Coronavirus / COVID-19
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Coronavirus / COVID-19

09.06.2023 | 12:23
mbp2009 kaže:
jura22 kaže:
Nadam se da će pravna država funkcionirati u razvijenim državama.

Nadaj se i dalje

Naravno da se nadam jer je pravni sustav počeo funkcionirati.

Vjerojatno da se ergela ovdje spomenutih (infodemija.org/) neće dirati jer su to "istaknuti" znanstvenici koji su izvan svog znanja (i izvan RH) širili strah među ljudima.
Neki od njih su bili nekada znanstvene nade, ali danas je to jako izblijedilo pa pokušavaju kroz politiku ušićariti novac.

Na datom linku imate citate i izvore od kuda je skinuto i ovo su samo "sabrana dijela" posrnulih.
10.06.2023 | 00:31
Neizabrana korporativna elita koja kontrolira WHO (Gates i ostali) žele da im države predaju svoj zdravstveni suverenitet i da oni odlučuju o našim sudbinama kod svake iduće pandemije koju namjeravaju stvoriti i kontrolirati po svojim pravilima:

To je stara tema ovdje na forumu, još jedna koja je bila "ha-ha-smiješna-teorija-zavjere", ali i ona se odvija po planu WEF zlikovaca koji pod krinkama dobročinstva i filantropije žele vladati s nižom kastom, nama kmetovima.

I naša hrvatska zastupnica je bila na tom skupu, ali, očekivano, u Saboru se nije moglo dobiti informaciju za što se ona tamo zalagala. No, znajući kako se Vlada ponašala do sada, možemo pretpostaviti da su samo poslušnički odradili ono što je taj lobi naložio svom igraču Plenkiju.

Džabe nam samostalna država, i suvernost i Domovinski rat kada će nas banda prodati korporativnim lopovima za šaku novca i moći.
12.06.2023 | 17:15
Ovi rade totalno što hoće i na očigled sviju!

Sada samo možemo čekati neki "klimatski lockdown" koji bi izveli sa svojim prljavim planovima u pozadini...
13.06.2023 | 09:36
dpasaric kaže:
Ovi rade totalno što hoće i na očigled sviju!

Sada samo možemo čekati neki "klimatski lockdown" koji bi izveli sa svojim prljavim planovima u pozadini...

Davore opet širiš teorije zavjere, pa niti jedni niti drugi nisu rekli da žele nešto loše.

Fekt čekan si!

/s
13.06.2023 | 22:47
Haha, Rockefeller fondacija i WHO (u vlasništvu Gatesa i WEF ekipe) jamačno nam žele dobro!

To su sve nesebični altruisti i dokazani filantropi!

Ako to nije tek razuzdana šala , pročitaj zadnju knjigu Billa Gatesa gdje je objasnio što priželjkuje i koji mu je plan. Ja sam je pročitao. Taj tip je odavno zreo za zatvor!

www.amazon.com/Prevent-Next-Pandemic-Bill-Gates/dp/0593534484

Naravno, sve je to lijepo "umiveno" u dobro namjeru, ali u konačnici se svodi na reket koji bi se plaćao njegovoj organizaciji i kojoj bi države trebale predati svoj zdravstveni suverenitet kako bi on i njegova svita odlučivala o našim životima po svojim pravilima i u svoju korist.
14.06.2023 | 08:14
dpasaric kaže:
Haha, Rockefeller fondacija i WHO (u vlasništvu Gatesa i WEF ekipe) jamačno nam žele dobro!

To su sve nesebični altruisti i dokazani filantropi!

Ako to nije tek razuzdana šala , pročitaj zadnju knjigu Billa Gatesa gdje je objasnio što priželjkuje i koji mu je plan. Ja sam je pročitao. Taj tip je odavno zreo za zatvor!

www.amazon.com/Prevent-Next-Pandemic-Bill-Gates/dp/0593534484

Naravno, sve je to lijepo "umiveno" u dobro namjeru, ali u konačnici se svodi na reket koji bi se plaćao njegovoj organizaciji i kojoj bi države trebale predati svoj zdravstveni suverenitet kako bi on i njegova svita odlučivala o našim životima po svojim pravilima i u svoju korist.

