PlayStation 5
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

PlayStation 5

24.03.2023 | 17:57
Da li vozite sa volanom ili nesto drugo?
26.03.2023 | 00:31
Drow kaže:
Da li vozite sa volanom ili nesto drugo?

Kontroler u prostoru, znači ne s "gljivama", nego žiroskopska kontrola naginjanjem.
26.03.2023 | 00:33
Možda bih trebao ohladiti kočnice?

27.03.2023 | 06:53
Meni je s volanom potpuno drukčije nego s kontrolerom. Bolje je!
02.04.2023 | 00:34
De Tomaso Pantera!

02.04.2023 | 16:34
Da li je to stražnji pogon? Muka za vožnju! Nešto kao Lancia Stratos!
02.04.2023 | 19:48
drpongrac23 kaže:
Da li je to stražnji pogon? Muka za vožnju! Nešto kao Lancia Stratos!

1971. godište, nema niti ABS, teško se vozi dok se ne uloži hrpa para u tuning.
02.04.2023 | 19:49
Evo jedna za Djuru!

Moram ti priznati da se Sierra Cosworth sjajno vozi, divan auto!
06.04.2023 | 01:04
Od Japanaca, Nissan GT-R je van konkurencije, kakav auto!

A probao sam i ovu rally legendu, Celica 4x4... možda joj fali malo snage, ali ponaša se sjajno...

A tu je i stari GT-R, isto je sjajan...

09.04.2023 | 01:04
Baš je dobro!

09.04.2023 | 07:41
Izbacili i volan, za sada najskuplji dio uvjerljivo za PS5.
U SAD-u 700 dolara.
09.04.2023 | 18:49
Za manje se da kupiti kompletan stup volana s elektromotorom koji bi se dao isprogramirati da ti pruža otpor kao da voziš stvarni auto, a kad ti dojadi, ugraditi ga u stvarni auto...

Ne vjerujem

EDIT: komplet stup volana s motorom i kontrolerom ide za 120-130 eura (dostava uključena) za suzuki wagon R (opel agila) koji je izuzetno popularan, jer traži samo ulazni signal brzine kretanja (i to kao sinusni signal!) bez ikakvih petljanja s canbusom i ostalim komplikacijama...
10.04.2023 | 14:36
Monovolumen za daleka obiteljska putovanja, znam da je to više Smayootova domena, ali ovoj sam Toyoti dao osobni "touch" s tuning doradama vrijednijim od samog auta. Tada se čak i ne vozi loše, pobjedio sam na par utrka!

11.04.2023 | 22:32
Da li ima mozda i Grid Girls?
Auta ne nedostaje.
11.04.2023 | 23:33
Nema, a možda i bolje s novim "woke" trendovima, tko zna što bismo dobili...

Evo zato jedna modificirana 4C za "Grupu 3".

12.04.2023 | 16:08
Pa ti ni u igrici ne voziš niš drugo osim Alfe??! Čak ni za probu?
12.04.2023 | 17:51
Djuro genijalac kaže:
Za manje se da kupiti kompletan stup volana s elektromotorom koji bi se dao isprogramirati da ti pruža otpor kao da voziš stvarni auto, a kad ti dojadi, ugraditi ga u stvarni auto...

Ne vjerujem

A svako ima svoje gušte.
Onaj lik čiji sam video stavio na prošlom postu ima monitore koji sami koštaju više od $700.
I onda se hvale u nekakvim setup warsima kako im izgleda gaming setup.
Primjerice ovo:
12.04.2023 | 21:11
Djuro genijalac kaže:
Pa ti ni u igrici ne voziš niš drugo osim Alfe??! Čak ni za probu?

Ma nije istina, par poruka prije sam ti nahvalio tvoju Sierru Cosworth! Kakav auto, kako lijepo ide, kako je poslušna, kako u ravnoteži, divno se vozi!
13.04.2023 | 07:08
Nije sierra cosworth moja... BTW, taj Cosworth YB motor je noćna mora za posjedovanje. Dijelovi za njega se plaćaju suhim zlatom, traju ko sendvič s jajima po ljetu kad je vani 40C, a motor je nemoguće zabrtviti da non-stop nekaj ne kaplje, slini ili curi...
13.04.2023 | 20:18
Djuro genijalac kaže:
... a motor je nemoguće zabrtviti da non-stop nekaj ne kaplje, slini ili curi...

Pa zato ju i hvali, navikao se na to i osjeća se ko doma
15.05.2023 | 00:50
Kupio polovni MiTo s 89.000 km, uložio u njega još tri puta koliko je koštao i sada ima preko 280 ks i izgleda bomba!

