Nejbolji program za rad za prženje
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Nejbolji program za rad za prženje

15.05.2006 | 04:40
Evo dosad sam zadovoljan a roxio toast titanium 7 ali dali postoji neki program kod kojeg je normalno riješeno multisession prženje jel kod toast titaniuma mi se umijesto jedno cda počnu mauntat sessioni?
15.05.2006 | 04:45
Ja sam nekad davno koristio Dragon burn NT, ali nisam siguran da li to podrzava.... Probaj pogledati
15.05.2006 | 05:06
E da i malo OT: Probajte držat shift dok stisnete f11 ili f10. Koji god vam služi za expose.
16.05.2006 | 23:07
krugoval je napisao:
E da i malo OT: Probajte držat shift dok stisnete f11 ili f10. Koji god vam služi za expose.

Vidim da si otkrio male tajne velikih majstora kuhinje. Drži shift i za ostale uobičajene radnje kao što je minimiziranje prozora npr.
16.05.2006 | 23:24
Ja drzim shift citavo vrijeme dok radim jer mi je masina prebrza.
17.05.2006 | 03:56
uuuuuu F A C O
17.05.2006 | 04:07
Riba je napisao:
Ja drzim shift citavo vrijeme dok radim jer mi je masina prebrza.

Pih, neznalico! Ako držiš SHIFT cijelo vrijeme, onda si stalno u Safe Bootu a da to ni ne znaš! A to ti nije isto kao normalan boot!!!!

Radije stisni CAPS LOCK.
http://www.silverhairs.co.uk/caps%20lock%20off.jpg

Nego, koji ti je to stroj prebrz? Cube na 450 ili Pismo na 300mhz?
17.05.2006 | 04:17
mika je napisao:
uuuuuu F A C O

uuuuuuu F A C O
17.05.2006 | 04:22
gfi je napisao:
mika je napisao:
uuuuuu F A C O

uuuuuuu F A C O

uuuuuuuuuuuuuuu a baš si mogao biti kreativniji F A C O!

17.05.2006 | 04:22
LOL... Vanja, vidim da si danas dobre volje
17.05.2006 | 04:26
mika je napisao:

Yihaaaaa! Da je Breed platio svoj telefonski račun za prošli mjesec, sada bi napravili darmar od ovog ćumeza. Od ostalih članova niškoristi za podizanje atmosfere, osim ako....

Mika??! You look at me? Look at me??

Hajmo življe malo, što volim biti OFFTOPIC!

17.05.2006 | 04:26
Vanjuška je napisao:
gfi je napisao:
mika je napisao:
uuuuuu F A C O

uuuuuuu F A C O

uuuuuuuuuuuuuuu a baš si mogao biti kreativniji F A C O!

a gle buraz trudim se.
poant je bio da te zekam a ne nerviram, ali kad si u pms-u sta cu ti ja... sorry
17.05.2006 | 04:27
vidim te, vidim se, kreveljiš se ko mali majmooon, kako bi Aki rekao
17.05.2006 | 04:29
gfi je napisao:
a gle buraz trudim se.
poant je bio da te zekam a ne nerviram, ali kad si u pms-u sta cu ti ja... sorry

Ma tko se nervira? Odi malo do okulista ili neka te Mika poduči što su to smajlići

Ma zezam se, zezam tebe, malo te spustim, pa te podignem Život je more....

17.05.2006 | 04:32
Vanjuška je napisao:
Riba je napisao:
Nego, koji ti je to stroj prebrz? Cube na 450 ili Pismo na 300mhz?

Pih, Pismo je davna prošlost, ali Cube je pimpan. Vi gore na sjeveru se ne znate opustiti! Čemu žurba?
17.05.2006 | 04:33
ma da bih rijec rekao, a ko je taj mika uopće i zasto se ubacuje u forum?
reci cemo ribi da ga otkotrlja odavde...

debeli

a i sta fali mojim smajjliccima?????
17.05.2006 | 04:36
Riba, sve ih kotrljaj odavde!
17.05.2006 | 04:37
pameti, ko i tebi uostalom
17.05.2006 | 04:37
Hej da li sam vam spomenuo nadimak koji je miki dala baba od moje zene?

