04.10.2023 | 11:31
Djuro genijalac kaže:
Kloba, inicijalno je donirao terminale koji su NAKNADNO plaćeni od strane SAD. Sve ostalo se plaća normalno (promet plaćaju EU, SAD i Ukrajina) kao i da ti i ja uzmemo Starlink za doma. Dakle, kad sad podvučemo crtu, nije dao ništa, sve je naplatio. Recimo da je u početku pomogao kreirati potražnju za uslugom 'tipa MaxTV prva tri mjeseca za 1 kunu, dalje normalno plaćanje' (karikiram, jasno)
Ma sve pet, Djuro.
Barataš temom Musk, kao i svim ostalima (da se ne lažemo) puno bolje, opremljenije informacijama, i na koncu stručnije od mene.
Danas ću početi slušati tu
audioknjigu od Isaacsona pa ću po završetku iste vjerojatno biti upućeniji na temu samog Elona Muska.
Ukratko, znam da ne znam.
Iznio sam svoj neki opći dojam.
Prvo mi je tip bio OK, pa mi je prešao u neku "
njah" fazu, a sada mi se neki njegovi baš potezi uopće ne sviđaju.
Ovo ruganje Zelenskom, čemu to?
Čovjek je u ratu sa troduplo jačom silom, ima gubitke koji se mjere i stotinama tisuća mrtvih i ranjenih, a ti ga hebeš meme-om?
Ili kada se je na sličnu foru ismijavao Rimca i Neveru, siguran sam da znaš i za to.
Ono famozno LOL na rekorde koje je taj auto obavio.
Pa mu je ovaj vratio sa ROFL na neke Tesline spike.
Nije sada Rimac tema niti je isti "zlatan" zato što je naš, ali da Musk zaista cijeni Teslu kao čovjeka valjda bi povezao da je ovaj iz iste regije kao i čovjek po kojem naziva svoj automobil; koja nema autoindustriju, pa ga barem ne bi otvoreno "podhebavao" na Twitteru (X-u) po pitanju električnih automobila.
Na koncu, mislim da Rimac o istima zna više nego Musk.
Ponavljam, sve to ja tek
mislim.
Znači, imam utisak - odnosno ne znam sigurno.
Musk mi se čini kao hodajući novčanik koji puca lovu na vlasite interese (ne nužno loše, dakako) tipa SpaceX, Tesla (koju je kupio i sam rekao da bi je nazvao "Edison" da se njega pita) itd.
Ma.
Ne zamaraj se mojim mišljenjima.
Ona su kao anus, ima ih svatko.