Alat koji najvjernije konvertira PDF u .doc
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Alat koji najvjernije konvertira PDF u .doc

28.08.2018 | 17:16
Koji alat najbolje konvertira PDF u Word dokument? Acrobat ili nešto drugo? Do sada smo koristili Google docs ali ponekad rezultati nisu najbolji.

Hvala!
28.08.2018 | 17:46
Ja sam imao Abbyy Finereader. Besplatan je neko vrijeme. Naravno, radi na MAC-u.
28.08.2018 | 17:49
Adobe acrobat? Mislim da bi on bez problema trebao konvertirati pdf u .doc ili .docx
28.08.2018 | 18:36
Nije precizirano kakav je PDF dokument. Ovo što sam ja naveo je u biti OCR program i ja sam jako zadovoljan. Ne postoji 100%-tni konvreter. Acrobat je u biti dosta skup.
28.08.2018 | 19:00
Finereader može kao input uzeti PDF ili je potrebno eksportirati u bitmap prvo? Za Acrobat vjerujem da moze i znam da je skup, ali ako je najbolji alat, i to ćemo progutati.

Radi se uglavnom o tekstu sa ponekom tabelom ili bitmapom (manje bitno). Znam da nema savršenog konvertera ali barem nešto nakon čega će trebati minimalni ručni zahvati.
28.08.2018 | 20:04
da, adobe je skup, ali mislim da najkvalitetnije odradi posao kako treba. Pod skup, cini mi se da je nekih 500-tinjak kn godisnja pretplata na adobe, ali koliko se sjecam ima i mjesecnih od po nekih 30-tak kn ili tako nesto, ali samo za ono osnovno (konvertiranje u .doc i .docx te .txt; onaj napredniji za nekih 60-70kn mjesecno moze sve zivo konvertirati i ima jos nekih zastita i sl)
28.08.2018 | 20:14
Finereader ima nekoliko ulaznih formata. Izmedju toga je i PDF. Direktno ucita PDF i konvertira.
help.abbyy.com/en-us/finereader/14/user_guide/formats
Ja sam imao express vrtziju jer se to onda nudilo. Sad je mislim puna verzija. Meni je to trebalo prije 3-4 godine.
30 dana je probni pa probas prije kupovine.
28.08.2018 | 21:31
Hvala, probat ću! Uopće mi ne bi pao na pamet OCR a to je vjerojatno najbolji i najfleksibilniji put.
31.08.2018 | 10:49
Ne znam ništa o konvertiranju u doc, ali sam upravo imao peripetiju s pdf dokumentima.

Ovaj mjesec mi nisu došli Bnet računi pa sam zvao support i poslali su mi pdf. Kad sam ga otvorio imao sam samo goli obrazac bez imalo teksta. Probao sam standardni Preview i Adobe Acrobat, ništa osim bacground slika, znači samo logo i na dnu prazan formular virmana / HUB3 uplatnice.

Tu sam se sjetio da imam pri ruci OS9 komp, tj. Mac Mini koji vrti classic i na njemu 15 godina stari Acrobat.

Ova verzija se bunila da font ima "bad/ box" - točno to je pisalo, što god da to znači, ali se sadržaj uredno pojavio. Uredno, naravno pod navodnicima: nigdje čćžšđ slova ali je i to bolje nego ništa na novim Macovima.

Naravno, ovo je čisto kuriozitet, da ni ovo nije upalilo digao bi windowse u virtualki, pretpostavljam da se tamo sve fino vidi.

S druge strane, kad na Macu koristim Preview pa Toolse za editiranje Pdf-a, te promjene se ne vide na iPhonu i Windowsima. Šašav je taj Pdf format.

Igor
31.08.2018 | 11:45
Sjećam se ABBY FINE READER još dok sam ga koristio na windowsima i tada je to bilo najbolje rješenje.
Sad više već neko vrijeme nemam potrebe za tim, pa nisam siguran da li je još uvijek ok.

