11.11.2024 | 09:57
Meni je dobar, .... nema neki primjetni lag ... jedini lag koji sam uočio je prilikom pokretanja MortalCombat 11 .... u prvoj minuti igre .... smrzne se slika na par sec (5-10) i ja "pokojni"
... nakon toga sve radilo glatko, na ostalim igrama se to nije uočilo ...
Tu i tamo ne probudi PS iz sleep-a, no reconect to uglavnom riješi, jedino što moraš čekat minutu-dvije da se sve upogoni .....
Čak sam probao i remote, van lokalne mreže, te čak i tu radi korektno ... računaj da ja imam doma 2/1GBit i ping na routeru cca 1-2ms, a PS mi je na WiFi pa je ping malko veći, a brzina malko manja od maksimalne moguće i spajao sam se preko hotspota na mobitelu na 5G mreži, cca 200 km od kuće.
Sve u svemu, ja sam zadovoljan. Lijepo radi, slika je odlična, ergonomija također, trajanje baterije je OK, lag je (meni) neuočljiv ... zvuk je "meh" ... radi, ali spojiš dobre slušalice (žicom, jer BT ne radi za to, ja imam JBL Live 770 NC koje mogu i BT i žicu koristiti) i sve super ...
Gledao sam da uzmem bežične Sonijeve sa "PlayStation Link wireless" za gaming da se riješim žice .... ali su preskupe i osim proprieraty bežične tehnologije ne dobijem ništa što već nemam na drugim slušalicama, a osim spomenutih JBL naglavnih imam i AirPodsPro pa još jedne slušalice samo za gaming su nepotreban (veliki) trošak i od toga sam odustao ....