Ne bih baš davao novce pedofilu, pogotovo jer ju on nije napisao
16.06.2023 | 17:44
www.medrxiv.org/content/10.1101/2023.06....P07U0AhSGamMMtIDdtBs

Studija koja kaže da boostr doze povećavaju vjerojatnost od zaraze.
17.06.2023 | 20:55
Robert Kennedy, kandidat za predsjednika US iduće godine, tužio bi Faucija i ekipu za Wuhan:

18.06.2023 | 22:46
Statisika o miokarditisu nakon cijepljenja:

18.06.2023 | 23:23
Još jedna potvrda da je sve počelo s Faucijevim financiranjem "gain of function" u Wuhanu i to u samom institutu, a ne "od šišmiša s tržnice"..

26.06.2023 | 08:05
O Gatesovim investicijama i interesima u ovoj pandemiji:

26.06.2023 | 22:44
Danas je u Hrvatskom saboru održan okrugli stol o pandemiji:

Dugačko je, a i sve to već znate iz ove teme, ali vrijedi poslušati dr. sc. koja je patalog i mrtvozornica, a svakako je zanimljivo poslušati i molekularnog biologa Lošu (sin od admirala Loše).

Ona je na oko 1:03.28, a Lošo je na 1:15:40...
27.06.2023 | 20:43
I eto nam Kolinde opet, naravno, na strani zla kao i obično...

To je ona Gatesova prevara koju želi izgurati putem WHO kojeg potpuno kontrolira, a svodi se na to da države njima plaćaju reket "da nas paze" i da im se preda zdravstveni suverenitet, tako da GPMB i WHO diktiraju tko ima lockdown i što mora kupiti od big pharme. Čisti kriminal.

Tko misli da pretjerujem, neka pročita Bill Gatesovu knjigu gdje je sve to lijepo zapakirao i stavio mašnicu na to, ali sasvim je jasno koji mu je cilj - nova pohlepa, kontrola i dalje bogaćenje.
28.06.2023 | 06:39
To je u redu. Mi smo (globalno) raja koja je odabrala biti glupa i prihvatiti huxleyevsko kastinsko društvo kao neku pozitivnu tekovinu - pa bolje niti ne zaslužujemo. Svaki narod ima onakvu vlast kakvu zaslužuje (W.Churchill).
30.06.2023 | 23:57
Jedino je Večernji list nekim čudom izvijestio s okruglog stola u Saboru...

www.vecernji.hr/vijesti/domazet-loso-moz...cem-dogadaju-1690758
01.07.2023 | 01:15
01.07.2023 | 05:37
Naizgled nepovezano, ali shvatit će svi osim "pravovjernih". Prekjučer slušam na radiju vijest kako je WHO objavila deklaraciju kako je aspartam (umjetni zaslađivač) kancerogen. Prekjučer. Ja se vrlo jasno sjećam kako su još ranih 2000-ih neki znanstvenici i liječnici upozoravali da je to tako i da se aspartam može koristiti kao nadomjestak šećeru za dijabetičare, u kontroliranim količinama, ali da je jako opasno da se njime zaslađuje gazirana pića i slično. Međutim "struka" to nije potvrdila jer (naravno) to nije bilo u interesu profita.
01.07.2023 | 07:08
Sada je plan sje…. prehrambenu industriju i uvaliti nam gejtsove zohare.
01.07.2023 | 08:11
Sušeni cvrčci, cijeli i samljeveni, odobreni su kao hrana u EU od 1. veljače 2022. Mljeveni cvrčci plasiraju se na tržište kao "proteinsko brašno".
01.07.2023 | 08:52
Plan je dugoročno. Prvo na red dolaze prasići!
01.07.2023 | 11:30
smayoo kaže:
Naizgled nepovezano, ali shvatit će svi osim "pravovjernih".

