21.07.2014 | 22:05
Što nije greška? Ako si pokušao uploadati neku sliku, molim te pazi na format (JPG, PNG) i veličinu (megabajte i piksele).
Ne kužim baš kako je to tako mrak dobra fora? 10€ mjesečno nije baš mala cifra. Toliko me u prosjeku košta voda svaki mjesec. Odvoz smeća mi je 2/3 te cifre. HTV pretplata je manje od 10€. Pay TV mi je isto manje. To je 120 € godišnje. Toliko me cca košta polica osiguranja za kuću i sve u njoj.
Nijedan softver kojeg koristim (a sve koji nisu besplatni sam platio!) me ne košta 120€
godišnje.
Wikipediji (koju koristimo svi u kući gotovo pa svakodnevno) doniram svaki mjesec 35 Kn. To je više nego duplo manje od ovog iznosa.
MS Office paket mi prvenstveno ne odgovara jer besmisleno ždere resurse (CPU i RAM) čak i za sasvim trivijalne poslove. Još dok sam u uredu koristio Windowse, na njima sam vrlo efikasno mrzio još Office 2007 (o ovim kasnijima da i ne govorim), ne zbog ribbona, nego zbog toga što bi mi Word, Excel ili PowerPoint ugušili komp jače od AutoCAD-a
1TB cloud storage zvuči drama dobro za nekog tko to treba. Ja inače ne simpatiziram cloud storage radi sigurnosnih problema, ali na stranu to - jednostavno ne znam čega bih to uopće uspio natrpati u cloud pa da se nakupi 1 TB. Treće - kakva mi korist od tog clouda uz internetsku vezu kakva mi je pretežno na raspolaganju?
60 minuta na Skype, hm, ajde to je zanimljivo, pod pretpostavkom da vrijedi za bilo koji landline bilo gdje na svijetu (a ne u mojoj lokalnoj zoni), makar mi je opet teško zamisliv scenarij u kojem bi to uspio potrošiti.