MiTo je inače "ženska Alfa", ali ovako sređen mi je sasvim ok, mogu se vidjeti u njemu!

Od egzotika, nabavio sam Ferrari La Ferrari, vrlo je skup i može ga se kupiti samo uz pozivnicu od Ferrarija, a koju ponekad dobijete na tomboli.

Očekivano, odlično se vozi!

U zadnjem updateu su dodali i legendarni Jaguar XJ 220, jedno vrijeme najbrži serijski automobil na svijetu.

Mislio sam da će biti nevozljiva raketa, ali kada ga se malo dotjera sasvim je upotrebljiv i za ozbiljna natjecanja.

Ako netko ima san da vozi "safety car", može i to, došao sam do izvrsnog Nissan GT-R Nismo Safety Car modela i auto je zvijer:

Ipak, kada je ozbiljan posao u pitanju, i dalje mi je najdraža 155-ica!

15.05.2023 | 08:42
Meni je napokon došla PS5 konzola i Samsung TV. S obzirom da moj malac stalno želi na konzolu, dodatno sam mu uzeo i 24" Samsung monitor, Oddysey serija sa zakrivljenim ekranom, pa smo na njega spojili plejku.

Igramo Gran Turismo Sport, a kad se ukaže prilika, uzimam GT7. Čekam popust na PS store-u, nekako izbjegavam fizičke medije, iako ga ima po oglasima već za 40€.

Davore, ako nije komplicirano, kako dobiješ van slike iz igre koje stavljaš ovdje gore na forum? Kako ih iz plejke importirati na Mac?
Prilozi:
15.05.2023 | 09:00
Meni su fizički mediji baš prednost, ne samo da fora izgledaju, nego kasnije igru možeš i prodati ili posuditi prijatelju.

Screenshote opalim "share" na Twitter i onda linkam ovdje.
15.05.2023 | 09:36
Na XBOXu su sreenshotovi dostupni u XBOX mobilnoj aplikaciji pa pretpostavljam da je isto i na PS5.
15.05.2023 | 11:59
Istina Riba, ima u PS mobilnoj aplikaciji za iPhone ta opcija. Hvala na pomoći.
09.11.2023 | 14:22
Kako izbacuje Apple svoja čuda (a zaista su čuda, ovaj iMac M3 bi mi došao tako dobro ko budali šamar ), tako je i SONY izbacio novi PS5 Slim - iako se ne zove službeno tako.
Hoće li izaći i Pro, ne znam.
Ovaj je manji, ima četiri umjeto dvije ploče koje se mogu maknuti, i Blue Ray drive koji se natakne ili makne doslovno stiskom na tipku eject.
Ukratko, manji je, tanji je, ima optički ulaz koji se može skinuti po potrebi, nema vertikalni stalak već samo dva prozirna horizontalna.
Unatoč svemu tome - ovaj čovjek nije oduševljen novime.
Iskreno, ni ja ne znam šta da mislim.
09.11.2023 | 14:25
Ima li itko prijedlog za TV do 55" i cijenovni rang 600 € a da ima taj HDMI 2.1, 120 Hz refresh rate, VRR i sva ta čuda koja traži i prvi PS5 - ili takve telke još uvijek ne stoje manje od somića jura?
09.11.2023 | 14:36
Evo slika sa video klipa kome se neda gledati sve.
Osam komada ukupno:

Usporedba.png

Usporedba1.png

Usporedba2.png
09.11.2023 | 14:36
Još tri:

Usporedba3.png

Usporedba4.png

Usporedba5.png
09.11.2023 | 14:37
Zadnje dvije:

