19.03.2022 | 17:47
dpasaric kaže:
tino1 kaže:
Toliko tema različitih boja, a ovaj seronja o svemu zna fundirano. Odakle mu vremena da sve to nauči? Odakle mu sve informacije koje ima?
Kako je zaradio svoj novac?
Nije on samo on, Russel je cijeli tim ljudi, oni su kao mala novinska agencija, btw tek nedavno sam saznao da je on hodao s Katy Perry!
Bez obzira na svoju vrlo razuzdano-neformalnu pojavu, sjajan je analitičar i lucidno povezuje stvari, teško ga je uhvatiti da se zezne i nešto krivo kaže. Kada sam ga prvi put slušao bilo je "ma tko je sada ovaj mesija-gulanfer", ali kada odbacim predrasude tog tipa i slušam što govori, ništa on nije u krivu.
Obzirom koliko ga često stavljaš, čovjek bi pomislio da si upoznat sa njegovim likom i dijelom već dulje vrijeme i da si ga odavno upoznao kroz TV, kino ili komediju.
Sa Katy Perry nije bio samo u vezi, bili su oženjeni.
Koliko se sjećam, romansa nije trajala dugo.
Russell Brand je kronološkim redosljedom: komičar, TV voditelj, glumac, YouTuber.
Danas se procijenjuje da ima oko 15 milijuna dolara na računu.
Filmovi u kojima je glumio su tipični filmovi u kojima glume komičari kada postanu poznati.
S tim da on "glumi" i danas.
Od filmova u kojima je baš glumio među poznatijima je Arthur, no nikako jedini.
Dok danas pak, posuđuje glas karakterima u animiranim kino filmovima.
No najviše vremena troši na YouTube i tu se zaista trudi biti što je moguće više objektivan i imati što je moguće više provjerene informacije.
To nema greške.
On i Dave Chapelle su
natjerali gledatelje da skuju frazu "
kada se hoću nasmijati gledam vijesti, a kada se želim informirati gledam komičare".
Ljudi ga mogu mrziti, voljeti - ali čovjek je iznimno inteligentan i zna što hoće, kada hoće to i ostvari.
Osobno, meni je Dave Chapelle ipak draži.
Ništa do Russella, jednostavno teme koje Chapelle obrađuje i kako ih obrađuje mi bolje
sjednu nego ove koje uzme i kako ih obradi Brand.
Stvar ukusa, ničega drugog.
No i jedan i drugi su današnja verija zaista onoga što se nekada zvalo - novinarom.