30.10.2007 | 20:28
Znam da ova tema nema izravne veze sa apple racunalima, ali bi se isto tako slobodno mogla svrstati pod hardware.(svejedno, stavih je pod razno)
Naime, kako dosta vremena provodim za racunalom, sto na poslu, sto kod kuce, a i drugdje...
, jako mi je vazno zdravlje moje kraljeznice.
Zanima me vase misljenje ili pak preporuka, koji radni stolac koristiti za navedeno (osim rada za kompom, ide i dosta citanja)?
Malo sam gledao po raznim ducanima namjestaja, i pomalo sam razocaran cijelom ponudom.
Netko je spomenuo Herman Miller Aeron stolac (
www.msan.hr/default.aspx?tabid=2278&...p;amp;articleId=1617 ) (ali, cca. 10k kuna + pdv mi je nekako previse, kad je na amazonu isti 800 USD). Slican njemu je i Okamura Contessa (
www.okamura.co.jp/english/product/office/contessa/index.html ), ali se nekako bojim da je i njegova cijena prevelika.
Znam da pucam previsoko, ali, kako rekoh, zdravlje mi je veoma vazno, pa je bolje danas platit vise, da za 10-20 godina ne moram placat terapije u toplicama ili sl.
Ima li itko ideju za kakav dobar stolac (da je dobavljiv u HR, i da se moze isprobati, a da ga ne moram naruciti)? Okolica Splita bila bi zgodna...
Voljan sam iskesirat nekih 3-4k.
Takoder, zanima me sto koriste ostali, za koju cijenu i kako ste zadovoljni.
POzdrav!