Usporedba6.png

Usporedba7.png
Moderatori: Bertone

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 5 sati, 31 minuta
  • drlovric: Za sta ti konkretno mirroring sluzi? Ja mu nisam nasao primjenu :/
  • stefanjos: affinty na popustu 50%. ja sam si uzeo novu licensu. do sada sam bio na v1
  • stefanjos: tako da, meni je to top feature
  • stefanjos: ja imam australski app store i iphone mirroring koristim svaki dan
  • drlovric: To ces probati jednom i nikad vise. Nema razloga za biti razocaran :)
  • Zdravac: - NIJE :/
  • Zdravac: Jel proradio iPhone Mirroring? :)
  • Yonkis: iOS 18.1.1 / macOS Sequoia 15.1.1 [link]
  • kupus: pretpostavljam da to ide meni, znaci fino radi.
  • kupus: hahaha
  • drlovric: Znas kako lijepo klepece. Mozes i mijenjati zvuk. Merak pravi ????????
  • kupus: svejedno hvala smayoo
  • smayoo: Ma nemoj me zajebavat... :D
  • drlovric: Prekrasna aplikacija ako zelite zvuk fancy mehanicke tipkovnice :) [link]
  • drlovric: I ja to ocekujem. Na proljece cu u USA i iskreno se nadam da ce izaci do tada. Da donesem makar dva komada :)
  • Borisone: Osim ako nisi na ti s Tim Cookom, najbliže nagađanju kada je: [link]
  • VanjusOS: zna li netko, hoće li izaći uskoro Air sa M4 čipom?
  • smayoo: Pokušao sam, ali sam odustao kad me zavrtio u krug s registracijom i sign-inom na Epic games. Najprije kaže da može iskoristiti moj AppleID, kad napravi login preko AppleID i kažem da ne želim pokazati svoj AppleID onda me opet svejedno traži login. Tako da... sorry, ne bih.
  • kupus: hvala
  • kupus: moze li netko probat ovaj besplatan virtualan masterpiece na m macovima? [link]
  • ping: @drlovric imaš besplatne konvertere na netu pdf to excel ili konvertiraj u jpeg pa potrazi online free konverter ocr to excel
  • drlovric: nemam Acrobat....smo PDF Exprt i Wondershare.... Raspadne se na oba
  • drlovric: Daj mi mail na poruku pls, pa da ti posaljem....a kakav Pentagon, prosla su ta vremena, glupost neka :)
  • Zdravac: negdje ju uploadaj, pošalji mi link pa ak hoćeš, da vidimo kak će ispasti (osim ako nisu neke secret Pentagon pi*darije :)
  • Zdravac: @drlovric - "export to excel" ?! Adobe acrobat
  • drlovric: Imam fakturu u PDF, htio bih od nje napraviti Excel file. Sta da radim? :)
  • mariolino1971: Pozdrav. Pokušavam poslati oglas no stalno dobivam poruku 413 Request Entity Too Large. U čemu je problem?
  • kupus: UK korisnici vs Apple [link]
  • Yonkis: Jeste li znali da se iPhone sam reboota ako nije otključan u 72 sata? [link]
  • Yonkis: jeste čitali komentare na [link]
  • Ender: takodje zainteresovan za neki IPTV, predlog moze u PM.
  • cariblanco: Ako hočeš ja ti svog "provajdera" kojeg koristim 4-5 godina, pošaljem na pp ?
  • cariblanco: Kako veli Zdravac dobar iptv za 10 E i imaš sve i gdjedaš od kud hočeš. Meni je to jako važno pošto puno putujem, trebam samo dobar net i mirna bosna
  • drlovric: Moj Telemach nema Arene vec Sport Klubove....ali postoji kabelska u zgradi koja ima Arene, preko koaksijalnog kabela.... Pa sam se tehnloski vratio deteljece unatrag. Ali radi evo :)
  • Zdravac: Ali to je paket ex yu kanala, nema samo sport vec sve
  • Zdravac: Kvalitetni, koji mogu preporučiti 10 eur/mj
  • Zdravac: Ima, iptv
  • kupus: hometv to go ili kako već
  • kupus: znači ide i eronet aplikacija
  • kupus: u bih prava ima arenasport ako se ne varam
  • drlovric: Jel ima neki nacin da se HNL Supersport liga gleda online? Neki app? Streaming? Iptv?
  • cariblanco: Prošlo iz petog pokušaja...bit će da je Riba na suhom ;)
  • cariblanco: Zašto mi neće primiti odgovor o ogulinskom zelju...klikam tri puta i ništa, a regan sam ?
  • Riba: Ali vjerojatno je ista prica kao i sa Studion.
  • drlovric: Raskopali su novig Minija. Izmjenjiv je disk. Vjerojatno radi njihove SKU ustede, ne radi korisnika. Uglavnom nije zalemljen.
  • kupus: nije, to je isto kao i apple.hr
  • zvone: Imaju apple.hu. Valjda je to istyle.
  • kupus: samo hoće li ti htjet prodat minija s 256gb storagea, to je pravo pitanje :P :)
  • kupus: a imaš i našeg dpasarica s foruma, pa se njemu javi. vjerujem da ti može složiti konkurentnu cijenu
  • kupus: imaš translate u browseru, čak i u firefoxu od ne toliko davno

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.38 Seconds

Provided by iJoomla SEO