30.12.2022 | 22:22
Nije ona mnogo falila?!
O čemu ti pričaš!!?
Znaš li za neki bolji sustav prevencije od zaraznih bolesti od sprječavanja okupljanja velikog broja ljudi na malom prostoru?
O kakvom uništavanju malog i srednjeg poduzetništva govoriš?!
Kako to misliš da netko može uništit poduzetništvo (bez obzira na veličinu)?
Pa ne radi se tu o nekom predmetu kojeg možeš uništiti pa ga onda više nema, nego o ljudskoj aktivnosti, koja je, kao takva neuništiva.
U normalnim uvjetima, tijekom godine, zatvore se i otvore na tisuće firmi.
Čak i kada bi ta tvrdnja bila točna, što je potpuna besmislica, prestankom uvjeta koji su doveli do nestanka velikog broja malih i srednjih poduzetnika, nastali bi novi, mali i srednji poduzetnici.
Tebi su dakle banke struka, i ti znaš da je sve što ona govori, točno, iako ona nema pojma o bankama?!
Ako znaš išta o bankama, ulaganju i kapitalu, onda bi trebao znati da za gospodarski rast Hrvatske od rata na ovamo, možemo zahvaliti u velikoj mjeri upravo ulaganju stranog kapitala (globalkapital kako kaže gospođa ekonomistica).
Jeli taj TED Talk sličan onome u kojem je William Bill Gates "izjavio" da će pobiti par postotaka stanovništva, cjepivom, reproduktivnom skrbi i boljom zdravstvenom skrbi?!
Kakve veze ima primjena 5G tehnologija od strane totalitarističke vlasti za veću kontrolu svojih građana sa onim glupostima koja je ovdje nabrojala gospođa doktor?!
Konkretno, kakve veze ima to što nadzor građana putem telekomunikacije "nije teorija, to je sada situacija u Kini." sa:
"Sljedeća DVA koraka AGENDE su: prisilna vakcinacija i instaliranje G5 i G6 stanica oko gradova i po objektima..."
Gospođa doktorica dalje tvrdi:
"...Zašto im treba PRISILNA vakcinacija? Zato što će u toj vakcinaciji,kao i u mnogim drugim biti ALUMINIJ koji je stanični prijemnik i pojačivač visokofrekventnih elektromagnetnih valova.To zračenje uništava PINEALNU ŽLIJEZDU KOD DJECE, a čovjeku razara imunološki sustav i blokira utilizaciju kisika na nivou stanice. G5 i G6 ( mogu oni i više!) stanice treba instalirati. Za to su nas uklonili iz prirode pa odjednom,kako kaže Vili crnpurasti, za gripu je bolje bit u ustajalom zraku kuće nego na buri i Suncu.Nisam znala bil se smijala il plakala kad sam ih čula. Postrojenja G5 su povelika oko gradova i to će instalirat po mojoj procjeni VOJSKA i to ne “domaća” nego će biti neke vojne vježbe tipa branimo Europu, pa će u tim vježbama opkoliti gradove s G5 i G6 EM poljem. U školama !! i objektima će to uraditi pod izlikom da čiste škole ili nekim drugim razlogom. ZATO SU DJECA I NASTAVNICI UKLONJENA IZ ŠKOLE. To su VEĆ POČELI u USA I IRSKOJ, dolaze kao policajci u civilu, ili kao meštri u policijskom vozilu,ne znam koja je varijanta,nije bitno.Ljudi ih snimaju jer su Duhom Svetim progledali i shvaćaju što rade ZLOČINCI. ONI su na sve spremni, a MI NISMO...."
Evo, što reći, nego, da čekam kad će idući kontingent vojnih snaga u mom kvartu postaviti novo G5 postrojenje.
Da je pedijatrica moje djece, nešto slično ovome natuknula dok sam vodio svoju djecu na liječenje, nisam siguran da bi ih više vodio kod nje.