istina mogao je i netko drugi osim Pascala glumiti (kao recimo John Wayne Jr koji i je glumio haha), no sve u svemu, sviđa mi se spinoff.
Radujem se i dolasku ostalih 3 najavljenih SW serija, pogotovo prequalu Rogue One priče.