04.01.2023 | 00:21
@mnp2009
Da li si ti uopće pročitao moj odgovor?!
Ne, moj doprinos nije "samo linkanje".
Ne, ne mislim da sam puno pametniji od drugih, i nikad to nisam rekao.
Ne, ne linkam stvari koje imaju veću težinu nego argumentirano dokazujem laži i dezinformacije, koje drugi forumaši nekritički prenose dijeljenjem linkova koje propagiraju zagovornici teorije urote.
Kada netko, npr. napiše da je Bill Gates na TED Talku koji je YouTube zabranio, i ne samo zabranio, nego i ukida accounte ljudima koji isti pokušaju ponovo staviti na YouTube, izjavio da namjerava cijepljenjem smanjiti ljudsku populaciju za 5 do 10%, a ja priložim link na YouTube, koji prikazuje taj TED Talk, i dokažem da sve što je prethodno izrečeno, je, ili laž, ili iskrivljivanje originalne izjave, ti stekneš dojam da ja mislim kako sam puno pametniji od drugih jer kao "moji linkovi" imaju veću težinu?!
Jesi li ti malo posvađan sa logikom?
Ja sebe ne opisujem kao zelota, to je @smayoo-va izjava, pa sam u istom kontekstu tako i odgovorio, i copy-paste-ao rečenicu.
Ja izvlačim stvari iz konteksta?!
Može li samo jedan primjer, bilo gdje sa foruma, ne mora biti ova tema.
Samo jedan primjer u kojem sam ja nešto izvukao iz konteksta.
Svi mi donosimo zaključke svojom vlastitom pameću i eventualnim istraživanjem.
Samo, pitanje je koliko je taj naš zaključak relevantan, i na temelju kakvih informacija je donesen.
Za promjer, nevezano za ovu temu, sad kad se igralo svjetsko prvenstvo u nogometu, od 4 miliona Hrvata, imali smo 5 miliona nogometnih selektora. Od tih 5 miliona, vjerojatno bi bili dovoljni prsti jedne ruke da se izbroje svi oni koji bi doista mogli obavljati taj zadatak na isti ili sličan način kako je to napravio trenutni izbornik.
A opet, možeš biti siguran da većina od onih 5 miliona misli da bi oni bili bolji izbornici od Zlatka Dalića.
P.S. Nisam nikoga strpao u nikakvu vreću, posebno ne u ravnozemljašku, pa tako neću ni tebe.