Ali možda da razmotriš 2 programa sa dodatnim mogučnostima (anotate, OCR...)
PDF EDITOR PRO
PDF PEN
Obadva su na osx app storeu
31.08.2018 | 15:51
Skinuo sam trial Adobe Acrobata i konvertirao dokument. To je dosta dobro napravio, samo nije check boxove konvertirao u aktivne check box elemente u Wordu pa će trebati našto ručnog rada. Međutim, radi se u obrascu za popunjavanje, i iskreno glavni problem je što nije bilo moguće spremiti popunjeni PDF već samo isprintati. Nakon kratkog proučavanja shvatio sam da je samo trebalo isti taj PDF snimiti sa Acrobatom pomoću opcije "Enable extended features", tako da sada imam obrazac koji se može snimiti popunjen što je riješilo 90% problema. Eto, za info.
31.08.2018 | 17:13
Nekad sam koristio Foxit reader uglavnom na Windowsima. Sad koristim Neo Office kojeg sam isto dosta davno kupio i meni je dovoljan, jer nemam zahtjevnih radnji, ali vidim da je Foxit i dalje aktuelan.
31.08.2018 | 21:01
Znao sam da adobe rjesava probleme sa sigurnoscu (gotovo). Jedino sto neke verzije nemaju sve mogucnosti tako da moras kupiti full verziju, ali buduci da mjesecna pretplata i nije tako skupa mislim da je adobe idealno rjesenje za takve probleme (ukoliko se ne radi svakodnevno da takvim dokumentima)
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 18 sati, 48 minuta
  • jmustac: poslano
  • Riba: Javi se meni s detaljima.
  • jmustac: kako obrisati profil na ovom forumu?
  • rusty: @marioart - ovisi o hipervizoru, ali ukratko da. Moguće je dobiti emulaciju x86 na ARM bare metal stroju. UTM hypervisor kojeg osobno koristim nudi u mogućnost. Jasno, to zovu emulacijom, ne virtualizacijom ali eto
  • marioart: @rusty .. moze li se ikako dobiti x86 win kroz virtualizaciju?
  • stefanjos: drlovric. pa odgovaranje poruka na aplikacijama koje namu mac app i ako se puni da ne secem po mob, rijesim preko maca i to je to
  • rusty: Virtualizacija bi bio moj odabir, e sada da li je besplatno ili ne, ovisi o tome kako ćeš tu kopiju licencirati
  • VanjusOS: ima li nekakav besplatni način za imati Windows na Macbook sa M čipovima?
  • drlovric: Za sta ti konkretno mirroring sluzi? Ja mu nisam nasao primjenu :/
  • stefanjos: affinty na popustu 50%. ja sam si uzeo novu licensu. do sada sam bio na v1
  • stefanjos: tako da, meni je to top feature
  • stefanjos: ja imam australski app store i iphone mirroring koristim svaki dan
  • drlovric: To ces probati jednom i nikad vise. Nema razloga za biti razocaran :)
  • Zdravac: - NIJE :/
  • Zdravac: Jel proradio iPhone Mirroring? :)
  • Yonkis: iOS 18.1.1 / macOS Sequoia 15.1.1 [link]
  • kupus: pretpostavljam da to ide meni, znaci fino radi.
  • kupus: hahaha
  • drlovric: Znas kako lijepo klepece. Mozes i mijenjati zvuk. Merak pravi ????????
  • kupus: svejedno hvala smayoo
  • smayoo: Ma nemoj me zajebavat... :D
  • drlovric: Prekrasna aplikacija ako zelite zvuk fancy mehanicke tipkovnice :) [link]
  • drlovric: I ja to ocekujem. Na proljece cu u USA i iskreno se nadam da ce izaci do tada. Da donesem makar dva komada :)
  • Borisone: Osim ako nisi na ti s Tim Cookom, najbliže nagađanju kada je: [link]
  • VanjusOS: zna li netko, hoće li izaći uskoro Air sa M4 čipom?
  • smayoo: Pokušao sam, ali sam odustao kad me zavrtio u krug s registracijom i sign-inom na Epic games. Najprije kaže da može iskoristiti moj AppleID, kad napravi login preko AppleID i kažem da ne želim pokazati svoj AppleID onda me opet svejedno traži login. Tako da... sorry, ne bih.
  • kupus: hvala
  • kupus: moze li netko probat ovaj besplatan virtualan masterpiece na m macovima? [link]
  • ping: @drlovric imaš besplatne konvertere na netu pdf to excel ili konvertiraj u jpeg pa potrazi online free konverter ocr to excel
  • drlovric: nemam Acrobat....smo PDF Exprt i Wondershare.... Raspadne se na oba
  • drlovric: Daj mi mail na poruku pls, pa da ti posaljem....a kakav Pentagon, prosla su ta vremena, glupost neka :)
  • Zdravac: negdje ju uploadaj, pošalji mi link pa ak hoćeš, da vidimo kak će ispasti (osim ako nisu neke secret Pentagon pi*darije :)
  • Zdravac: @drlovric - "export to excel" ?! Adobe acrobat
  • drlovric: Imam fakturu u PDF, htio bih od nje napraviti Excel file. Sta da radim? :)
  • mariolino1971: Pozdrav. Pokušavam poslati oglas no stalno dobivam poruku 413 Request Entity Too Large. U čemu je problem?
  • kupus: UK korisnici vs Apple [link]
  • Yonkis: Jeste li znali da se iPhone sam reboota ako nije otključan u 72 sata? [link]
  • Yonkis: jeste čitali komentare na [link]
  • Ender: takodje zainteresovan za neki IPTV, predlog moze u PM.
  • cariblanco: Ako hočeš ja ti svog "provajdera" kojeg koristim 4-5 godina, pošaljem na pp ?
  • cariblanco: Kako veli Zdravac dobar iptv za 10 E i imaš sve i gdjedaš od kud hočeš. Meni je to jako važno pošto puno putujem, trebam samo dobar net i mirna bosna
  • drlovric: Moj Telemach nema Arene vec Sport Klubove....ali postoji kabelska u zgradi koja ima Arene, preko koaksijalnog kabela.... Pa sam se tehnloski vratio deteljece unatrag. Ali radi evo :)
  • Zdravac: Ali to je paket ex yu kanala, nema samo sport vec sve
  • Zdravac: Kvalitetni, koji mogu preporučiti 10 eur/mj
  • Zdravac: Ima, iptv
  • kupus: hometv to go ili kako već
  • kupus: znači ide i eronet aplikacija
  • kupus: u bih prava ima arenasport ako se ne varam
  • drlovric: Jel ima neki nacin da se HNL Supersport liga gleda online? Neki app? Streaming? Iptv?
  • cariblanco: Prošlo iz petog pokušaja...bit će da je Riba na suhom ;)

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.11 Seconds

Provided by iJoomla SEO