23.11.2008 | 17:27
mac_newbie je napisao:
[quote]I ja sam imao svih tih problema s officeom, prvo sam instalirao office 2008, to nije radilo baš kak spada, stalno neki bugovi, onda sam pokušao instalirati coco aspell, to na žalost nije proradilo kako spada (možda sam i ja djelom kriv jer mi se nije dalo tolko zezati s tim
Hm, zanimljivo rješenje, ali mi nije jasan detalj kak cocAspell nije radio kak spada? Kaj to znači? Ili je radio, ili nije? MOžeš mi to pojasniti, molim te? Moja iskustva s cocoAspellom sežu do TextEdita i Pagesa gdje radi savršeno, jasno uz ograničenje baze riječi; kako obogaćuješ rječnik s vremenom postaje sve bolji...
Ali tradi odmah bez beda i bez ikakvih kopi-pejstanja... Ili je microsoft opet nekaj izvel na svoj način? A ovo petljanje s prozorima i fusionom mi se ne da izvoditi, jer postojeća rješenja su nemjerljivo jeftinija (čitaj plaćena pri nabavci kompa) ili besplatna...
Potpunos e slažem sa Smayoom: nekako se preolako podrazumijeva da se sve nabavi što je zapravo lijepi eufemizam za krađu. Znam nebrojene korisnike s officeom, niti jednog s plaćenim...
Da ne spominjem PS, to je još gore: svima TREBA Photoshop, iako nikad nisam dokučio zašto? A platio ga ne bi (i nije) nitko....
Malo off-topic bojim se, ili nije?