08.12.2023 | 15:17
m@xym kaže:
"Bivši direktor Pfizera" implicira da se radi o osobi koja je bila CEO Pfizera, a ovaj lik to svakako nije bio, iako mu sveznajući anti-vakserski novinari znaju tepati da je "Head of Pfizer research"
Isti taj lik je tvrdio da:
- je epidemija u Velikoj Britaniji gotova i da neće biti "drugoga vala" u 10. mjesecu 2020. godine
- zdravi ljudi ne mogu širiti virus korone
- cjepivo može izazvati neplodnost kod žena
I on, kao i neki naši sveznajući kolege forumaši, misli da između riječi "epidemija" i "povećana stopa smrtnosti" stoji znak jednakosti, iako definicija epidemije uopće ne spominje smrt, ili smrtnost.
Osoba sa takvim stavovima svakako nema pojma o tome što govori, pa taman da je bio direktor cijelog svemira prije 12 godina.
Prvo sam pomislio da ne petljati se jer nema svrhe.
Ali sam ipak preuzeo odgovornost, jer netko mora, ako ne želimo da je jabučnjak pretvori u gomilu komentara kakavi su danas uobičajeni za index, jutarnji i slične novina, i dajem svoj glas protesta za ovakav niski diskreditirajući pristup.
Nakon mnogo ovakvih upisa od kada je situacija s koronom ovaj je još jedan u nizu.
Međutim, ovaj je stepenicu iznad tvojih dosadašnjih sposobnosti kako nekoga diskreditirati kada ti ne odgovara to što ta osoba kaže.
Brate, tako ladno ko špricer, ne obazreti se što je čovjek sve nabrojao u ovom videu nego se još ići potruditi naći kako nije bio direktor jer se tako samo implicira po tvom sudu, iako on to ne navodi u svom predstavljanju to može samo naš uvaženi kolega @m@xym.
Pretpostavljam da sam sebe nekad iznenađuješ.
Ti bi, ako nisi, bio najplaćeniji odvjetnik za obranu kriminalaca.
Tako diskreditirati čovjeka, tko to može?
Pa @m@xym, naravno!