Sreća naša da si ti "krivojeran" pa možeš neometano hraćkati po "pravovjernima".

Inače, WHO nije objavio da je aspartam kancerogen, nego da je potencijalno kancerogen, a već četrdeset godina, a ne od prekjučer, se zna da konzumacija aspartama u (nenormalno) velikim količinama može biti opasna.
01.07.2023 | 12:19
Aha, WHO je trebalo 40 godina da shvate. Toliko ce im trebati i za cijepiva da shvate da su opasna i smrtno opasna za ljude.

Konzumacija vode u nenormalnim kolicinama dovodi do razrjeđenja krvi sto nije dobro.
I kada ces nam reci koliko novaca si zaradio na koroni i patnji ljudi?
01.07.2023 | 12:38
Ne, nije WHO-u trebalo 40 godina da to shvati, jer u znanosti stvari ne funkcioniraju onako kako tvoji Facebook eksperti to zamišljaju.

Kod predoziranja ("trovanja") vodom dolazi do čitavog niza posljedica (halucinacije, povećanje krvnog tlaka, poremećaji u radu srca, poremećaj elektrolita...) koje obično završavaju smrću, čak i u slučaju brzog dolaska u bolnicu.

A, na to nepismeno pitanje sam ti već davno odgovorio, ali ti, po dobrom starom običaju, ili uopće ne čitaš što ti se odgovara, ili imaš vrlo slabo tj. selektivno pamćenje.
01.07.2023 | 12:50
Zna li se sto, da li ce i vodu zabraniti?

Vidjeli smo kako u zannaosti sve funkcionira. Pravovjerni (recimo kao ti) su pustani u medije, a krivovjerni su cenzurirani.
Ima jedan doktor fizike (u slibodno vrijeme je trbusni plesac) koji se svojski teudio obsasnjavati stvari za koje nema pojma. Ima tu i lijecnika koji su mislili da nesto znajua u stvari su lagali i obmanjivali ljude.
01.07.2023 | 14:52
m@xym kaže:
a već četrdeset godina, a ne od prekjučer, se zna da konzumacija aspartama u (nenormalno) velikim količinama može biti opasna.

Osim što nenormalne količine danas baš i nije teško postići, pogotovo mladim djevojkama koje piju sva pića u “light” i “zero” varijanti, jedu takve slatkiše i sladolede…

I, da, naravno da se zna već toliko godina, ali nije formalno objavljeno i priznato dok nisu natukli dovoljno profita
  • Air
  • Korisnik
  • 72
01.07.2023 | 15:05
m@xym kaže:
Ne, nije WHO-u trebalo 40 godina da to shvati, jer u znanosti stvari ne funkcioniraju onako kako tvoji Facebook eksperti to zamišljaju.

Prije 100 godina ako ne i više medicina je shvatila i dokazala vrijednost upotrebe joda / lugolove otopine u liječenju mnogih bolesti. Više desetaka godina (50-60-70... godina) se jod / lugolova otopina upotrebljavala u liječenju.

Prije 20-30 godina WHO je "shvatio" da jod "nije dobar" i izbacio ga iz upotrebe.

Iako je upravo nedostatak joda u prehrani krivac za mnoge bolesti, a posebice štitnjače.

Ali WHO je shavatio da se na jodu ne može zaraditi i eto izbačen je.

WHO je "promijenio" zakone prirode i rekao jod više ne funkcionira!!! ...a @m@xim i slični povjerovaše u to...

Danas ljudi izliječe probleme sa štitnjačom upotrebom lugolove otopine (imam više osobno dokazanih slučajeva) a što doktori na to kažu?

Ma to nije od toga, to je slučajno tako ispalo. --- SRAMOTA za medicinsku struku do NEBA!!!

