29.02.2024 | 09:55
dpasaric kaže:
IgorD kaže:
A opet vezano uz Apple, ako uzmemo u obzir koliko je kovid zakomplicirao posao za sve multinacionalne kompanije kao što je Apple, ne mogu uopće ni pomisliti zašto svi ti ljudi šute?
U samom startu je Elon tvitao da su covid testovi namješteni ili nepouzdani ...
Kada se nakon kupovine otkrilo da je CIA zaposlila 20-ak ljudi u Twitteru, da su čak imali svoj interni Slack kanal, onda se stvar počela odmotavati, a njegova anticenzura ih je jako žuljala. Za početak su mu poslali razne inspekcije u tvornice i maltretirali ga indirektno. I zatim su ga očigledno ucijenili jer ga nisu mogli potplatiti. Vidio si što je morao učiniti da ga dijelom puste na miru - bio je prisiljen, totalno od nikuda, namjestiti njihovu WEF-ovku Lindu Yaccarino da bude CEO. Ona, je naravno stara Schwabova igračica. Čime su ga ucijenili - tko zna, kod njega je toga koliko hoćeš - od gomile super unosnih poslova s državom i vojskom, pa do EU zakona kojima bi mu zabranili rad ako ne uvede jaku cenzuru. Sve s Elonom je dosta lako objasniti.
Zdrava logika očito ne igra ovdje.
Testovi su namješteni? Radi se o tvojoj ideji da Pfizer NAMJERNO širi smrtonosni virus a ti opet po nečemu što je tek relativno povezano.
Pitanje - Kako to Elon nije na sav glas urlao da Pfizer namjerno širi virus?
Odgovor: U samom startu je Elon tvitao da su covid testovi namješteni ili nepouzdani
Mislim, svaka čast. Kad te učiteljica pitala koji je glavni grad Francuske ti bi odgovorio da je glavni grad Španjolske Madrid pa kad bi dobio kolac išao si okolo i pitao ljude, pa kako, što nije Madrid glavni grad Španjolske??!
Ali to je tvo način rasprave ovdje.
Kad sam naveo Muska i Apple mislio sam i na sve ostale velike igrače koji trpe strahovite gubitke zbog pandemije, ali oni se
ne bi šteli mešati vu politiku kako kažeš. Muska su ucijenili? Jesu li i Kinu nekako ucijenili? Ovi tamo su zatvarali miljunske gradove na mjesec dana i i gubili stotine milijardi eura ili dolara ali nekako je to ok jer je pfizer zaradio nešto novaca koje je onda potrošio na to da potplati sve političare i evo i CIA radi za njih po tebi a i Kina je nekako u igri.
dpasaric kaže:
I zatim su ga očigledno ucijenili jer ga nisu mogli potplatiti.
Eto tako se može objasniti zapravo sve. Kennedy i njegove spike o biolabovima u Kongresu - Rusi su ga očito ucijenili. Roger Waters? I njega su Rusi ucijenili. John Mearsheimer, i njega su ucijenili. Vidiš kako je to lako.
Gore si naveo da ako je Ukrajina dozvolila špijunske baze onda je to dozvola i za sve ostalo što bi Amerima palo na pamet.
Mislim da je potpuno besmisleno pokušavati pobuditi osjećaj za proporciju ili realne vrijednosti u raspravi s tobom pa je najbolje da i ja koristi takve akrobacije:
Rusi su rekli da su sami srušili A50 u siječnju. Zatim su Rusi opet rekli da su sami srušili još jedan A50 u veljači, nisu Ukrajinci, oni to nisu sposobni. Ruska protuzračna obrana je to napravila greškom. Rusi su sami oborili svoje skupocjene avione.
Ovo dokazuje da su Rusi sami probušili Nordstream.