17.05.2006 | 04:43
Riba je napisao:
Čemu žurba?

Zima dolazi......
(Zimnica, žetva, košenje, cjepanje i ostale ljepote...)

A traktor i kombajn su u defektu!

17.05.2006 | 04:55
gfi je napisao:
a ko je taj mika uopće i zasto se ubacuje u forum?

Tko zna, ima tu veze i onaj neki Miomika. Sličnost je prefrapantna da bi bila slučajna. Dvojni identitet? Shizofrenija?

Ipak, mislim da je to samo svekolika zavjera Masona i Sionskog priorija....

17.05.2006 | 04:58
Dajte ljudi svi ste u qrcu! Brzo paliti full verziju Jets'n'Guns i rasturiti sve zivo i nezivo!
17.05.2006 | 05:01
GANDALf je napisao:
Dajte ljudi svi ste u qrcu! Brzo paliti full verziju Jets'n'Guns i rasturiti sve zivo i nezivo!

Jel to čemu? Nekak mi se ne da skidati, a još sam ljeniji googlati o čemu se tu radi
17.05.2006 | 05:03
Jel ima za to serial??
17.05.2006 | 05:56
Vanjuška je napisao:
GANDALf je napisao:

Jel to čemu? Nekak mi se ne da skidati, a još sam ljeniji googlati o čemu se tu radi

Pucačina, definitivno su pretjerali sa eksplozijama. Ali da je sočno, je.
17.05.2006 | 06:15
Vanjuška je napisao:
gfi je napisao:
a ko je taj mika uopće i zasto se ubacuje u forum?

Tko zna, ima tu veze i onaj neki Miomika. Sličnost je prefrapantna da bi bila slučajna. Dvojni identitet? Shizofrenija?

Ipak, mislim da je to samo svekolika zavjera Masona i Sionskog priorija....

da, ja sma onaj zli brat blizanac.....

joj vanjuska.....kad te...
17.05.2006 | 20:49
miomika je napisao:
joj vanjuska.....kad te...

Obećanja, obećanja, gospodine Obećanoviću!

19.05.2006 | 21:20
Što je dečki? Gotovo? Nema više? To je to?

Ja sam razočaran....
19.05.2006 | 21:36
Vanjuška je napisao:
mika je napisao:

Yihaaaaa! Da je Breed platio svoj telefonski račun za prošli mjesec, sada bi napravili darmar od ovog ćumeza. Od ostalih članova niškoristi za podizanje atmosfere, osim ako....

Mika??! You look at me? Look at me??

Hajmo življe malo, što volim biti OFFTOPIC!

O čemu se uopće radi ovdje ? O nepoznavanju engleskih idioma ?
19.05.2006 | 22:11
Breed je napisao:
O čemu se uopće radi ovdje ? O nepoznavanju engleskih idioma ?

Čekaj samo da ti donesem posla - hrpa idioma tu i tamo, pa se plači!
Plačipi<beeep>o!
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1
  • 2