Nažalost mnogi ljudi nemaju znanja sami sebi si pomoći nego su prepušteni takvim liječnicima.

Eto to je jedna od slika WHO i medicinske struke.

EDIT:
A zašto se to tako događa?
Zato što se "znanost" po WHO ne propituje!!!
01.07.2023 | 17:16
@smayoo,

Kako to misliš, nije formalno objavljeno, ja sam čitao tekstove u kojima se tvrdilo da je aspartam kancerogen (tj. konkretno, da uništava stanice mozga) još od vremena kada je on tek ušao u širu upotrebu kao zaslađivač pića (tada ga je koristila samo Coca-cola). A izvor tih tvrdnji nisu bili "Facebook stručnjaci" (tada Facebook nije ni postojao), nego istraživački laboratoriji.

I, možeš malo pojasniti, koliko je to "dovoljno" profita nekome koga interesira samo profit i ništa drugo?!
Ako nekoga zanima samo zarada i ništa drugo, nema te "dovoljne" zarade koja bi bila razlogom za prestanak prodaje nečega. Prodaja staje tek onda kada potražnja nestane.

Ili si htio reći da WHO više nije mogao "skrivati" informaciju, koja i tako nije bila sakrivena nego javno dostupna, i da je "priznao" štetnost aspartama, iako će to vjerojatno prouzročiti pad prodaje pića koja koriste taj zaslađivač i gubitak profita kod proizvođača koji su do sada plaćali WHO-u da ne "otkrije" tu "tajnu" informaciju, koju ja (i ne samo ja, nego milioni ljudi) znam već desetljećima?!
01.07.2023 | 18:11
@m@xym, a što hoćeš? Znalo se desetljećima ali se tek sada reagira jer prije nije bilo interesa.
WHO niti je samostalna, niti je neovisna, već je itekako pod šapom krupnog kapitala što se u pandemini vidjelo.
Danas vjerujem da cijeli UN pod kontrolom krupnog kapitala, da je to organizacija koja radi samo u interesu profita.
02.07.2023 | 01:51
Isplivali su novi dokazi da je Pfizer svaku treću dozu servirao kao placebo!

rumble.com/v2wx3w0-bombshell-one-in-thre...-been-a-placebo.html

Znači, eksperimentirali su na ljudima - jer zašto bi se inače davao placebo toliko širokoj populaciji? No, to se na kraju može tretirati i kao prevara poreznih obveznika koji su to platili kao navodnu zaštitu.

Jedina druga stvar koja je moguća je da su time prikrivali ogroman broj nuspojava... Znači da bi ublažili priču oko nuspojava i da se javnost smiri, jednostavno su počeli gurati placebo.
02.07.2023 | 05:15
Ili im je potrebno kako bi opravdali vrlo kratku zastitu ili da su cijepljeni podlozniji zarazi vise od necijepljenih.
To znaci da budu 1/3 novca vratili kupcima?
Moderatori: Bertone

