01.09.2024 | 06:39
dpasaric kaže:
Nije li malo čudno da bi Musk, eto tako jer je lud i iracionalan, baš u Brazilu ne želio imati ured,
Molm te, nemoj izvrtati činjenice. On JEST IMAO ured u Brazilu, a kad je prvi put taj ured trebao biti pozvan na odgovornost, onda ga je UGASIO.
Btw, istražio sam u čemu je bio problem: ovaj sudac je zapovijedio gašenje accounta koji su bili za Bolsonara i nakon što je on izgubio izbore, širili su priču da su izbori pokradeni i da Bolsonaro NIJE izgubio izbore. Dakle, navlas identična priča kao s Trumpom. Vidjeli smo kud je to odvelo u SAD.
Ja sam izuzetno daleko od bilo kakve cenzure i podjarmljivanja, ne ogovaram susjede i suradnike na poslu, BMK kako tko privatno živi, ima pravo na to, ali ovakvo širenje neistina i laži i potkopavanja vjerodostojnosti osnovnog stupa demokracije (smjenjivost vlasti prema unaprijed definiranom procesu koji se zove slobodni izbori) ne ide ni približno u kategoriju slobode govora.
Sloboda govora za sobom povlači i odgovornost zbog izrečenog, možemo li se složiti barem oko toga?
Moje pitanje, koje je cariblanco ponovio o olajavanju tebe i tvoje firme preko bilo koje masoven platforme si preskočio. Dakle, još jednom: bi li, da te netko krene ocrnjavati (jasno, neutemeljeno, varijanta vuk-lisica gdje je on glasniji od tebe) iz bilo kojeg razloga javno, te ti time krene ugrožavati egzistenciju, isto doživljavao kao njegovo pravo na slobodu govora? Pusti sad WEF, Schwabba, Gatesa i ostale priče; govorim konkretno o tebi i tvojoj obitelji?