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 2 dana, 7 sati
  • jmustac: poslano
  • Riba: Javi se meni s detaljima.
  • jmustac: kako obrisati profil na ovom forumu?
  • rusty: @marioart - ovisi o hipervizoru, ali ukratko da. Moguće je dobiti emulaciju x86 na ARM bare metal stroju. UTM hypervisor kojeg osobno koristim nudi u mogućnost. Jasno, to zovu emulacijom, ne virtualizacijom ali eto
  • marioart: @rusty .. moze li se ikako dobiti x86 win kroz virtualizaciju?
  • stefanjos: drlovric. pa odgovaranje poruka na aplikacijama koje namu mac app i ako se puni da ne secem po mob, rijesim preko maca i to je to
  • rusty: Virtualizacija bi bio moj odabir, e sada da li je besplatno ili ne, ovisi o tome kako ćeš tu kopiju licencirati
  • VanjusOS: ima li nekakav besplatni način za imati Windows na Macbook sa M čipovima?
  • drlovric: Za sta ti konkretno mirroring sluzi? Ja mu nisam nasao primjenu :/
  • stefanjos: affinty na popustu 50%. ja sam si uzeo novu licensu. do sada sam bio na v1
  • stefanjos: tako da, meni je to top feature
  • stefanjos: ja imam australski app store i iphone mirroring koristim svaki dan
  • drlovric: To ces probati jednom i nikad vise. Nema razloga za biti razocaran :)
  • Zdravac: - NIJE :/
  • Zdravac: Jel proradio iPhone Mirroring? :)
  • Yonkis: iOS 18.1.1 / macOS Sequoia 15.1.1 [link]
  • kupus: pretpostavljam da to ide meni, znaci fino radi.
  • kupus: hahaha
  • drlovric: Znas kako lijepo klepece. Mozes i mijenjati zvuk. Merak pravi ????????
  • kupus: svejedno hvala smayoo
  • smayoo: Ma nemoj me zajebavat... :D
  • drlovric: Prekrasna aplikacija ako zelite zvuk fancy mehanicke tipkovnice :) [link]
  • drlovric: I ja to ocekujem. Na proljece cu u USA i iskreno se nadam da ce izaci do tada. Da donesem makar dva komada :)
  • Borisone: Osim ako nisi na ti s Tim Cookom, najbliže nagađanju kada je: [link]
  • VanjusOS: zna li netko, hoće li izaći uskoro Air sa M4 čipom?
  • smayoo: Pokušao sam, ali sam odustao kad me zavrtio u krug s registracijom i sign-inom na Epic games. Najprije kaže da može iskoristiti moj AppleID, kad napravi login preko AppleID i kažem da ne želim pokazati svoj AppleID onda me opet svejedno traži login. Tako da... sorry, ne bih.
  • kupus: hvala
  • kupus: moze li netko probat ovaj besplatan virtualan masterpiece na m macovima? [link]
  • ping: @drlovric imaš besplatne konvertere na netu pdf to excel ili konvertiraj u jpeg pa potrazi online free konverter ocr to excel
  • drlovric: nemam Acrobat....smo PDF Exprt i Wondershare.... Raspadne se na oba
  • drlovric: Daj mi mail na poruku pls, pa da ti posaljem....a kakav Pentagon, prosla su ta vremena, glupost neka :)
  • Zdravac: negdje ju uploadaj, pošalji mi link pa ak hoćeš, da vidimo kak će ispasti (osim ako nisu neke secret Pentagon pi*darije :)
  • Zdravac: @drlovric - "export to excel" ?! Adobe acrobat
  • drlovric: Imam fakturu u PDF, htio bih od nje napraviti Excel file. Sta da radim? :)
  • mariolino1971: Pozdrav. Pokušavam poslati oglas no stalno dobivam poruku 413 Request Entity Too Large. U čemu je problem?
  • kupus: UK korisnici vs Apple [link]
  • Yonkis: Jeste li znali da se iPhone sam reboota ako nije otključan u 72 sata? [link]
  • Yonkis: jeste čitali komentare na [link]
  • Ender: takodje zainteresovan za neki IPTV, predlog moze u PM.
  • cariblanco: Ako hočeš ja ti svog "provajdera" kojeg koristim 4-5 godina, pošaljem na pp ?
  • cariblanco: Kako veli Zdravac dobar iptv za 10 E i imaš sve i gdjedaš od kud hočeš. Meni je to jako važno pošto puno putujem, trebam samo dobar net i mirna bosna
  • drlovric: Moj Telemach nema Arene vec Sport Klubove....ali postoji kabelska u zgradi koja ima Arene, preko koaksijalnog kabela.... Pa sam se tehnloski vratio deteljece unatrag. Ali radi evo :)
  • Zdravac: Ali to je paket ex yu kanala, nema samo sport vec sve
  • Zdravac: Kvalitetni, koji mogu preporučiti 10 eur/mj
  • Zdravac: Ima, iptv
  • kupus: hometv to go ili kako već
  • kupus: znači ide i eronet aplikacija
  • kupus: u bih prava ima arenasport ako se ne varam
  • drlovric: Jel ima neki nacin da se HNL Supersport liga gleda online? Neki app? Streaming? Iptv?
  • cariblanco: Prošlo iz petog pokušaja...bit će da je Riba na suhom ;)

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.84 Seconds

Provided by iJoomla SEO