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 14 sati, 9 minuta
  • cariblanco: Elon postaje gori od Ele Dvornik, nije za vjerovati, mada mu i ja osim širim propagandu, ali čovjek ne može šutjeti na sve ove gluposti :(
  • Zdravac: ht - naknada dodatno na mjesečnu tarifu 4 eur
  • Zdravac: ht podržava multi sim i za apple watch (za galaxy watch već neko vrijeme)
  • Yonkis: iStyle počeo prodavati Apple Watch Cellular model.. Opa bato! Nismo više ograničeni :)
  • drlovric: Ne bih ja podcijenjivoa tako to trziste. Ogromna vecina ljudi u USA koriste iPhone, pa im je i Apple Maps logican izbor :)
  • smayoo: Ajd... Iako... zašto više troše novac na to. Kasne za Google Mapsom 20 godina, a za OSM-om 10.
  • Yonkis: Jeste li znali za Apple Mape na webu? [link]
  • Piko: Skužio, AppleInteligence, kategorizacije u Mailu, Image Playground i sl. se pjavi kada podesim sistemski jezik na Engleski …. Kada je na hrvatskom, toga ničeg nema… Bezveze.
  • smayoo: Podsjetnik, vidimo se sutra u Kokolu u 18h! [link]
  • drpongrac23: Čestitke!!! [link]
  • drpongrac23: Nemam, čak sam ugasio i upalio mob, sve izgleda po starom
  • Yonkis: Ja sam u Zagrebu :)
  • miomika: Nemam....to je zigleda privilegija Amerike i Australije.
  • Yonkis: Nemaš ove kategorizacije na vrhu? [link]
  • drpongrac23: Ja ne primjećujem nikakav update Mail app
  • Yonkis: Zanimljivo da je Mail app dobio update na telefonu ali ne i na iPadu i Macu. Očigledno smišljaju kako to prikazati na većim ekranima.
  • Zdravac: ...sa Apple intelligence
  • Zdravac: OS X Sequoia 15.2 update
  • drlovric: Mail app je fin redesign
  • drlovric: Bez veze je iskreno....niskoristi od svega toga
  • Piko: 18.2 isti ko i prijašnji .... nažalost "Image Playground" nije dostupan u HR
  • Gjuroo: Sam da se pridružim karminama za Šveca. Legenda stojedinice i svih nas koji smo tada bili privilegirani biti dio tog pokreta. Svima nama, koji smo morali slušati Raosa kako s balkona na Trgu viče "Strepiteee!", Radio 101 nije bio samo radio. Švec je bio veliki dio tog pokreta.
  • Yonkis: Pa baš ništa novo osim što se video sad prikazuje full screen na otvaranju. Baš sam to trebao (sarkazam). I naravno, spravci
  • drlovric: Instalira se 18.2 :)
  • hal9000: Linus VOLI novi Mac Mini! Hihihi! [link]
  • Beli: Počivaj u glazbi kume. My Hand Over My Heart...
  • smayoo: RIP. Ostaješ u sjećanju, Švec!
  • smayoo: Stvarno prerano. :/
  • smayoo: O, jebote... :(
  • FiFi: RIP Siniša Švec
  • Borisone: [link]
  • Lihto: prije prodaje
  • Lihto: Jel treba uključiti file vault pa onda formatirati Mac M1 ili je dovoljno erase all content and settings?
  • Beli: Prošla akcija ...
  • Beli: Aplikacija Funkey koja proizvodi zvuk mehaničke tipkovnice od sada je besplatna: [link]
  • dpasaric: Kakav entuzijast!!!
  • zoranowsky: Ajme mrak...
  • Gjuroo: Ludo.
  • hal9000: Izuzetno lijepo za pogledati: [link]
  • cariblanco: Sretan imandan Nikolama...jel vam kapnulo što u čizmu ;)
  • hal9000: Anketa bi trebala imati checkboxes, a ne radio buttons. Za nas koji koristimo više mac-ova. Just sayin'.
  • Yonkis: Kradljivci našli nov način krađe Apple proizvoda [link]
  • zoranowsky: Al me ložite :)
  • Yonkis: zoranowsky - kako reče jedan korisnik M1Pro-a: I think the sweet spot is M2 Pro as of right now. I really don't see a reason to get M3 Pro - it has lower memory bandwidth, less P-cores , and it costs more. But if you're on M1 Pro... Just don't upgrade, there is no point.
  • accom: [link]
  • accom: @zoranowsky, u krivu sam
  • accom: Mislim, da je baš M2Pro najslabiji od svih M Pro procesora, sa više energy efficiency jezgri...
  • accom: Ako često obradjuješ video, onda pro. Sam bi preferirao novije gen. CPU.
  • accom: [link]
  • accom: @zoranowsky Za sve DTP programe dosta ti je air:

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.12 Seconds

Provided by iJoomla SEO